Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wieśniacy ze Starej Łomży! |
Jak się czujecie wyrzucając śmieci/gruz/wszystko co popadnie na pola? Myślałem, że to już przeszłość, ale będąc dzisiaj na przejażdżce rowerowej przekonałem się, że jednak niektórzy są wyjątkowo tępi.... Pozdrowienia dla normalnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wieśniacy ze Starej Łomży! |
pewnie głosują na PO
|
|
SD - ale ty jesteś ćwokiem i głąbem jakich mało co ma ku.... piernik do wiatraka? tępaku jeden !! szpenio - człenio!!!!
|
|
NA POLICJE ICH
|
|
A kto Ci kazał po mojem polu jeżdzić? Se Jeździj po swoim miaście łomżyniaku. Tak czy nie tak?
|
|
tak bedzie xD
|
|
tak to je * czista robota.
|
|
WIELKI MIASTOWY SIE ODZYWA
|
|
trzeba się zaczaić, pstryknąć fote i będzie dowód w razie czego niepodwarzalny kto, kiedy i gdzie se śmietnisko robi...No najlepiej, wyjebać jak najdalej od siebie i z bani..
|
|
problem jest ale dyskusja na poziomie podstawówki
|
|
A skad wiadomo ze ze Starej Łomży??? w nocy kazdy mogl przyjechac i wywalic syf na pole.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Do : marcin. Człowieku ! Nie jesteś uprawniony do tego,aby ubliżać ludziom. Prawdopodobni nie jesteś "wieśniakiem" od czasu, kiedy Twoi Starzy sprzedali dwie przyczepy jęczmienia i ulokowali Cię w mieście. A tak w ogóle - korona , której i tak nie masz, ze łba Ci nie spadnie, jeżeli posprzątasz .
|
|
Ludzie... na własne oczy widziałem jak gość przywiózł na bryczce z koniem, a produkty defekacji konia akurat prowadziły na Starą Łomżę, także domyślam się że z Augustowa nie przyleciał... W swoim poście nie mówię o wszystkich mieszkańcach Starej Łomży, nie mówię nawet o wszystkich ludziach, którzy zajmują się gospodarstwem wiejskim - w swoim poście piszę o WIEŚNIAKACH - być może niektórzy zbyt wolno myślący nie widzą różnicy, a sądząc po poprzednich postach taki ludzi jest tu niestety większość.
|
|
Póki nie wiadomo kto, proszę nikomu nie ubliżać. Jeżdżę również rowerem i to znacznie dalej, niż tylko nad rzeką. Śmieci jest wszędzie pełno. Mam zdjęcie koperty z adresem, która leżała wśród śmieci (z miasta, ale nie z Łomży). ps. Po co zakładać posty, które tylko trują jadem? Ani w Łomży, ani w Starej Łomży. "Ty świnio?" Po co ubliżać świni, skoro zawinił człowiek? To konkretni ludzie są winni. Meldunek nie ma znaczenia. Pozdrawiam Wszystkich. Obywatel świata, mieszkający w Łomży :)
|
|
Debilizm i głupota tylko tak można skwitować zachowanie pewnych siebie idiotów, którym internet opłacają rodzice. Mleko pij a nie wypowiadasz się nie poznając wszyskich argumentów. Oczernianie bez dowodów to ulubione zajęcie "polaków". Mamy takich obywateli, którzy są niereformwalni i głupi, którzy są karmieni informacjami z ogłupiających mediów. Myślałem, ze skoro tylu młodych ludzi studiuje to sie coś zmieni w kraju. Ale co znaczą prywatne uczelnie... Masz kasę masz dyplom a debilem jak byłeś tak jesteś... MANIPULACJA i tyle. Pozdrawiam myślacych ludzi.
|
|
Cytat: Jeśli widziałeś popełnienie przestępstwa i nie zareagowałeś powinieneś odpowiadać za współudział. Stare Łomże są trzy, ilość gospodarzy posiadających konie nie więcej niż pięciu. Powinieneś szybko znaleźć winnego. Niech sprzątnie z Bony te stosy butelek, puszek, prezerwatyw, pudełek po pizzy itp. To też pewnie jego robota. Tytułując wątek "wieśniacy ze Starej Łomży" nie wspomniałeś ,że chodzi ci o chłopa z koniem. Trzeba być chyba geniuszem by załapać o co ci chodzi. Pewnie chciałeś dobrze, a jak wyszło wszyscy widzą. I nie tłumacz się już więcej, bo znów kogoś obrazisz.
|
|
Skoro uważasz, że trzeba być geniuszem... to tylko żal mi patrzeć na to kto tutaj się udziela... Równie dobrze mógłbym zatytułować "wieśniacy z Polski" ale wtedy każdy miałby to w szanownych 4 literach, a tak kieruję swoją wypowiedź do konkretnych mieszkańców, których widziałem. Kończę tutaj swoją dyskusję i w tym momencie coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu znajomych z drugiej strony Wisły, że wschód Polski to jednak brud, smród i ubóstwo.... sami sobie to robicie, i macie w nosie, że tak o Was mówią. Tak trzymać, na pewno będzie dobrze. Zgińcie pod swoimi śmieciami.
|
|
spierd...j marcinku spierd...j Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wieśniactwo to nie kwestia pochodzenia, tylko stan umysłu.
|
|
Trzeba było na tym rowerze podjechać do tego kolesia powiedzieć co cie boli i zadzwonić na policje lub na straż miejsko i by gościu dostał mandat czy coś tam a ty byś sie poczuł jak obywadel a nie menda która potrafi napisac na forum tylko ?! mnie też nie pasują te wszystkie śmieci ale ja sam nie jestem świety zdarzy mi się wywalić puszke na polu lub z psem podlecieć do sąsiedniego bloku pod klatke żeby walnoł kupe :) ale to jest życie ;-0
|
|
Cytat: Słoma z butów i kompleksy wyłażą. Najpierw obraził ludzi z trzech wiosek teraz już pół Polski. To mówisz, że Łomża to brud, smród i ubóstwo ???
|
|
puszkę to i za okno można wywalić i tak ją ktoś zawinie
|
|
nie wiadomo czy ze starej lomzy, mnie bardziej chodziloby, ze to banda brudasow i slums sam
|
|
to właśnie większość ludzi z Łomży i okolic przyjeżdża na bone i w inne miejsca i śmiecą .. Ludzie ze Starej Łomży nie wywalaliby tego bo potem i tak musieliby to posprzątać .. chociaż zdarzają się wyjątki .. jeśłi ktoś poczuł się obrażony to oczywiście przepraszam bo nie chciałam tu nikogo urazić ..
|
|
Drobne wyjaśnienie: Temat powstał w wyniku impulsu, jakim był wieśniak ze Starej Łomży, który wyrzucał śmieci. Nie uważam, że tylko tam mieszkają wieśniacy, można ich spotkać wszędzie - zarówno tam jak i w Łomży, w Warszawie czy innej miejscowości/wsi. Słowo wieśniak w kontekście tego tematu odnosi się do brudasów wyrzucających śmieci na pola, do lasu czy gdziekolwiek indziej. Nie mam tu w żadnym wypadku na myśli osób mieszkających na wsi, bo jak wspomniał wcześniej Quentin: "Wieśniactwo to nie kwestia pochodzenia, tylko stan umysłu.". Krótko, choć rzeczowo temat podsumował użytkownik Wtorek: "mnie bardziej chodziloby, ze to banda brudasow i slums sam" Wszystkich, którzy śmiecą i obraża ich nazywanie przeze mnie wieśniakami przepraszać nie zamierzam - jest to moja opinia i jedyne co mogę to przytoczyć pewien mądry cytat: "Przykro mi, jeśli mój język panią (pana) obraża, ale nie może on obrazić pani bardziej niż świat, jaki pozostawiło mi po sobie pani pokolenie." Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi typu: -Prawdopodobni nie jesteś "wieśniakiem" od czasu, kiedy Twoi Starzy sprzedali dwie przyczepy jęczmienia i ulokowali Cię w mieście. -spierd...j marcinku spierd...j -Słoma z butów i kompleksy wyłażą. itp itd
|
|
marcin moim skromnym zdaniem chciales blysnac i nie wyszlo....powinienes inaczej zaczac ten post a temat by sie rozwinol a ty walisz od wiesniakow i jeszcze ta druga wypowiedz obraza juz wieksza spolecznosc... Nie wyszlo i taki skutek najwiekszym wiesniakiem intelektualnym teraz jestes ty..... Waz slowa a bedzie lepiej.... Czarnuchu..... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Cytat: Czy na prawdę myślisz,że człowiek używający w dzisiejszych czasach do prac polowych konia ma internet ??? A może jego koń w obórce ma kompa i przeczyta twoje posty ??? Zdecyduj się czy to były śmieci czy gruz. Bo jeśli gruz to pewnie pola pomyliły ci się z działkami budowlanymi, które wyrównuje się za pomocą gruzu. Potem dowozi się ziemię i sieje trawę. W Łomży i okolicach to normalna praktyka. W zasadzie tak robią ludzie na całym świecie, nie tylko wieśniacy ze Starej Łomży.
|
|
smieci mozna zbierac' takimi patykami z ostrzem na koncu rece bedomm czyste jakas' swolocz to pewnie wyrzuca, i zgadzam sie ze nie ze starej
|
|
Tylko u nas broni się śmiecących (?) - dziwne, Krab nie broń się, bo śmiecenie jest niedobre!
|
|
Tu nikt nie broni śmiecących. Każdy post jest ich potępieniem. Wrzawa się podniosła jak napisałeś "wieśniacy". Trzeba było napisać wieśniak ze Starej Łomży i nikt by ci nie miał nic do zarzucenia. Chociaż ja osobiści uważam,że na Bonie więcej śmiecą "miastowi" niż tubylcy.
|
|
Bardzo możliwe, zatem nazwijmy to po imieniu: Na Bonie śmiecą wieśniacy z Łomży!
|
|
a to dlatego ze do lomzy sprowadzila sie wiocha, ilu z was moze sie pochwalic tym ze dziadek,pradziadek jest lomzyniakiem?i mamy co mamy, sloma w butach kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ja! =D
|
|
Jak to mówią nie ten cham co ze wsi.
|
|
Redaktor:to chyba tylko u ciebie na wsi tak mowia... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |