Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zdrada |
Polska na granicy kulturowego i gospodarczego niebytu, niszczenie albo wyprzedaż resztek strategicznie ważnych dla Polski segmentów gospodarki, upadająca służba zdrowia, systemu emerytalno-rentowego i szkolnictwa, wzrost bezrobocia i zubożenia (na granicy wegetacji b. dużej części społeczeństwa), rosnące wewnętrzne i zewnętrzne zadłużenie (a przy tym złodziejstwo, korupcja, niszczenie tradycji narodowej), skrajnie kosztowny i niszczący gospodarkę kryzys narzuconych Polsce neoliberalnych dogmatów gospodarczych, wymuszone karykaturalne decyzje obecnego rządu albo ich zupełny brak, itd., itd…. Może się okazać, że wreszcie tzw. „rozwiązanie kwestii polskiej” ze strony naszych wschodnich i zachodnich sąsiadów dokona się bez jednego wystrzału. To zdrada.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zdrada |
Ktoś zapyta czemu na ogólnym?to proste ,to dotyczy nas wszystkich nie tylko ludzi zainteresowanych polityką....
|
|
Jesli ma ktos ochote i czas by to obejrzec to bardzo polecam. Ciekawe. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-2927498432760024906&hl=pl Dziad
|
|
co się dziwisz jak głosujecie na komuchów i złodziei to tak macie
|
|
Do Cellar Door: A którzy to złodzieje? A którzy nie? Weź mnie oświeć. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
i tak nie zrozumiesz
|
|
noniek nie chcą Cię słuchać na politycznym to szukasz posłuchu na ogólnym ale tu też Cię nie chcą.
|
|
a właśnie że chcą
|
|
Komuniści komunistami, najgorsze jest popadanie ze skrajności w skrajność tylko patrzeć jak teraz pisiory zaatakują z ojcem dyrektorem na czele po kondony będziemy jeździć do Czechów a po śiwerszczyki do Niemiec.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |