Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Allegro |
http://manager.money.pl/hitech/artykuly/artykul/sad;nakazal;przeprosic;za;negatywny;komentarz;na;allegro,244,0,413684.html Polecam do przeczytania krótką lekturke. Za glupi komentarz do sądu podawać, może w ten sposób nie którzy doznają ulgi po takiej wielkiej katastrafie jaką jest uslyszenie wulgarnego słowa w swoją strone:) .. Nie będę tu wklejał linku bezposredniego do sklepu, mysle ze w google znajdziecie z pomocą artukułu, polecam do lekturki przeczytac 4 komentarz od góry dotyczący nastepnego sporu sądowego:):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Allegro |
4 od góry oczywiscie z negatywnych
|
|
i bardzo dobrze, kobietka ma rację, trzeba nuczyć gnoi odpowiedzialności bo myślą że jak stukają w klawiaturę to są anonimowi i mogą pisać co chcą.
|
|
Popieram babkę. Broniła imienia swojego sklepu. Nikt tego nie sprawdzi, ale w teorii istnieje możliwość, że kilku klientów po przeczytaniu komentarza OSZUST zrezygnowało z zakupu. Chodzi więc o pieniądze. A koleś przechytrzył, będzie miał nauczkę. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Allegro to nie zabawa jak się niektórym wydaje. Popieram kobietę.
|
|
a ja polecam wejść na allegro i wpisać użytkownika "modzel22" ta bidula ma 3 komentarze i wszystkie negatywne - no i oczywiście konto zawieszone.
|
|
Popieram tę kobietę. W sumie taki komentarz, to kradzież dobrego imienia. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Przykre dla mnie jest to, że akurat gość jest z naszego miasta. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Widzicie? Niech jeszcze jeden z drugim sobie troche na naszym forum poublizaja bez powodu to tez moze ktos nie wytrzyma cisnienia. Bo gdy ludzie normalnie pytaja sie i jakies rzeczy to zaraz jakis pacan wyskakuje z niemilym tekstem i jedzie po zalozycielu watku bez powodu. No pomijajac oczywiscie tematy o kebabie,ginekologach, weselu itp. idt. ;)))))))))
|
|
tylko wyrośnięte cioty chodzą do sądów (kiedyś do mamusi) na skargę bo se w życiu przeważnie rady nie dają
|
|
Tylko wyrośnięta ciota myśli, że jest bezkarna i może bawić się kosztem innych
|
|
czesiek tylko przez internet taki mądrala :)
|
|
Nie nie moi drodzy:) Sprawa w sądzie aby uslyszeć przepraszam to szalenstwo i glupota, zwlaszcza za taką głupotę. Wiekszosc osób na allegro w komentarzach reaguje duzo gorzej. Kiedyś wy coś kupicie, sprzedawca przysle wam chłam, i w komentarzu zrobicie swoje, a za pare dni moze pojawic sie odpowiedni list w skrzynce:)
|
|
Kolego ale tu chodzi o brak wpłaty, którą łatwo udokumentować a nie o niezadowolonego klienta . Sam wystawiłem 3 negatywy do transakcji ale były one umotywowane.
|
|
chodzi mi juz o drugi spór , za wulgarne słowa
|
|
czesio przykro mi że nie jesteś wyrośnięty,no a w życiu kiedyś może dasz sobie radę.
|
|
pajacu
|
|
Czesio, ty jestes wyrosnieta ciota, skoro jestes taki odwazny to podaj swoje dane a nie sie kamuflujesz pod tym ciotowatym nickiem!?
|
|
haha, a może jeszcze chcecie się spotkać na Wyszyńskiego o 16 ? jak chcecie się umówić to tu jest specjalny dla was temat http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=264693&t=248036 i na co wam moje dane wy społeczne kreatury, chcieli byście na mnie nadawać co ?
|
|
juz obsrales zbroje leszczu
|
|
Jesteś moją kokainą... chodzisz w zbroi ?
|
|
zmiekla ci rurka co? no smialo, kozaczku bazarowy, podaj dane :)
|
|
ale ja nie mam konta na naszej klasie :( więc na co Ci ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |