poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ortopeda

Mam pytanie, czy ktoś z Was zna dobrego ortopedę w Łomży albo w okolicy? (Zambrów, Ostrołęka i okoliczne miasta) albo przynajmniej słyszał o jakimś?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ortopeda

dr. Gołaszewski przyjmuje prywatnie i w szpitalu

najlepszy jest dr.kruszewski tel.605269000 Wysokie Mazowieckie przyjmuje
prywatnie poniedziałki, środy i bodajże piątki wizytka bagatelka było 80.zł Mi b.pomógł szczególnie kłopoty z wiązadłami, kolanami. leczył i leczy sportowców z Jagielonii , Legii a nawet Pudziana. Polecam

rozne sa opinie o lekarzu Kruszewskim,na pewno dobry jest ortopeda z Białegostoku Jancewicz,ktory robi przeszczepy komorek macierzystych np. do kolana.moge dac ci na niego namiar.Przyjmuje panstwowo(dlugie kolejki)i prywatnie

Kama13 byłabym Ci bardzo wdzięczna jakbyś podała mi namiar na tego Jancewicza (bardziej by mi odpowiadała wizyta prywatna jeśli ma jakiś inny nr czy adres). Napisz mi na maila : iwcia002@wp.pl

A klaudiusz dzięki też na namiary na dr Kruszewskiego :)

Witam dołączam się do wątku potrzebuję numery telefonów i dni w jakich przyjmują prywatnie ortopedzi w Łomży który nie jest to coś poważnego ale zależy mi na czasie z góry dziekuję

..Ukon... napisał(a):

> Witam dołączam się do wątku potrzebuję numery telefonów i
> dni w jakich przyjmują prywatnie ortopedzi w Łomży który
> nie jest to coś poważnego ale zależy mi na czasie z góry
> dziekuję

K M W T W !

PIONA I Z PIARDEM !

DR GOŁASZEWSKI JEST BARDZO DOBRY ALBO ORTOPEDA Z WYSOKIEGO MAZOWIECKA PODAJ SKYPA TO DAM TELEFON

mam pytanie, dostałem skierowanie do przychodni ortopedycznej, czy po zapisaniu w rejestracji długo trzeba czekać na przyjęcie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org