Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Muzyka na weselu |
Jak sądzicie czy na weselu powinna być grana muzyka disco polo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Muzyka na weselu |
myślę że nie !ale proponuje Choppina lub Paderckiego goście się będą bawić wyśmienicie ! ktośiek
|
|
Może nie cały czas disco polo ale zawsze parę piosenek można włączyć. jakieś takie które wszyscy znają.
|
|
wlacz rodzinie i znajomym H-H to przynajmiej przy stolach glowami sobie pokiwaja :D (siedz i nie tancuj ) OCB
|
|
proponuje Nergala, beda zachwyceni(zwlaszcza starsze pokolenia) kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
To zaley jakia masz rodzine. Bo jezeli sa to ludzie ktorzy lubia tańczyc i skakac to tylko przy Disco Polo. chyba od tego jest wesele. A Disco POlo to nie tylko przeboje ,, Majteczki w Kropeczki" ale rowniez takie pisenki jak Żono Moja... no a chyba ta piosenka jest adekwatna do uroczystosci no nie > ;'-) Xxxx
|
|
disco relaX ja proponuje elektro-hausa zobaczysz jak babom będą cyce latać, do tego dorzuć parę klatek i rur, a potem wystaw na youtube
|
|
myślę że disco polo jak najbardziej jest ok na weselu :)
|
|
wg mnie dobrze jest sobie cos kupic w lokalnym sklepie muzycznym ... sklep muzyczny kielce Przypuszczam, że można zaznać równej pełni życia w ciągu siedemdziesięciu godzin, jak w ciągu siedemdziesięciu lat
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |