Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zdjecia z wypadku |
media ich nie pokazywały.. znalazłam przypadkiem http://bit.ly/aVAYrf zeby powiekszyc zdjecie to trzecie polecenie od dołu trzeba kliknąc: В другом размере ostrzegam niektóre są drastyczne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zdjecia z wypadku |
gdzie te drastyczne? na wp juz to bylo czy na jakiejs innej stronce
|
|
Jeśli dobrze widze to ciała jakieś są na zdjęciach ... czyli nie wszyscy spalili się tak jak do koła piszą , ale co się wydarzyło na prawde nigdy sie nie dowiemy !
|
|
te czerwone stringi ci chyba za bardzo na mozg uciskaja easy come\'n\'easy go........ Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...
|
|
Przypadkiem czy z Wspolczesnej? _____________________________________________________
|
|
z wp z forum
|
|
na wspolczesnej tez
|
|
Zdjęcia z ciałami zostały usunięte... ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
W google poszukaj są widok jest lipny , szkoda patrzeć
|
|
Poczta123 gdzie ty masz te zdjęcia na google?? jakoś nie mogę znaleźć takich o których mówisz.
|
|
Jak nie umiesz korzystać z google, to co ja ci na to poradzę? .... Uwierz mi, że są np na echodnia.eu » Galeria » Galeria radomska.. ...Oo ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |