Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
e-papieros gdzie mozna Kupic ? |
Jak wyzej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: e-papieros gdzie mozna Kupic ? |
ile potszebujesz??
|
|
no sam niewiem,ale chciał bym sie dowiedziec gdzie i w jakiej mniej wiecej to cenie jest.
|
|
kolejny lans? nie idzie interesik? brak jelonków, może Animal Planet? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
stefanek jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj zadałem normalne pytanie i licze na normalne odpowiedzi.
|
|
Był juz taki temat Re: e-papieros Autor: MD-CARS (---.elomza.pl) Data: 15-12-09 21:37 Witam. Dostepne sa na ulicy: SPOKOJNA 11 D.... Części samochodowe... ZAPRASZAM!!! i jest fajnie
|
|
wiem ze był ten teamt szukałem go ale nie mogłem znalesc ;]
|
|
... a co to jest ten e-papieros..?
|
|
napisz ile chcesz powiem ci cene za calosc
|
|
no ze 4 ;p
|
|
wpadnij do ry..a i zapytaj tak o 19. 140z
|
|
dopalacze na Jantarze 170zl w tym urzadzenie i wklad na 6tyg
|
|
Ej no co to jest ten e-papoeros ?!
|
|
tzn papieros
|
|
Ja Ci moge skrecic epapierosa heheh
|
|
SIMLOCK GSM hala targowa na górze obok urzędu miasta. cena 75 zł + 2 ładowarki + 10 wkładów
|
|
green e-papieros jest to zwykły papierso tylko ze bez tych smolistych czegos tam ;p Dzieki wszystkim za pomoc ;))
|
|
alegro
|
|
. SPOKOJNA 11d- części samochodowe..(EXPORT-IMPORT JACEK GIETKA) W razie problemow z odnalezieniem: tel-666-829-460
|
|
Czym są e-papierosy? -------------------------------------------------------------------------------- Elektroniczne papierosy to dużo zdrowsza alternatywa dla tradycyjnego palenia. E-papieros wygląda jak prawdziwy papieros, smakuje jak prawdziwy papieros, pachnie jak prawdziwy papieros, a także wypuszcza dym niczym prawdziwy papieros. Elektroniczny papieros firmy MILD zaspokaja zatem wszystkie potrzeby zwykłego papierosa, a dzięki swojej wyjątkowej zawartości sprawia, że PALENIE JEST ZDROWSZE i BEZPIECZNIEJSZE - zarówno dla palącego, jak i osób znajdujących się w jego najbliższym otoczeniu!
|
|
75 zl szt w zestawie: 1x e-papierps 10x kartridz 3x ladowarka
|
|
e co to za e-papieros co nie ma wbudowanego bluetoota ;)
|
|
A po co mi bluetoth ? ; dd
|
|
alegro anio1
|
|
Zakupić można w Komputroniku e-papierosy firmy Mild, model Pure z kartomizerami. Ja kupiłem dwa zestawy dla siebie i kobity. Szkoda, że nie mają reszty tzn. części, akcesoriów, kartomizerów, liquidów. Podobno niedługo będzie wszystko - ale kiedy niewiadomo
|
|
yy sakos a ty nie masz 15 czy 16 lat? :| :| :|
|
|
no bo ma i chodzi do pg1 ! :S
|
|
o jaaaa, za książkę byś się wziął, do lektur! w tym wieku tak ciężko ci z nałogiem zerwać, że musisz używać wspomagaczy, takich jak e-papierosy? litości..! _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
w Białymstoku albo w internecie
|
|
Podam Ci numer telefonu gdzie kupisz na 100% e-papierosa nie bede podawał nazwy firmy bo bedzie ze lans. 86/219 81 87
|
|
księciunio: w solarium ? :] pewnie mają tam podróbki za kilkadziesiąt zł. ani się napalisz, ani się nacieszysz. raz dwa będzie powrót do zwykłych fajek. kup se porządnego e-petka przez internet, jakiś dobry, mało awaryjny model, który daje dużo gęstego dymu. polecam sklep: http://www.casablancacig.pl/ dają 4-mce uczciwej gwarancji i zbierają najlepsze opinie w branżowych serwisach i forach internetowych. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
smakuje jak prawdziwy buhaha
|
|
Chłopaki ale to nie dla mnie :P
|
|
i przykro mi nie ucze sie w pg 1 ;D
|
|
trackone,przyjdź zobacz te podrubki z roczną gwarancją
|
|
trackone,mam pytanie do Ciebie czy Ty masz jakieś uprzedzenia do tego miejsca?czy ogólnie jesteś taki złośliwy i czepiasz sie wszystkiego i wszystkich bo sam ze sobą masz problem?
|
|
do jakiego miejsca, Księciunio? do solarium? nie chodze i nic do niego nie mam. ale jak ktos sie zajmuje na co dzień spawaniem punktowym to raczej nie jest jednocześnie specjalistą w hodowli jedwabników. jednym słowem: jeśli coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Z REGUŁY TAK JEST, choć nie zawsze. opieram się na doświadczeniu. jeżeli to twój biznes i uważasz, że psuję ci reputację w branży e-papierosów (co jest raczej trudne, bo nie podaję nazwy firmy ani adresu, a nr. tel. po prostu wrzuciłem w google) to proszę bardzo, mogę się zrehabilitować. podaj nazwę modelu tych e-papierosów i firmę, która je produkuje. może paliłem albo znam kogoś, kto akurat te palił i dostaniesz tutaj ich recenzję. pozdrawiam. P.S. nie starałem się być złośliwy (a przynajmniej nie w poprzednim poscie). jak już wspomniałęm - piszę na podstawie doświadczeń - swoich i ludzi, którzy już się nacieli na podróbki. a po użytkowaniu ich, zrażeni, stracili okazję na konsekwentne rzucenie palenia z prawdziwym e-papierosem. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
W Komputroniku można już kupić e-liquidy z firmy Rm1. Moim zdaniem jedne z lepszych na polskim rynku.
|
|
na al. legionów obok Asaj-a sprzedają e-papierosy "Janty" firma komputerowa http://www.youtube.com/watch?v=R5Ru-4pqUpU
|
|
Ps. ktoś pytał o Liguidy tam są :)
|
|
Janty dobra marka. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
To mój pierwszy post na forum bo zawsze byłem tylko "czytaczem" ale jest to dla mnie bardzo "gorący temat" więc nie mogłem się oprzeć żeby nie napisać. Dziś byłem w tym sklepie z ciekawości zobaczyć co mają i jakie ceny ponieważ sam posiadam Janty Ego od około 2 miesięcy. Mają papierosy firmy Janty i MP-Tech. Nie wiem jak się sprawują inne ale EGOna zawsze będę chwalił choćby za baterię. Ceny jak na stronie Janty. A ten gość z linku od Majorki011 jest chyba takim guru wśród e-palaczy. Testował jeszcze jeden model który jest w tym sklepie: http://www.youtube.com/watch?v=-6muyaYW_I0
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |