Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży robią dobrze i niedrogo rozrząd? |
Witam Tak jak w temacie mam pytanie: Gdzie w Łomży jest mechanik, który robi dobrze rozrząd no i oczywiście nie jest zdzieraczem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży robią dobrze i niedrogo rozrząd? |
Jedź do Foltyńskiego na Elżbiecin. Jakie auto?
|
|
Polecam mechanika na Poznańskiej zaraz przy małych rondach.Tel.694437424 Możesz dogadać się co do ceny.Ja osobiście jestem zadowolony.
|
|
Kempisty
|
|
Kupski Stare ul. Wiśniowa 5
|
|
Auto Klinika ul. Sosnowa 1 http://www.auto-klinika.eu/
|
|
Jarnuty ale nie tanio
|
|
samuraj - a w jakim samochodzie?
|
|
w kauflandzie
|
|
Poznańska 132b gwarantuję swoim słowem honoru,30 lat i 6 aut tam serwisuję,dobrze i tanio.Stanisław Oszkinis Łomża.Tylko Wldemar Gontarski,Łomża ul Poznańska 132B.
|
|
Ja moge polecic mechanika na Sikorskiego, vis a vis wjazdu na Mickiewicza Chłop niedrogo bierze, szybko w miare robi i dokładnie, robie u niego już 3 samochod i jestem bardzo zadowolony, z koleii moge porównac ceny u pana z Poznańskiej. To niestety ma on wyższe a robota taka sama tyle że dłużej trzeba było czekać pozdrawiam Łomża leży na Mazowszu !
|
|
..znowu reklamy warsztatów samochodowych..ale chyba już ci samuraj pomoc nie potrzebna..co?
|
|
Stanley mialam zaufanie do Waldka !! ______________ale nie teraz!!!!!!!!prosilam o calkowite sprawdzenie samochodu -jak wjechalam tak wyjechalam!!!!!!!!!!a ja dalej mam watpliwosci .jedyna rada ---------stac nad lbem mechanika!!!!!!!!!! bagrmosen
|
|
Zakładając temat nie myślałem o żadnej reklamie to do maniaxxx. Natomiast sam osobiście zawsze naprawiałem u chłopaków za Okruszkiem ale mają dużo roboty no i ceny nie te co na początku. A czy może ktoś naprawiał na ul. Sosnowej 3? tam w garażu robi chłopak różne naprawy czy ma ktoś jakieś opinie?
|
|
:)
|
|
Polecam p. Marek ,,zbymar,, ul, Wojska Pol.
|
|
Podoba mi się fragment tytułu tego tematu: "Gdzie w Łomży robią dobrze i niedrogo (...) ? " :) Też się chętnie dowiem :D
|
|
samuraj, to że tu zaraz każdy se robi reklamę, to nie było do ciebie.. a zapytałam o jaki samochód chodzi, bo mój brat jest mechanikiem i robi takie rzeczy na codzień
|
|
Co do Sonowej 3. Robię tam wszystkie samochody i jeżeli chodzi o jakość nie mam żadnych zastrzeżeń. Cena w porównaniu z innymi też super. Maniaxxx nie reklama, tylko, jeżeli ktoś zna dobrego mechanika to go poleca komuś, tak było zawsze i będzie.
|
|
SERWIS - i masz gwarancje.
|
|
w diuku
|
|
Witam Jeżeli macie wątpliwości jaki model epapierosa wybrać lub gdzie kupic to zapraszam na http://swiatpapierosow.pl Zalety sklepow stacjonarnych sa takie ze sa na miejscu, ale w internecie mozna kupic naprawde duzo taniej, zwlaszcza poza krajem
|
|
Auto Borawski !
|
|
Tylko i wyłącznie Waldzio Foltyński z Elżbiecina.Fachowa robota,bezproblemowo i całkiem niedrogo.
|
|
stara łomża p/sz, wiejska 11a
|
|
POLECAM AUTO-KLINIKĘ
|
|
my w fordzie robiliśmy w kia motors na sikorskiego ,polecam nie drogo i dobrze aniaa11
|
|
ja zrobie bedzie tanio (273 pln ) tylko nie wiem czy dobrze ale czasami mi sie udaje ZAPRASZAM
|
|
Ja robiłem niedawno na Krasce i muszę przyznać zajebiśćie mi zrobił. Po 5000 tys. kilometrów na dolnymśląsku samochód przestał jeżdzić - silnik szlag trafił czyli prawie cały samochód. Byłem u gościa u właściciela u jego syna również i powiedzieli mi że to nie ich wina. No cóż wynająłem biegłego sądowego który stwierdził iż wina leży w wqarsztacie który robił rozrząd. Niedługo sprawa w sądzie. Także rozrząd wszędzie byle tylko nie na Krasce !!!!
|
|
Odradzam zakład na Polowej okropienstwo wymienili tam rozrząd co do czego cos zle zrobili nie wiedzieli nawet co i stwierdzili ze oddadzą kase i wsadzą stary rozdząd .... Za to w Nowogrodzie zrobili to ok
|
|
Ja robiłem niedawno na Krasce i muszę przyznać zajebiśćie mi zrobił. Po 5000 tys. kilometrów na dolnymśląsku samochód przestał jeżdzić - silnik szlag trafił czyli prawie cały samochód. Byłem u gościa u właściciela u jego syna również i powiedzieli mi że to nie ich wina. No cóż wynająłem biegłego sądowego który stwierdził iż wina leży w wqarsztacie który robił rozrząd. Niedługo sprawa w sądzie. Także rozrząd wszędzie byle tylko nie na Krasce !!!! Co to za zakład na Krasce którego trzeba omijać ???
|
|
Gdzie w Łomży robią dobrze i niedrogo nierząd? Autor: samuraj (---.cdma.centertel.pl) Data: 19-04-10 15:01 Witam Tak jak w temacie mam pytanie: Gdzie w Łomży jest mechanior, który robi dobrze nierząd no i oczywiście nie jest zdzieraczem? za pomem w baraku z serduszkiem.
|
|
Polecam Auto-Klinikę na Sosnowej 1 ( os maria) solidnie i uczciwie
|
|
Nie zrozumiałem pytania ! Rozrząd czy nierząd ?
|
|
dobrze i niedrogo to robia za ostrowia jak lecisz na warszawe te lesne ssaki ;p
|
|
Mi wymieniał chłopak który robi prywatnie w domu i jestem zadowolony.jego nr 797593730
|
|
Na temat warsztatow samochodowych jako kierowca rowniez moge sie wypowiedziec..jezeli komus zalezy aby nie poniesc dodatkowych kosztow zwiazanych z obsluga naszego auta radze przeczytac tego posta. Jak nam wiadomo zakladow mechanicznych w lomzy mamy duzo tanio czy drogo...ehhtam ale czy uczciwie??? Otoz nie koniecznie!!! Mialem niestety przyjemnosc z w/w zakladow rowniez serwisowac swoje auto I osobiscie bardzo nie polecam dlaczego??? Co z tego ze policza za wymiane rozrzadu np.150-200 zl jak nieuczciwie panowie mechanicy drugie tyle albo I wiecej zarobia na czesciach, w taki sposob ze bardzo fajnie wspolpracuja ze sklepami ktore handluja czesciami, my jako klienciw wiekszosci przypadkow otrzymujemy dokument wz a nie fakture.na dokumencie sklepy wypisuja kwoty nawet kilkukrotnie wyzsze.taka wz otrzymujemy my jako klienci, placimy za to co jest na dokumencie wz, czesc do naszego auta kosztowala powiedzmy 100 zl my becylujemy 180 , takze dla tych co zadko naprawiaja samochody inf.zebyscie w kazdym przypadku brali faktury!!! Tylko I wylacznie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |