sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Metallica

Jest ktoś, kto jedzie na Metallicę i z kim mogłabym się zabrać?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Metallica

ja mam do odsprzedania bilet wraz z dojazdem i powrotem-miejsce stojace cena 250 zl-cena za bilet 200 (tyle co kosztuje) plus 50 zl - wynajety bus (dowoza czekaja powrot)

Zbieramy ekipę na busa na ten koncert, to jak jesteś zainteresowana to się możemy jakoś zgadać...

a jedzie ktoś na ACDC??

Pewnie,że jedziemy na AC/DC. Będzie z 10 osób.

Metallica odliczam, dni bilety czekają \,,/

Niestety, mój wyjazd stał się nieaktualny.

ACDC?????ludzie, czego wy sluchacie , ogarnijcie się troszke

Sam się ogarnij i wróć do podstawówki. Sześc błędów w tak krótkim zdaniu świadczy o tym, żeś tuman bez szkoły!!! Zamiast wypisywać głupoty na forum (bo poczytałem też Twoje posty w innych tematach), spróbuj poznać zasady poprawnej pisowni. To nie boli. A co do słuchania, to g....o Cię powinno obchodzić, kto czego słucha. AC/DC gra już ponad 35 lat. Wciąż wydają nowe płyty, a bilety na koncerty są wyprzedane do ostatniego miejsca. Nie masz pojęcia o muzyce, to zamknij dziób.

akurat w tym zdaniu to chyba nie zrobił błędów, ale mogę się mylić...

ave szatan !!!

floyd68 daj namiary to się zgadamy bliżej maja!

Nie dam rady być też na AC/DC ale fajnie że będzie ekipa z Łomży życzę dobrej zabawy Highway To Hell
http://www.youtube.com/watch?v=sCssYzVl6oQ

Dzikie Jest Piękne

Trochę wam zazdroszczę ale Metallica wygrała bawcie się ładnie to może jeszcze przyjadą wtedy nie odpuszczę

Dzikie Jest Piękne

no własnie , koleś nie odróżnia poważnych blędów od zwyklych ogonków których nie chce mi sie stawiac, bo poco, w dyskusji z taką gnidą:) a sluchaj czego chcesz,zalóz jeszcze glany i zrób sobie przy nich dobrze

Najlepsza dla glana jest pasta z dyskomana!!!

Dzikie Jest Piękne

chyba z punka

dobrawka - też miałam dylemat, Metallica czy AC/DC. Wybrałam AC/DC :)

Jednak istnieją w Łomży ludzie, którzy słuchają dobrej muzyki.
Do zobaczenia 27 maja. Oo yeah Highway To Hell.

Marzę o koncercie GN'R w starym składzie, ale tego sie chyba nigdy nie doczekamy ;/
\m/ pozdrawiam :D

Żal tylko że w swoim mieście nie możemy niczego dobrego posłuchać a były czasy że koncerty odbywały się prawie co miesiąc (Dżem ,Róże Europy ,Proletaryat.....)

Dzikie Jest Piękne

A ja marzę o Kacie z Romanem Kostrzewskim w Łomży....

Dzikie Jest Piękne

Raczej się nie doczekamy takich koncertów, wystarczy spojrzeć na obasdę tegorocznych juwenaliów.

Scorpions to by było coś :)

KAT-a !!! Ave Szatany !!!

Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl)
Data: 20-04-10 13:20

no własnie , koleś nie odróżnia poważnych blędów od zwyklych ogonków których nie chce mi sie stawiac, bo poco, w dyskusji z taką gnidą:) a sluchaj czego chcesz,zalóz jeszcze glany i zrób sobie przy nich dobrze

A jak podnosisz d..ę z kibla, to używasz papieru? Chce Ci się? A wiesz po co są kropki i przecinki? Słyszałeś w szkole, że zdanie zaczynamy z dużej litery.? Co zrobisz jak nagle się okaże, że koleś, który wymieniał opony w aucie którym akurat jedziesz, nie dokręcił śrubek, bo mu się nie chciało "takiej gnidzie" dokręcić?

Dyskusja z gnidą? Kogo gnidą nazywasz pajacu? Włazisz na temat, o którym nie masz bladego pojęcia i otwierasz dziób.
Dyskusja??? A o czym Ty chciałeś podyskutować włażąc na ten temat? Pomyliła Ci się dyskusja z głupotą i brakiem kultury. Jak chcesz "ogarniać", to zacznij od siebie i swojej rodziny.
Zawsze słuchałem tego, co chciałem i tak będzie dalej. Glanów do słuchania muzyki nie zakładam. Czasami (zwłaszcza wieczorami) używam słuchawek. Może Ty wkładasz białe skarpety i mokasyny słuchając Boys'ów, czy Milano. A co do "robienia sobie dobrze" to widzę, że podnieca Cię wypisywanie głupot na forum. Dalekich wytrysków Ci życzę.

Na koniec podaję link do strony:

http://film.wp.pl/id,107538,title,Iron-Man-zainspirowany-ACDC,wiadomosc.html

Miłego słuchania (i oglądania)!

kto jedzie na ac/dc w maju

ja jadę!

Mam 2 wolne miejsca w busie na Metallice, Slayera, Megadeth, Anthrax (16.06.), jak są chętni to proszę o kontakt GG: 3854864. Wyjazd z Łomży koło 14.00.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org