czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
koniec swiata ?

"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy. Żelazny ptak rozdzieli dwóch braci..." Nostradamus

co o tym myslicie wiem ze moze sie wydawac smieszne dla niekturych,ale jak by cos to kto bedzie zazadzal wszystkim?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: koniec swiata ?

ja i moje ziomy, nie mogę się doczekać tego je*banego końca

ten swiat zmierza do nikąd.... koniec wiec jest nieuchronny.

co ma poczatek, to ma i koniec.

the thruth tracker

"Zaprawdę, zaprawdę powiadam wam, i wtem w grodzie nadnarwiańskim, powstanie szósty taki sam targ zadaszony, mający w swym herbie owada nakrapianego, gdzie ludzie będą pchać metalowe powozy i do nich wrzucać wszystko co popadnie, gdyż towar tam będzie w każdy dzień za pół denara."
Ambroży Kleks

co o tym myslicie, wiem ze moze się wydawac to śmieszne dla niektÓrych, ale jak by coś to zawsze po Biedronce można jeszcze wpaść do Lidla

w lidlu nie ma tej atmosfery upodlenia ;]

the thruth tracker

Tak...niekturzy w to wierzą,ale niektÓrzy na szczęście nie...I chwała im za to,bo byłoby to nieszczęściem dla naszego narodu, gdyby zaRZądzała tu tak wielka ciemnota. Tom ucz się ortografii bo Nostradamus się w grobie przewraca:(

hahahaahah, ktos to wymyslil na wykopie, czy innym portalu, a ludzie to lykaja.

czas pokaże. mam nadzieje ze to wszystko nie prawda, i ze będziemy mogli żyć jak najdłużej.

2012 zbliza sie nie ublagalnie

Ktoś sobie wymyślił jakieś brednie a ludzie tego słuchaja ...

Fakt,to co zacytowałeś jest zmyślone.

Pfff przecież to bujda zmyślona na potrzeby katastrofy....

Benny jestes oko poprawiles mi tym tekstem homor z rana.....
Co ma byc to bedzie.....nigdzie przed tym nie uciekniemy no moze na Manhatan pod obronne skrzydla szefa tego rozpizdziejstwa....hahaha...

Ziemia jest piekłem innej planety.

Żaden człowiek na świecie nie jest w stanie przewidzieć terminu końca świata. Nie wiemy też, jak bedzie on wygladał. Nie należy wybiegać za bardzo w przyszłość, trzeba bardziej żyć terazniejszością, gdyz każdy dzień i zycie jest niepowtarzalne. Jeśli natomiast chcemy, aby swiat był lepszy, zacznijmy najpierw sami się zmieniać, dając w ten sposób dobry przykład innym.

POPIERAM

mistyk :
" Jeśli natomiast chcemy, aby swiat był lepszy, zacznijmy najpierw sami się zmieniać, dając w ten sposób dobry przykład innym. "

Mało jest ludzi myślących w tym kierunku ...

ludzie to nie bedzie koniec swiata, 21 grudnia 2012 konczy sie kalendarz majow, wiec ludzie sobie wymyslili koniec swiata, dlaczego tyle lat wczesniej n ikt nie trabil tak o tym koncu? Nikt poza Bogiem nie wiem kiedy bedzie koniec, nawet jakis tam jasnowidz.
Ja jedy nie czego sie obawiam, to tych katastrof, fo na ten rok znowu slonce wstepuje w jakis tam ciag i znowu moga byc katastrofy...

Co ma być to będzie.
Trzeba korzystać z życia!!!
A koniec świata i tak kiedyś nastąpi,chociaż i teraz nie jest kolorowo...

21 grudnia 2012 zaleje nas woda i nastąpi koniec

te ptaki juz przypisywali do WTC w 2001 i zadnej mowy o braciach wtedy n ie bylo

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

Przepowiednia jest zmyślona:-)

niech ta wiedźma bagienna akasha coś nam napisze ona wszystko wie

naiwni niech wpiszą ten cytat w google i przejdą do ostatniej strony google, wtedy zobaczycie że ten cytat ukazuje sie jedynie w 2010 roku po katastrofie.

pozatym wmawiacie sobie ze konca nigdy nie będzie, a kazda planeta kiedys ulegnie zniszczeniu.

nie bojta się biess(pieczny) nas uratuje :)

http://www.mmwroclaw.pl/8828/2010/4/12/nostradamus-nie-przepowiedzial-katastrofy-w-smolensku?category=news

Czesiek ty debilu.

21.12.2012 godzina 12.o0 sekund 23 milisekund839 minimikrosekund 3232.
koniec swiata nastąpi:)
dajcie spokój przeciez tego nijt nie wie a ci cali majowie to pewnie nie zdązyli dokonczyc tego swojego kalendarza bo wyginęli a wszyscy srają ogniem:) spoko loko bedzie dobrze:)

i tak wszyscy umrzecie

no predzej czy pozniej;p

kur*wa niemoge wytrzymac jak ktos wierzy w takie głupoty żal aż dupe sciska ze ktos wiezy w takie guwno

jestem jaki jestem

w 2000 juz mialbyc koniec swiata

w 2008 tez mial byc

jestem jaki jestem

wal się na cyce acidfunk

chyba na Twoje hahaha

I TAK BEDZIE ALBO NIE BEDZIE.

1 I widziałem bestyję występującą z morza, mającą siedm głów i rogów dziesięć; a na rogach jej było dziesięć koron, a na głowach jej imię bluźnierstwa.
2 A ta bestyja, którąm widział, podobna była rysiowi, a nogi jej jako niedźwiedzie, a gęba jej jako gęba lwia; i dał jej smok moc swoję i stolicę swoję, i moc wielką.
3 A widziałem jednę z głów jej, jakoby na śmierć zabitą; ale rana jej śmiertelna uleczona jest. Tedy się dziwowała wszystka ziemia i szła za oną bestyją.
4 I kłaniali się onemu smokowi, który dał moc bestyi; kłaniali się też bestyi, mówiąc: Któż podobny bestyi? Któż z nią walczyć może?
5 I dane jej są usta, mówiące wielkie rzeczy i bluźnierstwa; dana jej też jest moc, aby władzę miała przez czterdzieści i dwa miesiące.
6 I otworzyła usta swoje ku bluźnierstwu przeciwko Bogu, aby bluźniła imię jego i przybytek jego, i tych, którzy mieszkają na niebie.
7 Dano jej też walczyć z świętymi i zwyciężać ich. I dana jej moc nad wszelkiem pokoleniem i językiem, i narodem.
8 I będą się jej kłaniać wszyscy mieszkający na ziemi, których imiona nie są napisane w księgach żywota Baranka zabitego od założenia świata.
9 Jeźli kto ma uszy, niechaj słucha!
10 Jeźli kto w pojmanie wiedzie, w pojmanie pójdzie; jeźli kto mieczem zabije, musi i on być mieczem zabity. Tuć jest cierpliwość i wiara świętych.
11 Zatem widziałem drugą bestyję występującą z ziemi, a miała dwa rogi podobne Barankowym; ale mówiła jako smok,
12 A wszystkiej mocy pierwszej onej bestyi dokazuje przed twarzą jej i czyni, że ziemia i mieszkający na niej kłaniają się bestyi pierwszej, której śmiertelna rana była uzdrowiona;
13 A czyni cuda wielkie, tak iż i ogień z nieba zstępuje przed oczyma ludzi na ziemię;
14 I zwodzi mieszkających na ziemi przez one cuda, które jej dano czynić przed bestyją, mówiąc obywatelom ziemi, aby uczynili obraz onej bestyi, która miała ranę od miecza, ale zasię ożyła.
15 I dano jej, aby mogła dać ducha onemu obrazowi bestyi, żeby też mówił obraz tej bestyi i to sprawił, aby ci, którzy by się nie kłaniali obrazowi onej bestyi, byli pobici.
16 A czyni, aby wszyscy, mali i wielcy, bogaci i ubodzy, i wolni, i niewolnicy, wzięli piętna na prawą rękę swoję albo na czoła swe,
17 A żeby żaden nie mógł kupować ani sprzedawać, tylko ten, który ma piętno albo imię bestyi albo liczbę imienia jej.
18 Tu jest mądrość. Kto ma rozum, niech zrachuje liczbę onej bestyi; albowiem jest liczba człowieka. A ta jest liczba jej, sześćset sześćdziesiąt i sześć.

Widzicie ja gdzies??????? ;)

Ziemia jest piekłem innej planety.

acidfunk Moje to możesz possać jajca

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org