poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dagrasso

Jestem negatywnie zaskoczony obsługą w tej pizzeri. Zamówiłem pizze i otrzymałem informację, że dostawa będzie w ciągu 40 min. Ku mojemu zaskoczeniu dostawca przyjechał po 130 min!!!szok. Pomijam fakt że mieszkam jakieś 2 km od pizzeri. A hajlepsze było zdziwienie Pana dostawcy kiedy odmówiłem przyjęcia pizzy. Powiedział, że w łomży to się nie zdarza. Czy to normalne, że tak traktuje się klienta??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dagrasso

HEHE to jak 2 km od pizzeri to można przecież samemu odebrać alb poprosićo rabat hehe

ja nie mam problemu z w/w pizzeria zawsze "placek" cieplutki

to prawda ja tez tak miałem zamówiłem pizze i tez otrzymałem informacje ze do 40 minut, a dotarli do mnie po 2h z zimnym plackiem paranoja

Może klienci da grasso wypowiedzą się na temat "promocji" w tej pizzerii ??? czy obsługa stosuje się do nich czy raczej totalna olewka? . Osobiste uwagi
"promocja" w da grasso= brak promocji....

Mają promocję duża pizza w cenie małej do 17 stej i to prawda ja zawsze dostaję dużą w cenie małej.
Za długi czas dostarczenia placka obarczyłbym bardziej obsługę w lokalu niż dowoziciela chociaż wszystko się mogło zdarzyć. Faktem jest to, że tego typu zachowania trzeba koniecznie tępić. Jak 40 min to ma być 40 i ani minuty więcej.

I tak moim zdaniem najlepszy jest koleś chilli pizzy, który ile by mu się nie dało kasy zawsze nie ma wydać. Ciekawe co zrobiłby kiedy to klientowi brakowało by 2 albo 5 zł do rachunku he.

najlepsza pizzeria w łomży

Najlepsza pizza według mnie jest w 4 porach roku.

to nie pizza to jeden wielki kluch z przyprawami

Pizza z szynką i pieczarkami, posiada tylko pieczarki:-P

a owoce morza robią z makaronu

::)

Nie mogę narzekać na tę pizzerię, zawsze smacznie i pizza ciepła.
Może jakieś pojedyncze potknięcia?

Jednakże moim faworytem jest nadal Chilli Pizza :)
Ostatnio często zdarza mi się zamawiać z Czterech Pór Roku i też mogę jedynie pochwalić.

Ja tam proponuje miesna uczte w Diavolo najlepsza pizza najlepsze sosy najlepszy lokal w lomzy na drugim miejscu wedlug mnie jest chili pizza a dopiero pozniej da grasso

a próbował ktoś Margarity obok 4pór na piłsudskiego? świeża i smaczna, popieram Corleone - mięsna uczta wypas,
moim zdaniem restauracje 4pory są przereklamowane - jeśli ktoś był w Marzano w Wawie to wie,że wystrój oraz menu jest zerżnięte właśnie z nich. Kiedyś lubiłem Dagrasso, ale w innych miastach, nasza łomżyńska "leci" trochę na niższym poziomie.

Ich bin fur Berlin...

No.. mięsna uczta najlepsza.. ;D
Rządzi :P

- Umiesz liczyć? - spytał.
- Tak - Odpowiedziała zaskoczona.
- Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł

Najleprza pizzeria jest na Mazowieckiej D'angello i niema innej w Łomży wszystkich próbowałęm ale ta przechodzi wszystkie moje oczekiwania wielkością nie grzeszy ale smakiem mniam:)

D'angello być dobra pizzua

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org