Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dagrasso |
Jestem negatywnie zaskoczony obsługą w tej pizzeri. Zamówiłem pizze i otrzymałem informację, że dostawa będzie w ciągu 40 min. Ku mojemu zaskoczeniu dostawca przyjechał po 130 min!!!szok. Pomijam fakt że mieszkam jakieś 2 km od pizzeri. A hajlepsze było zdziwienie Pana dostawcy kiedy odmówiłem przyjęcia pizzy. Powiedział, że w łomży to się nie zdarza. Czy to normalne, że tak traktuje się klienta??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dagrasso |
HEHE to jak 2 km od pizzeri to można przecież samemu odebrać alb poprosićo rabat hehe
|
|
ja nie mam problemu z w/w pizzeria zawsze "placek" cieplutki
|
|
to prawda ja tez tak miałem zamówiłem pizze i tez otrzymałem informacje ze do 40 minut, a dotarli do mnie po 2h z zimnym plackiem paranoja
|
|
Może klienci da grasso wypowiedzą się na temat "promocji" w tej pizzerii ??? czy obsługa stosuje się do nich czy raczej totalna olewka? . Osobiste uwagi "promocja" w da grasso= brak promocji....
|
|
Mają promocję duża pizza w cenie małej do 17 stej i to prawda ja zawsze dostaję dużą w cenie małej. Za długi czas dostarczenia placka obarczyłbym bardziej obsługę w lokalu niż dowoziciela chociaż wszystko się mogło zdarzyć. Faktem jest to, że tego typu zachowania trzeba koniecznie tępić. Jak 40 min to ma być 40 i ani minuty więcej. I tak moim zdaniem najlepszy jest koleś chilli pizzy, który ile by mu się nie dało kasy zawsze nie ma wydać. Ciekawe co zrobiłby kiedy to klientowi brakowało by 2 albo 5 zł do rachunku he.
|
|
najlepsza pizzeria w łomży
|
|
Najlepsza pizza według mnie jest w 4 porach roku.
|
|
to nie pizza to jeden wielki kluch z przyprawami
|
|
Pizza z szynką i pieczarkami, posiada tylko pieczarki:-P
|
|
a owoce morza robią z makaronu
|
|
::)
|
|
Nie mogę narzekać na tę pizzerię, zawsze smacznie i pizza ciepła. Może jakieś pojedyncze potknięcia? Jednakże moim faworytem jest nadal Chilli Pizza :) Ostatnio często zdarza mi się zamawiać z Czterech Pór Roku i też mogę jedynie pochwalić.
|
|
Ja tam proponuje miesna uczte w Diavolo najlepsza pizza najlepsze sosy najlepszy lokal w lomzy na drugim miejscu wedlug mnie jest chili pizza a dopiero pozniej da grasso
|
|
a próbował ktoś Margarity obok 4pór na piłsudskiego? świeża i smaczna, popieram Corleone - mięsna uczta wypas, moim zdaniem restauracje 4pory są przereklamowane - jeśli ktoś był w Marzano w Wawie to wie,że wystrój oraz menu jest zerżnięte właśnie z nich. Kiedyś lubiłem Dagrasso, ale w innych miastach, nasza łomżyńska "leci" trochę na niższym poziomie. Ich bin fur Berlin...
|
|
No.. mięsna uczta najlepsza.. ;D Rządzi :P - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Najleprza pizzeria jest na Mazowieckiej D'angello i niema innej w Łomży wszystkich próbowałęm ale ta przechodzi wszystkie moje oczekiwania wielkością nie grzeszy ale smakiem mniam:)
|
|
D'angello być dobra pizzua
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |