Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1 maja- fryzjer gdzie? |
Jak wiadomo to święto narodowe i wszystkie sklepy, i zakłady świadczące usługi są zamknięte. Wyjątkiem są sklepy i zakłady, gdzie pracować będą właściciele. Gdzie w Łomży będzie czynny fryzjer damski/męski? chodzi mi o fryzurę na wesele. pozdrawiam ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1 maja- fryzjer gdzie? |
w WKU
|
|
Żaden fryzjer nie będzie czynny jednak możesz umówić się i po prostu otworzy Ci ktoś salon znajoma miała wesele w Wielkanoc i z tego co wiem wszystko załatwiła u Kasi Serafińskiej więc może warto tam zapytać Ja na Twoim miejscu po prostu poszłabym do salonu i zapytała czy będzie możliwość aby tego dnia uczesała Cię. ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Umawiają terminy, więc nie będzie problemu :) W końcu to sobota, więc wesela, czyli najlepszy dzień w tygodniu dla fryzjera :)
|
|
no właśnie w kilku już byłem i nieczynne... :( ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
Ja w niedziele czesałam sie u pani Agaty na mickiewicza aga-art.Wczesniej sie umówiłam.polecam
|
|
to już poczesać się samemu nie umiecie? :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |