Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ślub u Ambroziaka |
Mam pytanie, czy ktoś z forumowiczów miał okazję oglądać dekorację kościoła u Ambroziaka w trakcie ślubu robioną przez kościelnego? Będę miał tam ślub i ciekawi mnie to. Słub będzie na górnym kościele. Proszę o foto jak by ktś mógł użyczyć. ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ślub u Ambroziaka |
Mój adres: zbig2156@wp.pl ...nie takie rzeczy obiecywałem....
|
|
Ambroziaka już nie ma
|
|
hmm...miałam tam ślub 3 lata temu ale dekoracji żadnych nie było...chyba że coś się zmieniło
|
|
Ambroziaka ? nie ma ? hahahhaha xdd.żal - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
no bo nie ma ambroziaka;/;/;/ jest abramowicz
|
|
u kogo ??? Ks Ambroziak się żeni ??? hmm.... Fiku
|
|
Podczepię się pod temat. Kiedyś bardzo się śpieszyłem i poszedłem na postój TAXI. Wsiadam i mówię: do "Ambroziaka" poproszę... Taryfiarz - Czyli jedziemy do... i tu wymienił nazwę jakiejś miejscowości. Ja mówię: nie, do "Ambroziaka". A ten dalej swoje. Dopiero za trzecim razem wytłumaczył mi, że ks. Radzisław nie pełni już swej funkcji w kościele Miłosierdzia Bożego. :) _________________________________________________________
|
|
nigdy malo jak pod scena lasu rąk...
|
|
do Małkinii :)
|