czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To zaczyna robic sie zalosne

http://www.tvn24.pl/-1,1652577,0,1,trumna-z-cialem-marszalka-putry-w-pieciu-miastach,wiadomosc.html
jak dla mnie czyste jaja zeby cialo z trumna krazylo po calym wojewodztwie troche szacunku dla zmarlego!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To zaczyna robic sie zalosne

to sprawa rodziny nic nam do tego.

to jest hmmm... zwloki czlowieka obwozic jak cyrk, dla Lomzy chyba? nic nie zrobil i nie za bardzo rozumiem po co i na co te przedstawienie

On właśnie był z tego województwa i skoro osoby do tego powołane tak zdecydowały to zostało to wykonane, a z tego co widzę to już bardziej ten post przedstawia brak szacunku wobec tej osoby.

A co przeszkadza ci to BRAK NICKA ? Bo mi nie, wiec nie nakręcaj kolejnego głupiego tematu

Dla ludu trzeba chleba i igrzysk,chleb jest, igrzyska też , więc jest wspaniale.

Dla was go cyrk igrzyska a dla innych ostatni hołd...................

nuda, nuda może jakiś nowy temacik ...

Ciekawe czy ten biedny człowiek by tego chciał, bo wygląda mi to na ostatnia kampanie wyborcza swojej parti w której uczestniczył, dla mnie to wielka przesada zeby robić takie przedstawienie z udziałem martwego człowieka, te porównanie z cyrkiem jest bardzo odpowiednie w tym miejscu

CENTRUM

maniaxxx DEBILU.
Czy słyszałeś lub widziałeś gdziekolwiek by szczątki zmarłego krążyły po danym regionie
Jeśli tak to wytłumacz mi podróż Putry po miasteczkach województwa.
Wg mnie to jest bezczeszczenie zwłok.

Kmaciek nie nazywaj go Debilem Stemplu Gminny On ma swoje zdanie i uszanuj to.
To nie byl Ks. z Zelech a Marszalek Sejmu i to z Naszego Wojewodztwa
Wiec ktos uwazal , ze hold czy pozegnanie mu sie nalezy w takiej czy innej formie.
Nie choc siec w domu ale nie rob dymu.
Mama wie ,ze tak sie wymadrzasz co???

Dziad

Jasne, przecież "walczył" o Via Baltica przez Łomżę:-)))

Zbych

A jak rozdzielali pieniądze unijne zawsze pamiętał o Łomży.
Wszystkie wnioski łomżyńskie odkładał na bok.

czego chcecie? zrobili mu trase koncertową

Lesny dziadek napisał: "...ktoś uważał"
Właśnie KTOŚ, a ciało zmarłego mają w dupie i obwożą jak 'kukłę na kiju'.
Aby swoje PiSowskie zadowolić i punkty zebrać.
"Bo to ja wam załatwiłem..."

________
Malachit

moim zdaniem to niepotrzebne

AutoPokaz.pl

Paranoja a gdzie ciało Moniuszko też powinno krążyć razem z Putrą ona też jest z Białego

to bylo niesmaczne az ....

powstrzymam sie od jakiegokolwiek dalszego komentarza

gdy w latach 80 tych powstawała w Łomży Solidarność to pomagał ja zakladać m.in. S P Putra oraz Kaczyński

ciało zostalo tu przewiezione bo tu miał wielu przyjaciół i chcieli go porzegnać

ale wy dzieci peknietych gum gowno wiecie o zyciu

a na wasze pogrzeby przyjedzie ksiadz i grabarze i ewentualnie hieny do spadku
bo watpie aby takie odlamy mialy prawdziwych przyjacioł

Właśnie Moniuszko też była z Białegostoku i tak mało o niej MODEJ DZIEWCZYNIE się mówi. - a szkoda.......... Niech spoczywają w pokoju - tam wszyscy są równi..!

Uważam, że to niesmaczne - howgh .... pomysł na obwoźny handel hołdem .... nowatorski sposób na kampanię wyborczą ....

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Mnie również wydaje się to lekką przesadą.

Przecież kto by uważał za potrzebne to pojechałbym na pogrzeb do B-stoku.
To wszystko zaczyna tracić całą swoja powagę.

Nie karmić TROLLA!!!

Ze śmierci, zrobiono zwykły cyrk przed wyborczy, PIS nawet w takich chwilach walczy o wyborców, i obawiam się że cała kampania prezydencka będzie temu poświęcona. Osobiście wolał bym aby zmarłym oddano hołd i dano im święty spokój.

kmaciek - wyraziłam tylko zdanie że mi to nie przeszkadza a debilem to chyba sam jesteś... Nie znam się na polityce ani na prawach kościelnych, więc czy można to nazwać bezczeszczeniem zwłok to trudno mi powiedzieć.. Pierwszy raz zdarzyła się taka katastrofa i taki pogrzeb więc nie wiadomo jak sie zachować w takiej sytuacji, co jest stosowne a co nie. Może kościół i władze województwa uznały że jest to oddanie hołdu P.Putrze..

Jak dla mnie profanacja i średniowiecze, niedługo jeszcze relikwie porobią :-). Jak ktoś chciałby oddać hołd, spokojnie mógłby wybrać sie do białego. Z wszystkich tych miast w ciągu 30-40 min można dojechać autem.

Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)

Mnie szkoda tylko tych młodych ludzi którzy zgineli a polityków tylko jako człowiek a jako polityk absolutnie. Co zaskakujące i niemoralne rusza akcja zbiórki pieniędzy dla ,,biednych" .......posłów!!!Zobaczcie ich zeznania majątkowe jacy są biedni. Skandal i to występuje z tą inicjatywą Caritas!!!Coś nieprawdopodobnego a co mają powiedzieć inni którzy nie mają co włożyć do garnka.

żywy by nie dał rady, to choć umarły...
notowania PIS leciały w dół to trzeba sobie image poprawić szkoda że takim nieszczęściem, chore to!!!!

Nie wydaje mi się, ze pomysłodawcami tego "obwożenia" zwłok wicemarszałka Putry po Podlasiu jest jego rodzina, która przezywa teraz naprawdę trudny czas. Każdy z nas stracił kiedyś kogoś bliskiego i nie wydaje mi się, ze życzylibyśmy sobie, żeby ciało tej osoby wędrowało po rożnych kościołach tego województwa i argument, ze przecież był osobą publiczną nie jest argumentem. Dlaczego wiec nie pozwalamy rodzinie spokojnie się z nim pożegnać tylko próbujemy budować elektorat Pis właśnie w taki makabryczny sposób?
Czy nie można oddać hołdu Panu Putrze w Białymstoku?
To jest cyrk na kółkach rodem z mroków średniowiecza a nie pożegnanie godne wicemarszałka Sejmu.

dream on

dokładnie kompromitacja ci Panowie którzy stoją tam w katedrze przy trumnie powinni się wstydzić uprawiania polityki trumien i trupów. Ale czego oni nie zrobia aby być u koryta. Myślei zapewne ,ze to im napędzi wyborćow a tu niestety będzie odwrotnie , nikt takich ludzi nie potraktuje poważnie.

Bimbo

To takie wschodnie , Lenina pokazywali , to i przygranicznych notabli też.

Ostatni hołd dla Putry kasa dla biskupa !!!!!!!!!!!!!!!!

Ten cyrk to dla kasy , kasy i jeszcze raz kasy

nie zdziwił bym się jak by jeszcze na kilogramy zaczęli sprzedawać

załosni jesteście tyle !

popatrzcie na zdjęcia sama nasza elita Kołakowski, Brzeziński i reszta.

A czyż to się nie zbliżają wybory?

Muszą się medialnie sprzedać.
Mamy szacunek dla zmarłych. Pana marszałka jak ktoś chciał mógł pożegnać w Białymstoku, to tylko 80 km stąd. Panie Prezydencie delegacja Panu przepadła a i dobry obiad za naszą miastową kasę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org