Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
R=E=U=S=T=R=A=C=J=CA amenstia |
Siemka Wszystkim !! Co sądzicie o tym klubie ? Chciałbym poznać waszą opinie ..... Ps mój post nie jest reklamą ani niczym innym ! Pytam z ciekawości !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: R=E=U=S=T=R=A=C=J=CA amenstia |
Ps mój post nie jest reklamą ani niczym innym ! bynajmniej... jest głupi
|
|
bród smród, niczym się nie różni od Barbadosu, Moja rzetelna opinia
|
|
Amnesia jak już coś... Bardzo fajny lokal. Ochrona bez zarzutu, jedzenie bardzo dobre (polecam pierogi z mięsem). Można posiedzieć w ciszy, spokoju przy nienajlepszej muzyce ( chyba, że ktoś jest zwolennikiem muzyki "chodnikowej") tak dawno wycofany (nieużywany) termin a jaki trafny... Przepraszam wszystkich fanów za obraze ich "nurtu muzycznego". Reasumując: idąc ze swoim towarzystwem na pewno się nie zawiedziesz. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
podobno pizza odmrażana i kanapki tam są w cenie. A i top chipsy ;)
|
|
raz byłem i więcej nie zamierzam
|
|
A to te coś jeszcze istnieje ?
|
|
Mi się w amnesji podoba :) rzetelny_obywatel_extra powiedz po prostu, która łomżyńska knajpa jest Twoja i po kłopocie. Wszyscy się dowiedzą, nie będziesz musiał urządzać durnowatych scen na forum jak z barbadosem i zrobisz sobie reklamę. A nóż trafi się w końcu jakiś klient... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
W restauracji nie byłam, ale club jest ok;-)
|
|
On nie pytał o restaurację, tylko o coś co na o coś co o nazwie REUSTRACJACA, cokolwiek to jest.
|
|
"tylko o coś co na o coś" ale zamotałem ;)
|
|
Hehehe dobre;-P
|
|
ale imbecyl z tego co ten temat założył..temat z dwóch słów a i tego nie umie poprawnie napisać... Co to jest REUSTRACJCA ....? :D
|
|
w sumie to nie macie sie co dziwic, jaki autor... taki temat.
|
|
I gdzie jest ta amenstia ?
|
|
Sebo19 jesteś debilem co podsumowali użytkownicy wyżej
|
|
Do maniamax I WTOREK Cellar Door NIE BĘDĘ SIĘ PONIŻAŁ DO WASZEGO POZIOMU INTELIGENCJI BO GŁUPIE WYZWISKA TO DLA DZIECI .( Czy jak ktoś przekręci słowo to trzeba go odrazu ,,jechać '' ? Chyba nie ! Nie każdy jest alfa i jomego .
|
|
rzetelny_obywatel_extra, zabierasz głos a nawet tam nie byłeś... oczerniałeś już Sklep Avans, za co mam nadzieje odpowiesz.
|
|
"alfa i jomego" , Sebo19 daj już sobie na luz bo tylko się pogrążasz.
|
|
Poniżał do Poziomu :D
|
|
Zbędne komentarze mi wiszą i powiewają :) TEMAT UWAŻAM ZA SKOŃCZONY .
|
|
tak tak Sebo19 odpocznij. Natomiast Ja będę kontynuował ten temat. Proszę państwa.. SKANDAL SKANDAL SKANDAL I JESZCZE RAZ SKANDAL Skandal goni skandal... Żeby w Łomży nie było ani jednego porządnego ekskluzywnego klubu i restauracji. Amnesia przy prywatkach może się chować. Proszę państwa zdecydowanie Nie polecam w żadnym wypadku łomżyńskich lokali bo naprawdę można tego bardzo żałować, mało to przypadków było pobić ze skutkiem śmiertelnym jak się towarzystwo uchlało na imprezie albo gwałty z udziałem zwierząt (Tak jak w jednym z tych łomżyńskich klubów, moich znajomych zgwałciły szczury wielkości psa i robaki) Nie chciałbym już przytaczać nazw tych lokali bo widzę że niektórzy bronią ich jak swój własny dom. Lepszym wyjściem byłoby pojechać do porządnego większego miasta tam są dopiero kluby pierwszorzędne. Gwarancja bezpieczeństwa.Śmiało polecam :)
|
|
rzetelny obywatel extra a wytłumaczysz nam jak szczur może zgwałcic ,,wielkości psa i robaka '' drugą osobę ? Bo chyba coś nie ma sensu ?
|
|
śmierdzi potem grubasów i staruchów
|
|
no niestety jedzenie nie jest rewelacyjne, są lepsze "restauracje" w łomży, które oferują smaczniejsze jedzenie i bardziej przystempne ceny. Niestety koszt czynszu odbija się na klientach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |