Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie jest Zielone Kawasaki ? |
cześć wszystkim!!! jeżdżę sporo po Łomży od paru ładnych lat, taka praca, i pamiętam zielone Kawasaki bodaj Ninja na Łomżyńskich blachach, ale w tym sezonie jakoś go nie widać. Może ktoś wie co sie z nim dzieje? może kierowca sie przesiadł ? może ( odpukać ) wypadek ? Pisze ponieważ byłem i do teraz jestem zadziwiony umiejętnościami jeźdzca i nie mówie tu o stuncie lub coś w tym stylu, (z resztą, przy takiej częstotliwości i klasie z jaką jeździł każdy wie o czym i o kim mówie ):) co z nim ? ot taki temat :) pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie jest Zielone Kawasaki ? |
nie wiem o kim mówisz, podejrzewam że to Ty sam jeździsz tym zielonym czymś i chcesz sprawdzić czy ludzie Cię podziwiają, pewnie blada du.pa z tego he
|
|
Zielonych kaw jeździło kilka. Bez konkretnego modelu cięzko coś stwierdzić. Tak, czy inaczej jaka by to nie była, niczym szczególnym jeździec na pewno nie błysnął :D
|
|
http://www.warsza.pl/42272_kawasaki_zx7r_ninja_tanio_super_sta.html te kawasaki? sam je sprzedajesz...
|
|
gdzie jeździ granatowy Opel Vectra?
|
|
KURW.....,jaki gość nawet zapodał tego samego e-maila.kw1990@o2.pl Już ci odpowiadam gdzie jesteś , jesteś w czarnej dupie , pracuj dalej kręcąc sidraki i robiąc elewacje w warszawie , "głośna" -- buhehhehh, głośno to ty sobie reklamę zrobiłeś na tym forum
|
|
Oo jest numer telefonu można sobie teraz jaja porobić ;-) ale ten kraj jest poje... sam siebie reklamować ale w pierd... sposób !? weś jeszcze zaproszenia na naszo klase wysyłaj wszystkim którzy cie widzieli . Debil .
|
|
|
Kolego jakby Ci to powiedzieć - WKOPAŁEŚ SIĘ :D _________________________________________________________
|
|
Konradzie ja również jestem "zadziwiona" (czyt.zachwycona) umiejętnościami jeźdzca i nie mówie tu o stuncie lub coś w tym stylu, z resztą, przy takiej częstotliwości i klasie z jaką jeździł każda kobieta chciałaby mieć takiego jeźdźca w sypialni :) może się poznamy?
|
|
to Konrad więc nie Kwasiarz :P
|
|
Tak poza nawiasem: pracuj dalej kręcąc sidraki i robiąc elewacje w warszawie Masz coś do ludzi "kręcących" sidraki i robiących elewacje w stolicy ??? _________________________________________________________
|
|
Pisze ponieważ byłem i do teraz jestem zadziwiony umiejętnościami jeźdzca i nie mówie tu o stuncie lub coś w tym stylu, (z resztą, przy takiej częstotliwości i klasie z jaką jeździł każdy wie o czym i o kim mówie ):) co z nim ? buahaha... jezdziec sie obsral
|
|
malinova - blachara ;p haha a ty kolego pokazales klase piszac to hahahahahahah
|
|
ze strony malinovy wyczulem ironie
|
|
@ehh jak mogę być blacharą skoro lecę na jeźdzca a nie na kawasaki za 6 tysi? za dużo chyba masz koleżanek galerianek skoro teraz wszędzie je widzisz... @Wtorek pozdr dla inteligentnego człowieka
|
|
Kwasiarz ma 636 a nie zx7r.Panie Konradzie,szczerze mowiac to za wielkich umiejetnosci to Ty nie masz.Aj Wróbel Wróbel...
|
|
malinova, ja rowniez pozdrawiam:)
|
|
mam wigry try, wpadniesz na herbatę malinowom ?
|
|
Ludziom się normalnie juz w głowach poprzekręcało.
|
|
Przeciez to debil jest caly ten Konrad...Chcial zablysnac zielona motorynko jeszcze swoje umiejetnosci reklamuje fagas....Dawca organow w 100%... Ale kichy to sobie narobil po calosci,pewnie dlugo tu nie zagosci....Hahahaha.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
hahahahahhahahhahahhaha dobra przyznaje jesteście zaje.biści a co tak naprawde stało sie z tym kierowcą ? :D:D ? kmpwł zarekwirowała PJ po tym jak gumiś syn .... zagonił :] dzięki za uwage podziwiam błyskotliwość login.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |