Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sami oceńcie. Jak dla mnie kanalia... |
Szokujące kazanie w Przemyślu Parafianie z Katedry Przemyskiej usłyszeli szokującą homilię, wygłoszoną przez prałata Zbigniewa Suchego. Podczas niedzielnej mszy w intencji ofiar katastrofy w Smoleńsku, ks. prałat Suchy wygłosił szokującą homilię: „To mogło się wydarzyć w środę. Ale w środę te metaforyczne oczodoły premiera polskiego rządu wołające o prawdę wywołały zachwyt. Już na drugi dzień liberalni politycy, opiniotwórczy Michnik od dawna nie piszący, zaproponowali posprzątać tropy pamięci z katyńskiego lasu, zapomnieć ślady profanacji znad charkowskich grobów...”. Przypominamy, że w środę do Katynia polecieli Tusk, Wałęsa i Mazowiecki. Ludzie są zszokowani, a hierarchia Kościelna nie widzi w tych słowach nic złego. Portal radiofara.pl uważa wręcz, że tej homilii powinni wysłuchać wszyscy Polacy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sami oceńcie. Jak dla mnie kanalia... |
również uważam michnika za kanalię. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Masz racje kanalia w pelnym tego slowa znaczeniu.....jeszcze niedlugo a zwala wine na opozycje....polityka mnie nie interesuje ale sa granice przyzwoitosci...ksieza juz dawno jej nie maja...pedofile... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
madry ksiadz i odwazny
|
|
CISZEJ NAD TYM GROBEM!!!
|
|
true... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
nie rozumiem w jakim sensie metaforyczne są oczodoły premiera jak ma byc w nich metafora i nie rozumiem o co chodzi z tym wywołanym zachwytem moze mi to ktos objaśnić?
|
|
Poranek kwietniowy. Jak cicho. Jak dziwna się jasność otwiera. I tylko tak ciężko oddychać, i tylko tak trudno umierać. Tylko to bym zostawiła z tych komentarzy.Spoczywajcie w spokoju(*)x96
|
|
Niedługo wszyscy będziemy po tamtej stronie - a nienawiść nasza zostanie wspomnieniem....Więcej szacunku nie tylko dla zmarłych lecz żywych też...!!!
|
|
jednak kampania wyborcza już ruszyła:(
|
|
Nie do wiary ! Takie słowa mógł wypowiedzieć tylko pingwin. Upośledzony w stopniu średnim .
|
|
Nie od dawna wiadomo, że kler za bardzo interesuje się polityką. Że jeszcze Rydzyk milczy....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |