poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Muzyka

Mam do was pytanie. Jakiego rodzaju muzyki słuchacie ? Ja słucham techno i hip-hop.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Muzyka

odpowiedź w stylu ptysia - no ja nie wiem bo ja nie słucham techno ale może mój sąsiad słucha :P

T i g e r

Tiger ale jakiej ty muzyki słuchasz z własnej woli a nie z przymusu bo sąsiad odkreci disco polo na full.

ja należę do ludzi, którzy nie dają sobie wmówić, że tylko określony typ muzyki mnie kręci. Słucham wszystkiego co mi wpada w ucho i co swą linią melodyczną wprawia mnie w dobry humor czy też poprzez melancholijne brzmienie w zadumę ... Przekrój gatunkowy w moim przypadku jest zatem bardzo szeroki

Pozdrawiam

T i g e r

Ja jestem przeciwniczką techno, niecierpię hh, drażni mnie dicho.. :)

:* Punkom i technomaniakom :P

NiemoralnieNormalna

Hip-hop, techno dwa rodzaje super myuzyczki.

Tiger nie mów ze słuchasz boys lub akcent.

Ptysiu założe się że jak będziesz gdzieś na dyskotece i puszczą boys czy akcent to się będziesz lepiej bawił przy takiej muzyce niż przy hh czy techno.
a po za tym akcent ma nie które fajne kawałki,np: pragnienie miłości,hehe

ale nie ma jak RAC, Oi!, NSBM

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

czasami niezależnie ode mnie słucham boys jak przejeżdżam przez Bawełnę - tylko nie mów mi ptysiu, że ta rozgłośnia DP to z Twojego okna :P Jakiś maniak wystawia tam głośnik na parapet .... :)

Pozdrawiam

T i g e r

Właśnie przy disco polo jest lepsza faza a kawalek Pragnienie miłości jest super.

Tiger to napewno nie u mnie chyba jakaś pomyłka u mnie to możesz słyszeć hh lub techno :D

Ptysiu zaprzeczasz sam sobie!! ustosunkuj się w końcu: słuchasz techno czy h-h?!
ja osobiście słucham wszystkiego!! przez chłopaka polubiłam tehno, house itp. :) a sama lubię polskie stre ale jare przeboje :) a jak w Jeziorku to tylko przy DiscoPollo :) jeje :) hehe

Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?!
I Have Someone =) He Is My Secret.....

ja slucham hh i techno

a Akcent?!

EEEEEEEEEEEEEEE bardzo rzadko

GoSieŃkA masz racje, stare ale jare,hehe. a w jechac do jeziorka i nie bawic sie przy disco polo?! podstawa,hyyhy.
a ostatnio sciagnalem z neta teledysk o nazwie "WISNIAKI DISCO POLO" a tam co?, prawdziwe wiesniaki a w srod nich byly bramkarz zzzz JEZIORKA! hehe. totalne gnicie!
pozdr

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

WISNIAKI DISCO POLO już mi się wyszukuje :) hehe a Jeziorko jest naprawdę spoko jak się jedzie z grupą znajomych :)

Ja słucham Prawdziwy dojrzały Hip Hop A nie Młode Badziewie i Dobro Muze prz której można pobasować :D np: Techno i takie inne ja różne słucham to co na topie i co wpadnie w ucho >>>>

Jeziorko tam zabawa rozkreca sie co sobote.

Dla mnie muzyka wiąże się nierozłącznie z emocjami...
Jeśli więc w życiu mojem coś ważnego ma miejsce, a w tle tańczą nutki sobie (np. C.Dion "Power of love"), to na wieki zapadają mi w pamięć budząc pozytywne wspomnienia i wywołując uśmiech na twarzy mej...:))
Jeśli ktoś, kogo lubię, lubi to właśnie, a nie inne, zaczynam Go z tym identyfikować mimo woli i lubić te dźwięki wraz z Nim...
Nie oznacza to oczywiście, że nie posiadam swoich osobistych preferencji muzycznych, takich co to od pierwszego słyszenia...
Porcupine Tree "Signify" - it was love at first ... listening...

Ryskago

ach ............ te emocje...., ach ta C. Dion i jej przbój "Power of love" !!

ADALL

:)

Ave

:))

Ryskago

O! Właśnie w trójeczce puszczali Porcupine Tree! Słyszeliśta??
Wyczuły sprawę skurczybyki...

Ryskago

Ryskago ja nic nieslyszalem.

Aaaa bo tera jeno w trąbki dują i ...
gadają o skradzionych telefonach kom.

Ryskago

tak tak Ryskago masz racje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org