Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co to za nowa mafia w łomży???? |
Dzisiaj zapie...... lili mi antenkę od radia samochodowego. Co to za nowa struktura przestępcza działająca przed Kauflandem???? Normalnie trzeba być debilem, aby takie rzeczy kraść. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co to za nowa mafia w łomży???? |
komus sie widocznie sie spodobała;-D musiała mieć w sobie ''to coś'' hehehe;-D
|
|
Dla mnie to tez bez sensu, skoro nowa kosztuje 20-30zl wiec watpie ze sprzeda uzywana
|
|
Jakaś szmata sama nie ma to i tobie utrudni życie, dla zabawy upierdoli. Powinni za takie coś kijem gwałcić to by się nauczyli
|
|
GANG OLSENA porwaca,będzie klawo jak cholera
|
|
Wazcie slowa sa niebezpieczni....zwlaszcza z ta antena w reku... :) A pozatym dlaczego napisales "nowa"????? Czy juz jakas byla????? Pewnie samozwancza.... Ja nie slyszalem... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
nie moge sie doczekac............ te wszystkie stokrotki(mieszkam dwa bloki dakej no moze 5), kauffffffffffffflandyyyyyyyyyyyyy, stare ynki,katedra z wielkim placem, kamieniczki, szkoly, parki, skrzyzowania, s'liczne paniusie zze ww szminkowanymi buziamyy, rzeka,poooooolllaaaa,elegancja standartu europejskiego aaaahhh to mowisz ze ci tam kradli?
|
|
Weś nie strasz ! :(
|
|
no mafia...... 15 letnich gówniarzy.
|
|
za winklem siedza po staremu
|
|
Nie wiem jak teraz ale jakis czas temu tam szalaly 'biedne dzieci' z domu dziecka... _____________________________________________________
|
|
naćpane slamuchy chodzą tam kraść po tych kauflandach, ich nikt nie kocha, chodzą takie szczury niedomyte, ledwo na oczy patrzą niedorozwoje, a milicja jak zwykle jest tam gdzie nie trzeba.
|
|
niedlugo wetylki beda krasc haaa
|
|
jaka tam od razu mafia? po prostu: ktoś się nie bał i zaj...ł ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |