Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONDOLENCJE RADIO TAXI 196-24 |
Wyrazy głębokiego współczucia dla bliskich osób które zginęły w Smoleńsku! Pozostaje głęboki smutek i żal. RADIO TAXI MPT 196-24 Składamy Kondolencje W Imieniu Całego Miasta ŁOMŻA i Okolic Osoby pogrążone w smutku proszę o dopisanie kondolencji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONDOLENCJE RADIO TAXI 196-24 |
niezła reklama Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
[*]
|
|
Za osoby ktore zajkładaja ze to reklama przepraszamy
|
|
Jak zawsze śmiałem się z tych, co się tu na forum reklamują - choć nigdy tego nie komentowałem, bo to jest forum i każdy może napisać co chce, to teraz jedyny żal mi tego, co założył ten temat. Jak można wykorzystywać taką tragedię na tak perfidną reklamę? Nazwa tematu - "KONDOLENCJE RADIO TAXI 196-24" - Od razu widać reklamę! Żebyście chcieli złożyć kondolencje, to byście za to zapłacili a nie na forum darmowym się poniżali a żeby Wam nie zależało na reklamie, to byście się nie chwalili kto składa wyrazy ubolewania, tylko napisali to bezinteresownie pod tytułem np. "kondolencje"...? a tekst - "Osoby pogrążone w smutku proszę o dopisanie kondolencji" - znaczy moim zdaniem - Wpisuj i podtrzymuj temat u góry, żeby się każdy z numerem na taxi oswoił... żal... Ludziska, ja proponuję przeczytać i nie dodawać komentarzy, aby nie karmić trolla...
|
|
jakie radio taxi, takie kondolencje, żal po prostu żal i żenada nad takimi ludźmi... lepiej jakby kierowcy mieli żałobę w sercu a nie na forum bigi2004
|
|
zgadza się. teraz czekać na tematy typu bar trele morele abc8 tel: 32908329048932840293 strona www.230943902493249324234com.net.net.net składa kondolencje. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Może się zrehabilitują i będą przez tydzień żałoby wozić potrzebujących za darmo.
|
|
Naprawdę żenujące... żerowanie na tragedii narodowej. Komu wy składacie kondolencje? i jakim prawem w imieniu mieszkańców Łomży i okolic???? To sobie antyreklamę zrobiliście...
|
|
Dokladnie to samo pomyslałam czytajac ten wpis, jest to ewidentnie reklama taxi, jak mozesz pisac ze skladasz kondolencje w imieniu miasta Łomża i okolic. Czy miasto Łomża prosilo cie o taki wpis? Nie sądzę. Zrobiles z siebie jedynie pośmiewisko.............. ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Podłość ludzka nie zna granic.
|
|
Koszmar. wstyd mi ze mamy w Łomży takie Radio Taxi . A telefon to może po to że zawieziecie za darmo przynajmniej starsze biedne osoby na uroczystości żałobne??????????? Żenada powinno sie was bojkotować chciwe złotówy..
|
|
Waszymi taxami już nie jeżdze wredne złotówy!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ten bedzie maszerowac' juz go widze na bosaka przez lomze
|
|
ten, tamten , oni one , on, ona, ono...................
|
|
Za osoby ktore zajkładaja ze to reklama przepraszamy hahahahahhah niby ze co???? przepraszacie za te osoby ktore mowia prawde szok wszytko robicie w imieniu lomzy i ludzi to moze nowy prezydent lomzy radio taxi hahahha
|
|
cyry
|
|
Jestem w szoku:/ niech się puknie w głowę założyciel tego tematu.
|
|
Żal i żal to dwie skrajności tego...
|
|
Ten telefon nie gości już w mojej książce telefonicznej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |