Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pieski |
czy w Łomży ktos strzyże psy? poproszę o info a takze zachecam hodowców yorków do wymainy poglądów News
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pieski |
Może Weterynarz ?
|
|
Pieski małe dwa chciały przejść przez rzeczkę..... RYskago
|
|
No i właśnie dlatego ja mam ON. Nie strzyże się go (jej - bo to sunia), nie kopiuje uszu i ogona - najbardziej naturalny i najlepszy piesek all around the world :) Coś gdzieś słyszałem na temat strzyżenia i to raczej na pewno w Łomży (ogłoszenie? szyld?) Jak przypomnę sobie to od razu piszę. Pozdro
|
|
Kladka byla zla i pieski wpały do fryzjera.
|
|
Gosiu, nie dwa tylko jeden, ale przeuroczy.... Adamus , dzieki, czekam na info News
|
|
News, przedwczoraj byłem w Mławie i tam na 100% jest taki ktoś. Strzyże, jak sam pisze "bez usypiania" :) Tyle, że Mława jest daleko... Szukam u nas. Pozdro
|
|
News, A jak się wabi?? No dobra, żartowałam...:) Ryskago
|
|
Ryskago, wabi sie Kubuś vel Kobi.... córa nie umie sie zdecydowac, ale brzmi podobnie. Adamus, jesli ktos usypia psy przy strzyzeniu to rzeznik jakis.... horrory mi tu opowiadasz!!!!! Wiem, ze strzyga w Białym i z cala pewnoscią w wawie.... łudze sie nadzieją, ze moze i w Łomży? News
|
|
News, A możeby tak samej wziąć nożyczki albo jaki inszy sekator do łapki... :) Ryskago
|
|
Ja mogę pomóc. Mam taki elektryczny sekator do strzyżenia żywopłotu. Zawsze po strzyżeniu jest on taki ładny, prostokątny. Wszędzie ładne, proste kąty. Może nie jest za bardzo odpowiednio przystosowany do kształtów psa, ale tylko za pierwszym razem (tak mi się wydaje). ADALL
|
|
ADALL, rozumiem, ze wspomniany pomysł lansujesz na wlasnej głowie? News
|
|
ADALL, Weź no, ja nie mogę czytać Twoich postów, bo się raz po raz trzęsę ze śmiechu i to trochu dziawacznie musi wyglądać... :DDDD Mówię Wam, niedługo mnie wpakują w ten kaftan i odwiozą, ten no... u nas się odwozi do Kobierzyna, a u WAs?? Rysakgo
|
|
News, Albo na Służbie, jak Służba śpi...:)))) Ryskago
|
|
Ryskago, nie da sie ostrzyc go samodzielnie... :( Potrzebny specjalista piesio sie "lekko" sfilcował u poprzednich wlascicieli News
|
|
News, No to do ADALLka w te pędy uderzaj - blisko macie! A co to się piesiowi stało - na 90 stopni Go wrzucili do praleczki??? Ryskago
|
|
Gosia, pls.... miej litosc News
|
|
No toć ja ją mam, ale ci poprzedni właściciele... chyba lubią psy, tylko się za dłuuugo, jak dla nich, gotują... Ryskago
|
|
no właśnie News. Trzeba zrobić najpierw szczotkowanie. Znam się na tym ! Najlepiej do tego użyć myjni bezdotykowej (w innej to szkoda psa by było). Nie denerwuj się, ale chyba przesadziłem z tym sekatorem. On nie strzyże równo. Kiedyś kota chciałem przystrzyc. Był rasowy. Ale tylko do pierwszego strzyżenia (potem, to wszystkie psy szoku dostały). Zanim mu kołtun nie minął, to rządził podwórkiem przez miesiąc !! ADALL
|
|
A co na to myszy??? Ryskago
|
|
ryskago: hihihihihihihi :))) Już chyba będzie. Patrzę, że News zaraz kołtuna dostanie :)))) ADALL
|
|
... tak to juz niestety bywa, kiedy ludzie kupują zwierzaki, ale o nie nie dbają.... jestem drugim i mam nadzieje ostatnim wlascicielem tego kochanego zwierzaka News
|
|
ADALL, niedoczekanie Twoje... myslisze, ze przyszłabym sie do Ciebie ostrzyc? News
|
|
News, Racja SIĘ to na pewno nie pozwoliłabym ADALLKowi ostrzyc, bo zgodnie z sugestią Ptysia pozostałoby jedynie jeedno wyjście - na ZERO!!!! Więc może lepiej przetestować wcześniej na piesku...:) Ryskago
|
|
no a chyba nikt nie chce byc łysy.
|
|
Kiedyś pewnie będę... Jak dożyję... A jak nie dożyję to doleżę...:) Ryskago
|