Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
komis dziecięcy |
wie ktoś może czy w łomży jest jakiś komis z używanymi rzeczami dla dzieci (wózki,łóżeczka itp)??jak jest to gdzie się znajduje? docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: komis dziecięcy |
ja mam duzo ciuszków dzieciecych do sprzedania muj mail pawelek2009@gazeta.pl lub kom 662006068 rogal
|
|
ja mam łóżeczko z szufladą i spacerówkę kontakt:(86)2190379
|
|
D@MI@N dzięki ale łóżeczko już mam a co do wózka to interesuje mnie wielofunkcyjny.ale dzięki za propozycję docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
JA MAM WOZEK DO SPRZEDANIA GRACO WIELOFUNKCYJNY. tel 516595594
|
|
HEHEHE juz sie zaczynaja ogłaszać chetni na sprzedaż..... Dziewczyna was pyta czy nie znacie komisu barany !!!! A nie,,,, czy macie wózki i łóżeczka na sprzedanie
|
|
Mam wózek wielofunkcyjny, praktycznie nieużywany w stanie idealnym (nawet z "cyckami" na kołach) gondola, spacerówka i fotelik. Sprzedam bardzo chętnie i NIEDROGO. Kolor zielony. Taki jak na stronce: http://www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-leo Kontakt: emija@wp.pl, lub 509 992 630
|
|
Do wózka znalazłam jeszcze okrycie na nóżki do gondoli i drugie do spacerówki, nieużywaną torbę z nawet nieotwartym przewijakiem, oraz moskiteirkę. Fotelik jest świetny; może slużyć również jako kołyska i leżaczek (model fotelika: delti grillo, model wóżka delti leo). Polecam serdecznie :)
|
|
:)
|
|
Także sprzedam wózek wielofunkcyjny za 200 zl, mało używany, Na gwarancji! Dorzuce okrycie na nózki, 4 komplety spiworkow, parasolke i folie przeciwdeszczową. GRATIS NOWA MATA EDUKACYJNA
|
|
|
Też mogę dorzucić matę edukacyjną nową, ale nie gratis, a za pół ceny :)
|
|
Komis dziecięcy jest na ul . Mickiewicza prawie na przeciw szkoły .
|
|
Ja mam 2 nosidełka . miniini033@wp.pl :)
|
|
faktycznie na Mickiewicza jest sklep, co prawdę niewielki ale naprawdę duży wybór, ubranka są zadbanbe i niedrogie albo w okolicach sklepu maxi mix na górze, to ul SyBIRAKÓW chyba
|
|
|
Al. Legionów 40
|
|