Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
AVANS - Wielki SKANDAL!!!! |
Witam. Wczoraj postanowiłem zakupić komputer stacjonarny. Komp został kupiony w sklepie Avans (nie napisze ulicy ze względów osobistych), no dobra wszystko ładnie pięknie, sprzęt ładnie zapakowany, gwarancja na 24 miesiące zapowiada się kompetentna firma;). Podłączyłem w domu pudło, komputer chodził szybko, bo niby w końcu dobre podzespoły siedziały w nim, ogólnie stan wizualny super, piękna obudowa bialutka, sprzedawca zapewniał że dobre bebechy siedzą. Tak nawiasem mówiąc facet proponował zainstalować Viste na miejscu, upierałem sięuległem bo chciałem by został XP. Dobra ,Postanowiłem wyjść na chwilę do sklepu, dosłownie na chwile. Gdy wróciłem zastałem coś takiego dosłownie po 20 minutach eksploatacji: http://img526.imageshack.us/img526/8827/spalonykomputer.jpg Nie polecam kupować w tym sklepie, bo naprawdę można się przejechać nieźle, najgorsze w tej kwestii jest to, iż nie dość że nieuznali mojej gwarancji, ponieważ właściciel poszedł na zabawę do Barbadosu jeszcze w dzień żałoby, to jeszcze wgrywają wadliwy system, przez który komputer eksploduje. A gdyby tak siedziała tam moja córka:( Zwykła próba zamachu na życie klienta. Sprawa znajdzie swoje miejsce na wokandzie sądu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: AVANS - Wielki SKANDAL!!!! |
przeciez na fotce jest obudowa serwerowa. kupiles sobie serwer w avansie? lipa niekompetentny trollu. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
zmien nicka cieniasie, bo wlasnie skonczylem twoja kariere na tym forum. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Hmm, źle zrobiłeś że kupiłeś w Avansie. Było lepiej kupić w jakimś sklepie który sprzedaje same komputery ;) Ale cóż, idz do sądu, może wygrasz ;p
|
|
http://odzyskiwanie.org/jak_dbac_o_dane_i_tworzyc_kopie_zapasowe.html hehe co za koleś,nie mam pojęcia skąd się tacy biorą.No i co teraz mam do avansu nie chodzić?
|
|
oj zalosne, bardzo zalosne ...
|
|
po prostu rzetelny lubi skandale.. Pajac..
|
|
ale cwel. ciekawe jaki on ma w tym interes.
|
|
rzetelny_obywatel_extra to jakis aferzysta i scicmniacz
|
|
Czym tu się przejmować przecież widać że gość nas robi w wała. Pewnie jakaś konkurencja,albo zdenerwowany klient chce oczernić sklep ,ale metody to ma naprawdę cienkie.
|
|
dajcie mu spokuj zginol jego przyjaciel a wy mu jedziecie ... Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://odzyskiwanie.org/foto/spalony_komputer.jpg&imgrefurl=http://odzyskiwanie.org/jak_dbac_o_dane_i_tworzyc_kopie_zapasowe.html&usg=__OPEHgl4taVJ7Ysk5ZcR5FIF-ons=&h=479&w=496&sz=37&hl=pl&start=2&sig2=qPtAhmMp2wQad3jP8nZWQw&um=1&itbs=1&tbnid=L8LetkeGYQ3W_M:&tbnh=126&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dspalony%2Bkomputer%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26safe%3Dactive%26sa%3DN%26rlz%3D1G1GGLQ_PLPL343%26tbs%3Disch:1&ei=jYjBS5vBL8ie_ga1ounsBg haha
|
|
Smieciu nawet dobrego klamstwa nie umiesz zkonstrulowac....Pedalem byles pedalem jestes pedalem zdechniesz.... I tak powiem.... Gdzie jest admin???? P.S. Dziwe sie ze za te teksty cioto nikt nie doniusl do prokuratury na ciebie....za znieslawienie...Barbados moze swiety nie jest ale klopotow juz by ci narobil...DEBILU Je...ny... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Avans tez powinien z toba ruszyc......wtedy znikniesz na zawsz....kon.....nie.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
ZNISZCZE WSZYSTKO!!! KU CHWALE OJCZYZNY
|
|
Siebie zniszcz buraku
|
|
proszę nie wyzywajcie Mnie, jak wam nie wstyd w tym dniu wyzywać bliźniego swego w dniu Miłosierdzia Bożego i w dniu żałoby narodowej. Poprostu skandal panie i panowie. S K A N D A L ! to się nadaje na kolejny artykuł takie zachowanie.
|
|
To się ogarnij wtedy nikt nic do ciebie nie będzie miał.
|
|
a ja sie ciebie zapytam jak mogłeś oczernić ten sklep i to jeszcze podając nieprawdziwe informacje. pytam się jak mogłeś? co tobą kierowało?zastanów się nad swoim postępowaniem bo naprawde nie reprezentujesz nic swoją postawą a i jeszcze możesz mieć przez to niezłe problemy.
|
|
M@ster tu nikt nikogo nie oczernia, poprostu mam prawo wydać opinię na ten temat, zresztą wszystko w tym naszym pięknym mieście się prosi samo, by cokolwiek skomentować. Ludzie tego chcą Peace Chciałbym powiedzieć tylko jedno. Niech żyje LiS
|
|
Ty bajki piszesz a nie komentujesz.Co to za opinia kogoś na dany temat skoro jest wymyśloną fantazją.Jeszcze żeś podkradł zdjęcie z neta. Ja na takie brednie się nie złapałem od początku.
|
|
Pajacu Na jasiów były narzekania i na innych tam gwiazdek a widać że teraz są jeszcze lepsi gamonie.
|
|
niby taki rzetelny a innych zdjecia podkrada
|
|
...... to jeszcze wgrywają wadliwy system, przez który komputer eksploduje....... ty chyba jestes totalnym idiota. komputer eksploduje z powodu wadliwego systemu, to tak jakby szyba w twoim samochodzie pekla z powodu puszczenia baka przez kangura w australii. ostatnim komputerem ktory mozna bylo zniszczyc programowo (przegrzac w nim uklad graficzny) byla amiga jakies 25 lat temu. .........Zwykła próba zamachu na życie klienta...... to sa i niezwylke proby? moze lepiej z domu nie wychodz, bo ktos na ciebie czycha. ....właściciel poszedł na zabawę do Barbadosu jeszcze w dzień żałoby.... i? moze on sie nie lubi smucic i poprzez zabawe celebruje caloksztalt sukcesow ludzi ktorzy zgineli w katastrofie lotniczej, a moze poprostu sie modlil na kolanach przez kilka godzin i musial isc na zabawe zeby nogi nieco rozprostowac.
|
|
Nie karmić trolla.
|
|
Proszę państwa z ostatniej chwili dowiedziałem się, że Barbados zamierza zawrzeć współpracę z siecią sklepów Avans, mają być sprzedawane na imprezach sprzęty AGD i RTV na pierwszym piętrze, Natomiast na drugim ma powstać Sex Shop. Koniec świata?
|
|
idź się leczyć człowieku
|
|
No ale w sumie temat jest ciekawy, w związku z tym zapytam czy komputer po pożarze,spaleniu, podlego gwarancji, miał może ktoś taki przypadek ?
|
|
Mało prawdopodobne
|
|
Gwarancja przyjęta po przedstawieniu zarzutów właścicielowi sklepu w obecności ministra sprawiedliwości. Temam uważam za zamkniety. Dziękuję dobranoc Kocham Cię wolna Polsko
|
|
Dobre ;p _____________________________________________________
|
|
Wiesz pajacu mam nadzieję że: 1. Ktoś z Avans'u to przeczyta i zrobią ci sprawę w sądzie za podawanie tych informacji. 2. Ktoś z Barbadosa cię złapie, porządnie wpierdo**. a później przetrzepie dupsko. 3. Moderator/Admin tego forum zablokuje ci IP, chyba że jesteś dzieckiem NEO, co będzie stanowiło odpowiedź twojego przedziwnego zachowania, którego łatwo można wyciągnąć jeden wniosek. Jesteś chory psychicznie.
|
|
Sieć Avans może wyciągnąć wnioski, złoży sprawę w prok. a oni po ip dojdą bardzo szybko kto pisał i komuś będzie głupio...
|
|
I miejmy nadzieje ze rzetelny fiut trafi tam gdzie chcial wyslac wszystkich ktorych oczernia na tym forum....cytuje jego słowa: Na Szose Zambrowską.... A prawdziwy wlasciciel Atlantika byly Barbados moze cie kiedys chapnie...zakwiczysz jak knurzak na glodzie hahaha... Pedale.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |