Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Żałoba po łomzyńsku... |
Wielkie uznanie dla tych, co tak szybko i sprawnie zorganizowali wywieszanie flag z kirami na ulicach naszego miasta. Opuszczone są też flagi przed ratuszem. Natomiast przed Pomnikiem Ofiar Katyńskich przy ZSE oraz przed Pomnikiem Sybiraków przy ul. Katyńskiej zaledwie kilka zniczy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Żałoba po łomzyńsku... |
podoba mi się, że administrator 4lomza przypomina nam o żałobie zmieniając kolorystykę portalu. Również w mieście na ulicach flagi przypominają o tym strasznym wydarzeniu. Do wielu osób to jeszcze nie dociera, ale to na prawdę się wydarzyło. Sam jestem w szoku, że coś takiego się stało. AutoPokaz.pl
|
|
jezeli chodzi o te flagi, to rzeczywiscie warto docenic szybką reakcję... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
administatorzy może zmienili barwy ale kasę i tak biją. wszystkie szanujące się serwisy wyłączyły banery reklamowe. sieci handlowe jutro będą zamknięte. a 4lomza zarabia więcej. dziś wiele osób jak ja które żadko tu zaglądają weszło specjalnie aby sprawdzić co się dzieje w łomży związku z żałobą. kasa z bannerów większa...
|
|
Wszystkim ktorzy zgineli http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=588461 Dziad
|
|
Mają w dupie i kazdy chce zarobic proste teraz czekamy aż nasz rzad splajtuje i sie rzuca ci co kasa w glowie . Mam jedne powiedzenie "zlego diabli nie biora ''
|
|
|
Rozumu to Ty za wiele nie masz!!!
|
|
|
wes wylacz ten avatar bo az zal mi sie ciebie robi ;/
|
|
i trochę szacunku mógłbyś okazać, poza tym przekonania innych to chyba nie Twoja sprawa
|
|
k2m nie przyszło Ci do głowy, że można kogoś szanować ot tak po prostu bo jest człowiekiem, a nie za poglądy polityczne? Nie sądzisz, że każdemu może być przykro, bo wydarzyła się wielka tragedia, zginęło mnóstwo ludzi, których wszyscy znali? Znali te twarze z telewizji i nie ważne czy ktoś ich lubił czy nie, to, że ludzie składają teraz rodzinom kondolencje jest wyrazem szacunku dla zmarłych. Tobie tego szacunku najwyraźniej brakuje, skoro piszesz takie bzdety. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
o bez kitu a ja dopiero skojarzyłem że orlik jest na katyńskiej od dzisiaj każdy mecz tam grany będzie przypominał o tym co się dzisiaj i 70 lat temu wydarzyło. Rest In Peace
|
|
"Żałobę po łomżyńsku" to ja slyszalam dzisiaj... Oczywiście rozumiem - ludzie mają zaplanowane wesela, rozumiem - mnóstwo kasy, rodzina. OK Ale do jasnej cholery nóż się w kieszeni otwiera jak Legionów jedzie w orszaku ślubnym jeden palant z drugim i TRĄBIĄ. To było niesmaczne, niefajne i pokazywało jak głęboko w dupie Ci ludzie mieli calą tę sytuację jaka się dziś zdarzyla. Godne potepienia. GRATULUJĘ
|
|
Kurde faktycznie orlik na ul.Katyńskiej jest... chwała i cześć wszystkim poległym... 黒い蝶
|
|
TRAGEDIA I BÓL - Niech im ziemia lekką będzie.........A Wy więcej szacunku dla siebie jak brakuje go dla innych...!
|
|
brak słow ..tragedia nie samowita ......... ktośiek
|
|
Ile flag z kirem widać na budynkach mieszkalnych prywatnych, czy spółdzielczych?
|
|
jednoczmy sie, kierowcy flagi nie opuszcza do polowy masztu ale kir na antene mozna zawiazac
|
|
Autor: enya (---.lomza.vectranet.pl) Data: 10-04-10 22:40 "Żałobę po łomżyńsku" to ja slyszalam dzisiaj... Oczywiście rozumiem - ludzie mają zaplanowane wesela, rozumiem - mnóstwo kasy, rodzina. OK Ale do jasnej cholery nóż się w kieszeni otwiera jak Legionów jedzie w orszaku ślubnym jeden palant z drugim i TRĄBIĄ. To było niesmaczne, niefajne i pokazywało jak głęboko w dupie Ci ludzie mieli calą tę sytuację jaka się dziś zdarzyla. Godne potepienia. GRATULUJĘ Zaloba, ale zycie musi sie toczyc dalej. Ciekawe czy ty gdy bedziesz wychodzila za maz to przelozysz termin zaklepany od miesiecy lub zrobisz cichutkie i smutne wesele, bo w ten sposob uczcisz pamiec dzieci w afryce, ktore umarly z glodu i malarii w dniu twojego wesela. Przecietnie to ponad 5500 dziennie.
|
|
czytaj ze zrozumieniem "D"...napisałam ok. Że ludzie ponieśli kosty - dobrze - niech się bawią. Nie mam nic przeciwko. Chodziło mi o durne TRĄBIENIE w środku miasta. O nic więcej.
|
|
enya napisał(a): > czytaj ze zrozumieniem "D"...napisałam ok. Że ludzie > ponieśli kosty - dobrze - niech się bawią. Nie mam nic > przeciwko. > Chodziło mi o durne TRĄBIENIE w środku miasta. O nic > więcej. bo sie cieszyli to trabili, moze to durne, ale taka jest ludzka natura. przeciez to orszak weselny nie zalobny. ty tez musisz zrozumiec, ze ta tragedia mimo ze jest wielka ze wzgledow politycznych, dla normalnego, prostego polaka wiaze sie z tym ze nie moze dzisiaj zakupow zrobic, czy wyjsc do kina.
|
|
kibice ŁKS i Jagielloni maja pojednac sie dla Pary Prezydenckiej Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
Co Ty Łukasz nie powiesz ;].
|
|
jedno jest pewne, tak jak bylo do tej pory juz nie bedzie. zbyt wielu szlachetnych zginelo, zbyt wielu NIEszlachetnych zostalo ;]
|
|
Więcej szacunku dla siebie - bo potem zostaje ból.... NIECH SPOCZYWAJĄ W POKOJU....!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |