Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
produkty ekologiczne, gdzie!? |
Gdzie w Łomży można nabyć ekologiczne produkty. Na dzień dzisiejszy interesują mnie głównie warzywa. Może w okolicy ktoś prowadzi takową produkcję ekologiczną. Z góry dzięki za informację..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: produkty ekologiczne, gdzie!? |
Niedawno powstał sklep ze zdrową żywnością na ulicy Mazowieckiej (obok Ist i pizzerii Osteria). Nie jestem pewien, czy są tam warzywa (na pewno jakieś wędliny i mięsa), ale możesz zajrzeć i sprawdzić.
|
|
swojego czasu sama się interesowałam, ale nic w Łomży nie znalazłam. w Białymstoku znalazłam sklep ale oprócz włoszczyzny nic nie mieli. wtedy zamówiłam internetowo ze sklepu ekosfera. mają duży wybór warzyw i owoców krajowych i zagranicznych. w miarę szybka przesyłka, a jak coś im się skończy to dzwonią i informują
|
|
na rynku, spytaj tylko ktory chlop sam nawozi swoim ekologicznym nawozem no i jeszcze popros o informacje co jadl przed tym nawozeniem zeby nie jakiego mcdonalda czy cos kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |