Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzyżenie Yorka - gdzie??? |
Mam pytanie gdzie w Łomży można ładnie i profesjonalnie obciąć Yorka? Jeśli macie adresy lub nr telefonu to byłabym wdzięczna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strzyżenie Yorka - gdzie??? |
ul.Zjazd 7A. U Pana Artura. lotos
|
|
u fryzjera?
|
|
temat juz byl ciezko wyszukac? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=254364&t=254159 lotos12 poraz drugi musi tlumaczyc
|
|
wiec nie pajacuj i sie nie odzywaj
|
|
z,dzira : )
|
|
cwel i gównojad
|
|
twoj pies to gownojad :) ciekawe czy sprzątasz po nim klocki z trawnika, jak spotkam babe z yorkiem bedę ją obserwował, pożniej zgloszę gdzie trzeba, życze twojemu dziecku, żeby kiedys o takie gówno sie poślizgnelo : )
|
|
tak zbieram gównojadzie i przynosze ci do zjedzenia, od tego gówna to juz masz problemy z pamiecia, i nie strasz bo sie zesrasz , a i slyszalam ze robisz za akumulator i kazdy w ciebie laduje
|
|
i jak bedziesz mnie zboczencu obserwowal to posadze cie o molestowanie i napasc, wiec zajmij sie lepiej soba (wal sobie ko...)
|
|
nie ma co , trzeba cie leczyć, pewnie masz okolo 15 lat więc niema co z tobą dyskutować tania dziefczynko:)
|
|
u kata można obciąć
|
|
Na ul.Mazowieckiej U Pana Rumińskiego. Jestem jaka jestem i nigdy sie nie zmienie .
|
|
hahaha ty anaalfabeto "dziefczynko?", "NIEMA",i moze i tania ale ciebie gownojadzie i tak nie stac, poczytaj sobie staruszku ksiazek albo wroc do gimnazjum, zeby toj ojciec wiedxzial ze takiego glaba splodzi to wolalby sie spuscic na patelnie i nalesniki usmazyc
|
|
a innym noramalnym dziekuje za odp. i po to jest forum zeby tematy zakladac , a jak nie chcesz odpisywac to poprostu tego nie robisz , a nie sie napinasz i piszesz ze temat juz byl, nawet jak byl to mam prawo i 2 a nawet i 10 raz sobie taki sam zalozyc. kultury troche pajacu to nic nie kosztuje
|
|
patrząc na to co piszesz to raczej ty nie masz kultury zdziro mała, tak to mozesz do matki swej pisac nie do mnie
|
|
spokój tępy młocie, twoja matka to zdzira, że urodziłam takiego gównojada, podobno wisiałeś rok w kondonie na balkonie?
|
|
no własnie, "urodziłam" to nie zachodz więcej w ciązę dziecko jak masz rodzic gównojadów : ) słabi psychicznie zawsze wchodzą na rodziców....pozwole ci się wyszaleć w internecie narkomanko bo na dworzu pewnie cie gnębią
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs
|
|
Twoje dzicinstwo- (twoja matka zdzira mi opowiadala o nim), ze wieszala ci na szyi kilbase bo dzieci w piaskownicy nie chcialy sie z toba bawic, a tak przynajmiej psy za toba biegaly
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |