poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strzyżenie Yorka - gdzie???

Mam pytanie gdzie w Łomży można ładnie i profesjonalnie obciąć Yorka? Jeśli macie adresy lub nr telefonu to byłabym wdzięczna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strzyżenie Yorka - gdzie???

ul.Zjazd 7A. U Pana Artura.

lotos

u fryzjera?

temat juz byl ciezko wyszukac? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=254364&t=254159
lotos12 poraz drugi musi tlumaczyc

wiec nie pajacuj i sie nie odzywaj

z,dzira : )

cwel i gównojad

twoj pies to gownojad :) ciekawe czy sprzątasz po nim klocki z trawnika, jak spotkam babe z yorkiem bedę ją obserwował, pożniej zgloszę gdzie trzeba, życze twojemu dziecku, żeby kiedys o takie gówno sie poślizgnelo : )

tak zbieram gównojadzie i przynosze ci do zjedzenia, od tego gówna to juz masz problemy z pamiecia, i nie strasz bo sie zesrasz , a i slyszalam ze robisz za akumulator i kazdy w ciebie laduje

i jak bedziesz mnie zboczencu obserwowal to posadze cie o molestowanie i napasc, wiec zajmij sie lepiej soba (wal sobie ko...)

nie ma co , trzeba cie leczyć, pewnie masz okolo 15 lat więc niema co z tobą dyskutować tania dziefczynko:)

u kata można obciąć

Na ul.Mazowieckiej U Pana Rumińskiego.

Jestem jaka jestem i nigdy sie nie zmienie .

hahaha ty anaalfabeto "dziefczynko?", "NIEMA",i moze i tania ale ciebie gownojadzie i tak nie stac, poczytaj sobie staruszku ksiazek albo wroc do gimnazjum, zeby toj ojciec wiedxzial ze takiego glaba splodzi to wolalby sie spuscic na patelnie i nalesniki usmazyc

a innym noramalnym dziekuje za odp. i po to jest forum zeby tematy zakladac , a jak nie chcesz odpisywac to poprostu tego nie robisz , a nie sie napinasz i piszesz ze temat juz byl, nawet jak byl to mam prawo i 2 a nawet i 10 raz sobie taki sam zalozyc. kultury troche pajacu to nic nie kosztuje

patrząc na to co piszesz to raczej ty nie masz kultury zdziro mała, tak to mozesz do matki swej pisac nie do mnie

spokój tępy młocie, twoja matka to zdzira, że urodziłam takiego gównojada, podobno wisiałeś rok w kondonie na balkonie?

no własnie, "urodziłam" to nie zachodz więcej w ciązę dziecko jak masz rodzic gównojadów : ) słabi psychicznie zawsze wchodzą na rodziców....pozwole ci się wyszaleć w internecie narkomanko bo na dworzu pewnie cie gnębią

www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs

Twoje dzicinstwo- (twoja matka zdzira mi opowiadala o nim), ze wieszala ci na szyi kilbase bo dzieci w piaskownicy nie chcialy sie z toba bawic, a tak przynajmiej psy za toba biegaly

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org