piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pozwolenie

czy wymagane jest pozwolenie na rozebranie budynku gospodarczego murowanego ? i czy muszę mieć pozwolenie na utylizację azbestu którym to ten budynek jest pokryty ? czy mogę zrobić to sam! bez zgłaszania proszę o odpowiedz !

ktośiek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pozwolenie

Co do rozebrania to nie wiem. Budynek jest pokryty eternitem zawierający azbest:) Możesz nie zgłaszać ale jak Cię ktoś podpierniczy to będziesz bulił. Jeśli dobrze kojarze to 500 zł za tonę(?). Jeśli ktoś ma pewne informacje niech mnie poprawi.

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

ja ci pozwalam .

dzięki VizeV czy Vizir czy jak tam Cię zwą ! wiedziałem ze na Cibie mogę liczyć

ktośiek

Dzień dobry. Po pozwolenia na takie rozbiórki proszę się oczywiście do mnie zgłaszać firma Moja kompetentna zajmuje się takimi operacjami, przeprowadza tego typu utylizacje jak i utylizacje Eternitu. Mogę dać namiary na Mój luksusowy zakład. Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
Elo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org