poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LAPAROSKOPIA W Łomży

hejj, mam skierowanie na zabieg LAparoskopię. jednak tyle się nasłuchałam o tym naszym szpitalu łomżyńskim że głowa boli.i sama nie wiem czy tu robić to czy gdzie indziej. Dziewczyny proszę o podpowiedz i opinię.
gdzie polecacie i kogo?

z góry dziękuję Ania:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LAPAROSKOPIA W Łomży

a co to jest ??

ja mialam taki zabieg rok temu....nic zlego w tym zabiegu sie nie dzije-nie masz powodow do teg oby sie bac:)

mnie operowal dr Ppooppe:) i wszsytko wporzadku jest a bylo tragicznie:)

Nie zwlekaj!!!! i nie sluchaj tamm......

Nie ma co sie bac:)

wiem że to nic poważnego, jednak mam dopiero 23 lata nie mam jeszcze dzieci i jakoś mi to z tym się kojarzy że mogą coś spier*** hehehe :] ale to może tylko moje takie lęki:) zastanawiam się jeszcze ile to potrwa w sensie ile dni mogę być w szpitalu...? wolałabymm jeśli już zeby moja Pani Doktor to robiła ale ni epracuje w szpitalu ;/

ja miałam laparoskopię 17 marca, operował mnie dr Pijagin(super lekarz, bardzo go polecam) 19 już zostałam wypisana do domu. Nie masz czego się bać.

Łomzyński szpital nie jest taki zły jak ludzie mowią.Tam ratuja ludzi...a lapaoskopie miałam dwie.Polecam!!!Zabieg w znieczuleniu, po zabiegu szybko staje sie na nogi i nic nie boli.Zabieg pomógł mi i dziś cieszę sie moją słodka córeczka.Warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali baba

dzieki Ci Boże, że łaskawie stworzyłeś mnie facetem. o_O

the thruth tracker

laparkour ?

Laparoskopia to nazwa techniki, a nie konkretnego zabiegu. Laparoskopowo można zarówno usunąć pęcherzyk żółciowy, jak i leczyć przepukliny :)

lezy sie 3 dni i po tym robisz praltycznie wszystko..

I Pijagin i Poppe= O.K!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org