Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tanieje szybki internet - a w IST nic. |
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,W-TP-szybki-internet-juz-od-1-zl,wid,12148433,wiadomosc.html Ciekawe kiedy w IST coś drgnie. Ist przestaje być już taką rewelacją jaka była kiedyś. Co z tego że chwalą sie od 2 do 10Mb/s jak transfer bliżej ma do tych 2 a nie 10 Mb/s W TP stałe 6 Mb/s a cena tylko 9 zł wiecej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tanieje szybki internet - a w IST nic. |
Coraz więcej ofert jest lepszych od IST. W TP dopiero planują wprowadzić tańszy internet. Na dzień dzisiejszy INTERNETIA ma fajną ofertą 49 zł za 4 Mbit/s i 59zł za 8Mbit/s - stała prędkość dla użytkownika (mają biuro na Żeromskiego 5A). Każdy użytkownik dostaje zewnętrzny adres IP. Osobiście korzystam i jestem zadowolony.
|
|
a jedna firma UPC konkretnie, reklamuje w tv - 25Kb/s za 50zł. :)
|
|
sorry miało być 25Mb/s
|
|
IST schodzi na psy, to fakt. bedzie trza sie rozstać jak się umowa skończy. :P _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Moja umowa już się skonczyła....czekam na "impuls" i spadam:)
|
|
Ja niestety jeszcze mam, ale jak sie skończy to udam sie do nich i spytam sie jaką promocję maja jeżeli chciałbym przedłużyć umowę a jak bedzie to samo to narta.
|
|
ja podobnie jak Brzeczyszkiewicz czekam na impuls, mysle o vectra 64mb cena nieco wieksza ale place przynajmiej za stale 64 y
|
|
Stefan, nie musisz przedłużać umowy. po zakończeniu Twojej, przechodzisz na czas nieokreślony i możesz zrezygnowac jak dostaniesz "impuls" hehehe:)
|
|
UP Wiem o tym, ale chodzi o to że jeszcze rok mi sie nie skończył.
|
|
IST musi coś wykombinować bo jak nie to stracą sporo klientów.
|
|
spadam od nich za 2 miechy
|
|
powiem wam tak , neostrada to dziadostwo, jedyny dobry internet ktory jest to UPC , i niestety nie ma go w Łomży ,
|
|
UPC jest fajne w nocy, dziala na zasadzie IST transfery do a nie gwarantowane jak TP, TP i VECTRA teraz maja super oferty tyle ze UPLOAD jest slaby, mowisz ze UPC jest fajne, to powiem ci ze fajnejsze jest BBB (Bredbandsbolaget) albo Bahnhof tyle ze tez nie ma w Lomzy i w PL ;/ y
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |