Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy takie scenki będą na ulicach Łomży za kilka lat? |
http://www.youtube.com/watch?v=6zeL3A083WY&feature=player_embedded Politycznie poprawni zapewne są przekonani, że ten filmik wcale nie świadczy o tym, że mieszkańcy Kaukazu są agresywni. A te terenówki zdobyli zapewne uczciwą pracą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy takie scenki będą na ulicach Łomży za kilka lat? |
kupione za swoje (czyt.: zarobione) by szanowali. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Droga MAGDALENO ... Nawet się nie pokusiłem obejrzeć .... ale sądząc po Twoich dotychczasowych postach na tym forum, to liczenie cudzych pieniędzy jest Twoim ukochanym zajęciem ........ Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
....... a może byś tak poświęciła więcej czasu na zarabianie swoich ??? co ? ........ taka nieśmiała propozycja .... :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
politycznie poprawni- zdecydowanie za często używane sformułowanie na tym forum... niektórzy niewłaściwie je podporządkowują.
|
|
taaaa uslyszeli w telewizji i w kolko powtarzaja.... Nie ma argumentow trzeba klepac w kolko madrze brzmiace slowa.... pajace... _____________________________________________________
|
|
Sam się ogarnij pajacu. Poprawność polityczna jest często słyszana w mediach ponieważ jest powszechna. Pozerstwo i lizanie dupy występuje na codzień. Ja swoje zdanie o brud... e to znaczy uchodźcach mam i zdania nie zmienie. Myślicie że wszyscy radni tak pragną "gości" w Łomży? Proste że nie, Policja też ma ich dość tylko nie powie tego głośno bo pójdzie w Polskę, Świat. Głupie nie wolność słowa bez wolności słowa. Wolność wyrażania poglądów bez wolności wyrażania poglądów. Wolność bez wolności??? Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Aj a ona znowu o tym samym... już to się nudne robi. Zorganizuj kobieto jakiś protest, poczet czy pochód anty-czeczeński na pewno kilka osób się znajdzie by do ciebie dołączyć tak samo skrzywdzonych przez los jak i ty. Jak chcesz zlikwidować problem za jaki uważasz mniejszość narodową ze wschodu to kup pistolet i bum bum bum tak jak na tym filmiku. Może się w końcu wyżyjesz i przestaniesz pier*** o tym samym bo to już się nudne robi. A tak przy okazji to myślę że dawno nikt ci kobieto nie dogodził jeżeli masz tyle sił ciągnąć ten temat w nieskończoność.
|
|
Tak moze byc tylko dajmy "przyjaciolom"rozwinac skrzydla....hahaha Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Pierre_Dolain - cudze pieniądze mnie nie interesują. Interesują mnie moje pieniądze i to na kogo są one wydawana. A na utrzymanie jakich miłych gości idą moje podatki - wiadomo. Nie interesują się moim portfelem - weź się za własny, bo to ile zarabiam to nie twój interes. Daniel - a nie wpadłeś na to, że nie musisz komentować skoro ci się nie podoba? Lepiej napisz gdzie ostatnio żarłeś kebaba i czy ci smakował. akash - akurat o argumentach to się nie wypowiadaj. W innym poście czekają na ciebie argumenty - dlaczego się do nich nie odniesziesz tylko ciągle zioniesz nienawiścią i obrażasz ludzi?
|
|
Magdalena316, podatki w tym państwie wydawane są na dużo głupsze rzeczy niż uchodźcy. Chcesz mieć na nie wpływ ? To startuj w wyborach. A co do tematu, to chyba sprawa uchodźców w naszym mieście jest zbytnio rozbuchana, jednak ich nie jest aż tylu żeby obawiać się sytuacji jak na filmiku, i Polska jest jednak bardziej cywilizowanym krajem i nie pozwoli sobie na takie sytuację.
|
|
Ja nie zione nienawiscia.... Wierz mi ze nie ma chyba na swiecie osoby ktorej bym nienawidzila. Moze byc mi kogos szkoda, moze byc mi kogos zal (jak was np) ale nie ma w tym nawet ociupinki nienawisci.... A zal mi was dlatego ze to w was siedzi pelno (niczym nie uzasadnionej) nienawisci... _____________________________________________________
|
|
Hehe rozbawiła mnie twoja wypowiedź droga Magdalenko, tyle że kebabów nie jadam, więc nie trafiłaś z oceną mojego portretu psychologicznego. Jak tam sobie chcesz ja już się nie odzywam (jest takie przysłowie: Ustąp głupszemu). Ale mogę cię zapewnić że jeszcze nie raz zostaniesz skrytykowana przez swoje rasistowskie wypowiedzi. Idealnie nadawała byś się do Wermachtu - a przecież to byli potwory nie ludzie. Więc nazywając kogoś złym, sama zastanów się jakie światło na siebie rzucasz. A jeżeli ktoś z mniejszości zrobił ci coś złego, zgłoś to na Policję. siarak - zgadzam się z Tobą, gwiazda naszego forum (czyt. magdalenka) powinna wystartować w wyborach, i wiesz co głosował bym na nią niech sobie zmienia, niech wyrzuca ludzi na bruk. Tylko jestem ciekaw czy sumienie później będzie ją gryzło, bo oprócz "brodaczy", są tu też całe rodziny, które uczciwie pracują, zarabiają na przysłowiowy chleb. Ich dzieci chodzą do szkoły. Próbują normalnie żyć, co im się nie udaje przez takie osoby, osoby z takim nastawieniem jak magdalenka. Niszczą im życie, które i tak nie jest usłane różami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |