Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BARBADOS - Wnioski przygotowane do ostatecznego zamknięcia lokalu |
Drodzy forumowicze, chciałbym was poinformować, że poszedł wniosek do prokuratury łomżyńskiej o przejęcie nieruchomości mianowicie klubu BARBADOS oraz surowe ukaranie organizatorów, chciałem nadmienić że impreza, która miała się odbyć 9 kwietnia została odwołana więc proszę sobie nie robić nadziei młodzi ludzie że kiedykolwiek tam zagościcie i się pobawicie, ten pseudoklub nie spełnia norm, także jakiekolwiek próby zrobienia imprezy przez organizatorów będą anulowane Jakieś pytania? Proszę pisać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BARBADOS - Wnioski przygotowane do ostatecznego zamknięcia lokalu |
SPOŁECZNIAK.. Pomysłowo.
|
|
Włascicielowi może to się nie spodobać.
|
|
Jakieś pytania? :)
|
|
ku chwale ojczyzny!
|
|
lpr?
|
|
Mam pytanie: Urodziłeś się takim fiutem? W taki sposób walczysz z konkurencją? Ktoś kiedyś się wqrwi i zrobi ci z pyska mamałygę. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Ja jestem porządnym godnym obywatelem tego miasta i nikt mi nie zarzuci ze jestem nienormalny, KU CHWALE OJCZYZNY!
|
|
A co ma do tej knajpy ojczyzna? I jaki masz cel w tym, żeby ją zamknęli? Przynajmniej gówniarze siedzą w jednej knajpie, a nie próbują się dostać do wszystkich innych. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
i nie będzie niczego ;/ hehe niedługo wszystko pozamykają ;) i tak nie ma już prawie gdzie się bawić. AutoPokaz.pl
|
|
dobrze ze ja juz w czerwcu mam 18 bo tak to nie mialbym sie gdzie bawic jakby barbados zamkneli.
|
|
zamknąć tą nore w ch*j!!
|
|
Eee to jest nie smaczne.Nigdy tam nie byłem ,ale sposób zamknięcia mnie bardzo śmieszy.Tak się nie robi. Pozdrawiam. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
dziekuje, dobranoc:)
|
|
koniec imprezy, rozgonić gnojów
|
|
Obywatel, co ty pieprzysz. Jak można ukarać organizatorów kiedy impreza się nawet nie odbyła. Dziecko, weź na luz. Jest to n-ty temat z kolei założony przez ciebie, w jednym piszesz, że sam tam byłeś i widziałeś tzw. zoofilię (chyba z muchami) a w drugim piszesz, że twoja 15-letnia córka wróciła stamtąd pijana. Proponuję byś najpierw uzgodnił zeznania z samym sobą, no ale co ci będę gadał. Wciskaj dalej kity, strasz bla bla bla, ale mam szczerą nadzieję, że większość ludzi, którzy to przeczytali mają potworną bekę z tych twoich wypocin. Ku chwale ojczyzny? Kto ciebie chował, tajny ruch narodowo-wyzwoleńczy? Azuremyst EU - Nvision
|
|
dobrze, ale można im udowodnić wcześniejsze przestępstwa jakich się dopuścili w tym lokalu, zoofilia narkotyki sex dragi rokendrol koka kola rozpijanie młodych, choć sami są małolatami, także znajdzie się dużo argumentów by postawić zarzut, półdupek w zakładzie poprawczym czeka jak nic. A jest co donosić! KU CHWALE OJCZYZNY!
|
|
rzetelny_obywatel_extra Twój portret psychologiczny jest łatwy do zdefiniowania; - jedynymi słusznymi opiniotwórczymi środkami przekazu są Radio Maryja i TV Trwam; - od wczesnych lat młodości masz kompleksy w kontaktach z płcią przeciwną; - wrodzona niezaradność nie pozwoliła Ci nic osiągnąć w życiu poza pisaniem idiotycznych postów na forum 4lomza; Radze zmienić dealera, mniej pic lub skontaktować się z najbliższy poradnia psychologiczna. Nie pozdrawiam Marta PS: Jakieś pytania? Proszę pisać.
|
|
rzetelny_obywatel_extra uwazam ze jestes OK troche naburmuszony i ************ ale OK OK
|
|
następna się znalazła
|
|
A ja myślę, że to prowokacja. To zupełnie inny nick jest;)
|
|
a ja myśle że rzetelny_obywatel_extra miał zabierane kanapiki w Podstawówce i teraz chce sie odegrać na całym świecie za to.... :D:D:D:D nie lubimy takich jak ty....!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wkreca Was.... Siedzi pewnie przed kompem i zasmiewa sie z waszego bulwersa;) _____________________________________________________
|
|
Okropna dziś pogoda ...
|
|
noooo... pada
|
|
martaza: wez ty sie lecz dziewczyno...
|
|
dziś widziałem jak kobieta myje okna w tym klubie,czyli przygotowują się do otwarcia odkąd pojawił się właściciel G zaczął się ruch wokół klubu wielkie sprzątanie.remoncik i takie tam ten lokal to się nadaje na zakład pogrzebowy lub hospicjum bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
|
|
nie wiem o co ci chodzi i po co piszesz takie glupoty wszystko jest w porzadku i impreza bedzie trwaja przygotowania i klub bedzie odnowiony i imprezka na dwoch poziomach to juz nie bedzie stary barbados a calkowicie nowy w tygodniu bedzie karczma z naprawde dobrym jedzeniem i moze w koncu bedzie mozna zjesc cos normalnego i nie drogo niz te piep....kebaby ktore wylegaja sie jak mrowki jak epidemia jakas chyba kazdy z nas chcialby w milej atmosferze posiedziec zjesc cos dobrego a przy weekendzie pobawic sie w tym samym miejscu i nie sadzmy tego clubu po tym co kiedys tam bylo przyjdzcie i sie przekonajcie a potem piszcie takie bzdety bo wydaje mi sie ze pisze ten co nigdy nie byl dalej niz 100metrow od wlasnej chaty i komus odradza tylko siedzi przed kompem w obsranych gaciach spocony i oglada gole baby i wali sobie konia!!! pozdro dla wszystkich normalnych na forum! ell pablo
|
|
pozamykac wszystkie kluby, koniec z chołotą idzcie do mc donaldu
|
|
caly ten rzetelny obywatel to jakis zbok ktory probuje spelnic swoje fantazje seksualne,piszac o zoofili jakis bzdurach typu orgie,to wszystko czego mu brak w jego obskurnym mieszkanku gdzies poza miastem..Czepil sie tego Barbadosu,zapewne dostal tam w pedzel.A najgorsze ze znajduje nasladowcow takich samych jak on wykolejencow.Nie wierze zeby to byla konkurencja bo idiotow nie sieja,a to jest podrecznikowy przyklad debilizmu... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
ale skoro dostal w "pedzel" to chyba cos jest tam nie tak?
|
|
Porządny napewno nie jesteś,skoro wtykasz nos w nie swoje sprawy.. Pomysłowo.
|
|
to pewnie "życzliwy sąsiad" ;P
|
|
ladnie pachnie ta historia! ciekawe jakie napoje tam strzelaja,?
|
|
Akty notarialne zostały podpisane. Teraz będzie tam się mieściła kawiarnia. Może w końcu gnojom przyjdzie do głowy zajrzeć do książek a nie zalewać mordę wysokoprocentowymi trunkami, skacząc jak małpy u Zalewskiego i słuchając przy tym szatańskich melodii.
|
|
szatańska muzyka hahahahhaa o skonałem idąc tym tokiem rozumowania zamknijmy mc donalds - fast food szkodzi zamknijmy Apteki - lekarstwa szkodzą zamknijmy biedronke - dużo nieletnich tam chodzi zamknijmy parki - przecież są dla ptaków głównie Abstrachując od ironii Barbados to nie problem Łomży - ale rodziców którzy mają tak ogromny autorytet że swoich ,, pociech '' nie potrafią utrzymać w domu - swoją drogą skoro samochodem można jezdzić jak sie ma prawko to czemu niektórym nie dali pisemnej zgody na posiadanie dzieci . Orgie i zoofilia - żal czytać zajmijcie się ludzie wychowaniem TYCH waszych dzieci które niby tam się ,,bzykają '' ze zwierzętami , upijają ,, napojami'' ,słuchają szatańskiej muzyki , notabene ktos wyjasni mi na przykładach najlepiej cóż to za szatanska muzyka ? AAAAA i wprowadźmy godzine policyjną , niech bedzie jak dawniej mochery się uciesza :) purpury również :) ...Zaufanie to potega....
|
|
Nie porównywałbym tłustych klasików w mcdonaldzie do całkowitej demoralizacji młodzieży w barbadosie.
|
|
Ja po prostu dostosowuje porównania to dziwnego nabrzmienia tej sytuacji .. Każdy rodzić odpowiada za swoje dziecko wiec niech go do cholery jasnej pilnuje a nie zamuka kluby pod jakże żenującym nickiem rzetelny obywatel. Bez kitu ludzie otrzeżwiejcie co wam przeszkadza jakiś tam klub weźcie sie za dzieci. A nie za kluby . ...Zaufanie to potega....
|
|
O przepraszam funky002 ja jestem osobiście porażony tą sytuacją jaka tam sie dzieje w tym klubie podczas imprez. We wcześniejszych artykułach opisałem historię swojego dziecka, ok popełniłem ten błąd owszem, puściłem tam córke na imprezę i za przeproszeniem uchlała się powinna to być przestroga dla innych rodziców ,pozostałym opiekunom może to dać wiele do myślenia, dzieci to dzieci, rodzice powinni zakazać im chodzić po takich miejscach przynajmniej do osiągnięcia pełnoletności i odpowiedzialności.
|
|
Ja osobiście się cieszę, że wreszcie zamkną tą budę. Dziękuję wszystkim ludziom którzy są ze mną
|
|
KU CHWALE OJCZYZNY!
|
|
zyczę każdemu aby zamieszkał w sąsiedztwie tego klubu a po paru imprezach wyniesie się ze swojego domu na stancję była speluna i będzie speluna współczuć tylko sąsiadom którzy tu mieszkają a swoją drogą ciekawe kto im dał pozwolenie na działaność bo lokal nie spełnia warunków wg sanepidu ale to tylko szczegół bo wszystkie Ryski to fajne chłopaki!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |