poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
korekta licznika

wie ktos kto w lomzy robie korekte licznika bo zmienielme licznik u siebie w golfie 3 bo wstawilem licznik z bialymy tarczami i musze ustawic siebie swoj przebierg jaki mam . gdzie to mozna zrobic?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: korekta licznika

po co ściemniasz, chcesz sprzedać Golfa a tam km w chu.... , nikt Ci na forum nie napisze gdzie to zrobić, bo takie ingerencje w stan licznika nie bardzo są legalne

dobrze to sobie wykombinował

Korekta licznika hehe, chłopie, przestań się kompromitować.

oto sposób-postaw golfa na pustakach,wteczny bieg, cegła na pedal gazu,i samo sie odwinie,tylko paliwa dolewaj-powodzenia

MartaZa jakie nielegalne? Co najwyżej nieuczciwe w stosunku do kupującego :P I swoją drogą miałem taką samą sytuację, że kupiłem licznik z drugiego auta z przebiegiem o 70tys w górę, więc dla własnej wygody go cofnąłem, żeby pasowało wszystko.
Przejrzyj google, bo ja z ciekawości zajrzałem i znalazłem z 4 tematy jak zrobić to samemu.

zeby byl to golf 4 i wyzej to ci bym pomogl a tak to sorki ale stare autko :P

y

wrzuć wsteczny ...

sluchjcie wlozylem mfa do swojego tdi kupilem licznik z mfa z bialymi tarczami ale ma 6 tys km tylko;/ i cche zeby mial moj przebieg ze starego licznika 280 tys. bo ja tak jezdzic 6 tys moge prziwiesc wiec prosze o rade nie sciemniam mam 2 liczniki musze ustawic sobie km w aucie

tylko ze ja nie cche go cofnac tylko cche go to przodu podkrecic po ma 6 tys tylko a ja cche na swoj przebieg ustawic

zapytaj na końcu nowogrodzkiej przed stacją paliw

Mario to jak chcesz to sie odezwij do mnie na maila przemek190293@wp.pl jak sie dogadamy to Ci to zrobię ;)

napisz na forum o tematyce motoryzacyjnej tutaj to tylko nabluzgac na
ciebie moga ot taka kultura w tej wiosce

Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org