Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
espresso w "malinie" |
wczoraj zamawiam espresso w "malinie" pani pyta "czarne?" ??????????????!!!!!!!!!!!!!!! zaczelo sie dobrze,dostaje zwykla czarna i zimna kawe,mowie,ze zamawialam espresso,przestraszona panienka leci na zaplecze i przelewa kawe z duzej filizanki do malej i przynosi mi jako espresso :D lody polecam,kawe odradzam!obsluga przygnebiajaca!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: espresso w "malinie" |
tak samo z lodami w "malinie", mowie pani ze chce smietankowe, ona naklada waniliowe po zwroceniu jej uwagi ze jednak mialy byc smietankoweo pani mowi "a jaka to roznica???" eee? no niby kolor podobny, ale litosci!!!!!
|
|
Przy starym szpitalu sprzedają takie same lody- tylko gałki są większe i tańsze.
|
|
ale wioska ta lomza... nawet kawy nie ma gdzie sie napic lepiej kupic na rynku ekspres za 30 pln i w domu sobie zaparzyc ... z tego wynika Nie wypowiadam sie na tematy o ktorych nie mam pojecia...
|
|
podobno w byłym 7 kier otworzyli jakaś nową restauracyjkę.
|
|
taa, na bank rewelacja, jak tam na wejsciu smierdzi szambem! to rzeczywiscie restauracyjny klimat :/
|
|
na rządowej polecam kawę, ostatno byłem i była zankomita
|
|
faktycznie na rzadowej w kafeterii maja niezla kawe pyszne jest espresso w sieci GRYCAN ale u nas w galerii to pseudo stoisko maja wiec nie sadze zeby prawdziwa, dobra kawe serwowali. ich mrozona tez nie stala kolo tej grycan/a
|
|
a mi smakuje ta w galerii :) szkoda tylko,ze w papierowych kubkach podaja....i klimat jest nie kawiarniany
|
|
biba zobacz czy paznokietka nie złamałaś
|
|
Ludzie!!! Co Wy chcecie od tej maliny?? Ja jakoś tam chodzę codziennie i zawsze jestem zadowolony. Żarcie jest git, kawa git i obsługa tez.... Dzisiaj też bylem i rozmawiałem z dziewczyną co już pracuje tam dłuższy czas i tą wczorajszą akcję z kawą zrobiła nowa dziewczyna co już tam od wczoraj nie pracuję. Także spokojnie he he już Wam nikt złej kawki nie zrobi ;D
|
|
w malinie latte mieli pyszna, lody zreszta tez. troche malo miejsca w lokalu i czlowiek sobie nie posiedzi nie pogada dluzej. szkoda - przydalaby sie taka caloroczna ciastkarnio-lodziarnio-kawiarnia
|
|
lodziary
|
|
nie bądź taki do przodu koleżko bo to lokal GENERAŁA i wszystko w temacie ALLI
|
|
Czesiu,nie mam dlugich paznokietkow,poza tym dlatego mam sie zgadzac na picie gownianej kawy w papierowych kubkach,bo to polska wlasnie? albo jeszcze gorzej-bo to lomza? luzik,do maliny na kawe juz nie pojde,temat zalozylam,zeby obsmarowac tamtejszy poziom uslug
|
|
to won za granice a nie tu żale wylewasz przykra paniusiu, piesek francuski ;]
|
|
Biba ma rację. Prawdziwa kawa smakuje tlko w porządnej filiżance;)
|
|
Do ALLI - masz niesprawdzone informacje
|
|
Jak nie sprawdzone informacje? kasa płynie po malinowej krainie. Pan G wszystkich znajdzie i zrobi pewnie wielkie porządki ALLI
|
|
kto to jest Pan G ?
|
|
najlepsza espresso jest na Orlenie w Piątnicy. Szkoda tylko, ze w kubkach. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
kto to jest Pan G ? G jak General icja ALLI
|
|
a co to jest General icja ?
|
|
Gen. Italia
|
|
kapitan bomba haha
|
|
biba moze zapytala czy czarne bo jest tez Espresso macchiato a wiec moze to ty jej nie zrozumialas a nie ona ciebie!?!
|
|
Popieram... a tak w ogóle jest tam jeszcze zwykłe espresso mleczne, więc miała prawo zapytać czy czarne
|
|
espresso mleczne? Ciekawe, ciekawe. Może tu Włochów ściągnąć i niech się uczą, jak kawa ma wyglądać ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
się babo lepiej jakiej gorzały napij
|
|
dla mnie tam lody i ta kawa jest na niziutkim poziomie, taka jest prawda liczą się lody u Gutii i tyle. te w malinie to są nie dobre i obsługa marna ALLI
|
|
to tam chyba nowa obsługa w tej malinie jest... bo jak ostatnio tam byłam to ryło wszystko ...oki
|
|
najlepsze ekspresso na prymie po zecie.......szkoda,że w plastikowym kubku dają - w filiżance pewnie by smakowała jeszcze lepiej!!!!!!!!!!!!! Ich bin fur Berlin...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |