Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamiętajcie! |
http://img532.imageshack.us/img532/2518/30396c55b626.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamiętajcie! |
Kilka kawałów :D Syn rozwiązuje krzyżówkę i przy jednym z haseł prosi ojca o pomoc: - Tato, szpara u kobiety na P? - Poziomo czy pionowo? - Poziomo... - To będzie pysk. Czym się różni dziewczyna od dzika ? Niczym to i to żołędzia ryjem szuka Najlepszy japoński kolarz: -Szprychajaja Mucharata Najlepszy japoński bokser? - Walijaja Jakotako Pogrzeb - wdowa chowa swego męża. Grabarz pyta: - Ile lat miał mąż? - 98. - A pani ile ma? - 97. - To opłaca się pani wracać do domu? Po co jest biała czekolada ? Żeby murzyn mógł się ubrudzić.
|
|
Jeżeli chciałeś zabłysnąć to coś Ci nie wypaliło.
|
|
Nie trafiłeś P@wcio, broń ci nie wypaliła, przykro mi :P
|
|
|
czarny humor jak by ktoś nie wiedział
|
|
o murzynie dobreee
|
|
Te mnie ostro rozbawiły: -Co sie stanie jak murzyn spojrzy w gore na swoje drzewo genealogiczne? -goryl moze nasrac mu na twarz... (żeby nie było że mam coś do murzynów bo zaraz znajdą się tacy którzy wyzwą od rasistów) - Dlaczego Murzyn ma białe dłonie? - Bo jak go wędzili, to się trzymał drążka. +18 Wyrwał kolo laskę na noc... no i dawaj ją do siebie na chatę. Porządnie ją zerżnął i oboje walnęli plackiem na łóżku... Ona: wow... mogłabym tak całą noc. on: ok, nie ma sprawy. To ja się zdrzemnę 10-15min a Ty w tym czasie trzymaj mnie za kutasa. Tylko pamiętaj -obie ręce na fiucie! i w ten sposób gźdźbili się całą noc. Sexik, 10-15 min drzemki z rękami na pędzlu i jazda jazda jazda.... Rano ona jeszcze w spazmach extazy, leje jej się po nogach a on leżąc w łóżku ćmi papierosa. Laska zachodzi w głowę co to za fernando u jej boku lezy, jak on to robi... więc pyta: Byłeś zajebisty, nikt mnie tak jeszcze nie przełożył, normalnie jak świąteczny balonik byłam dmuchana... ale powiedz no mi... co Ci daje fakt, że trzymałam Cię za fiuta obiema rękami?? on: nic... ale wiesz, nie znam Cię... i nie chciałem abyś mi podczas snu mieszkanie opierdoliła Taka mi się historia jednej studentki przypomniała. Był egzamin. Dziewczyna bardzo chciała zdać, bo przedmiot trudny i niska zdawalność. Poszła więc po egzaminie do prof. i dała mu się bzyknąć (to co robili pewne w 100% nie jest). Po wszystkim zostawiła mu indeks. Następnego dnia szczęśliwa poleciała po odbiór tegoż indeksu. Po wyjściu od profesorka chciała sprawdzić czy dobrze się wpisał. Otwiera i patrzy, a tam wpisu nie ma tylko złożone 100zł. Wpada dres do sklepu motoryzacyjnego: - Jest łańcuch do jawy ? - Jest, a zapakować ? - Niee... tu za rogiem się bijemy... W metrze: -Proszę pana, pan zostawił swój bagaż! -Allach Akbar! Amerykańscy turyści wybrali się na spacer do rosyjskiego lasu. Spotykają niedźwiedzia. Wrzask, panika, rzucają się do ucieczki. Niedźwiedź za nimi. Nieopodal, na polance biesiaduje grupa Rosjan. Kocyk, wódeczka, zakąska, flaszeczki chłodzą się w strumyku. Pełna kultura, nie wadzą nikomu. Nagle na polanę wpada wrzeszcząca zgraja i przebiega przez środek pikniku. Kocyk zdeptany, wódka rozlana - granda! Więc Rosjanie gonią intruzów i spuszczają wszystkim wpierdol. Już trochę uspokojeni wracają na miejsce imprezy. Jeden zauważa mimochodem: - Ten w futrze to nawet nieźle się napierdalał ...
|
|
hahahahahahahaha rozwaliły mnie wszystkie hahahahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |