Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Juz sie chamstwo dzien przed swietami "odpowiednio" pokazalo... |
Wlasnie przechodzilem od Pilsudskiego do dworca (i droga powrotna). Tony papierkow, puszek, opakowan po zarciu z McDonalda na tych naszych lomzynskich parkingach i "kukawach". Widac jak was rodzice wychowali.. Zero kultury i oglady... Az strach pomyslec co bedzie po dniu dzisiejszym i jutrzejszym. To samo w wiekszej ilosci + tradycyjne bojki w i przed lomzynskimi klubami... Zenada... _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Juz sie chamstwo dzien przed swietami "odpowiednio" pokazalo... |
wczoraj maly ruch, sielankowy klimat, posprzatane wszedzie. jade sikorskiego w strone zawadzkiej, a tam miedzy lidlem a wyszynskiego syf po mcdonaldzie z wiatrem hula. "cham bedzie chamem. na wieki wiekow amen." _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
jak będzie czyściutko, to sprzątaczy zwolnią, którzy powiększą rzesze bezrobotnych. Luzik panowie. W zdrowej tkance społeczeństwa ma byc miejsce dla kur.y, złodzieja, policjanta, naukowca, brudasa, sprzątacza i dla wielu, wielu innych. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
to fakt łomzyniacy nie są zainteresowani porządkiem wokół siebie. Niby w dyskusji mówią ,że tak i to bardzo w praktyce jest dokładnie to co opisujecie. Czy to maja w genach ? Bimbo
|
|
Wiecie jak moja kumpela spod Paryża chce Polskę przedstawić swoim rodakom? "Ludzie mili , uprzejmi tylko troche sztuczni.Nie złodzieje,nie pijacy.W większości nie zadowoleni z życia.Straszni brudasy." http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
A po kebabach nie było jakis tematów???? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Thomas....przegiłeś....moze nie ma mnie w łomży kupe lat ale czuje sie lomzyniakiem bo wiekszosc zycia tam przezylem.i nie pozwole wyzywac sie od brudasow......Kolezanka z francji niech france umyje... I tak powiem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Mi się zdaje że to nie po lomzyniakach tylko po innymi wiejskimi panami ... a bić się to na pewno jak co roku , juz wczoraj kilka sytlacji bylo , alkohol powinien byc luxusem i taka wodka powina kosztowac 100 zl zeby raz na jakis czas wypic a nie juz patrze nie ktorym odbija po tym alkoholu , uwazaja sie za wielkich a w czerep i tak dostaja .
|
|
o miasto trzeba dbać :) AutoPokaz.pl
|
|
Faktycznie i po kim by nie było ale problem ten jest, wiele innych ulic również to samo, a relaksując się na spacerze do Grobli Jednaczewskiej możemy podziwiać również śmieci i butelki plastikowe po czym tylko chcecie, aż dziw bierze że nie ma żadnych służb porządkowych do tego powołanych, skoro ostatnio do Straży Miejskiej powołano nowych ludzi do pracy to jak widać chyba tylko do wożenia i ustawiana radarów, więc panowie strażnicy proponuję zaoszczędzić nasz budżet skoro jest taki skromny i wymienić radar na lżejszy, skoro aż 5 osób musi go przewozić i obsługiwać albo zmienić obowiązki, to może ktoś z Łomżyniaków dostrzeże jakieś zalety waszej pracy, a nie tylko wady. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
A mowia ze tylko swinie robia do swojego koryta...
|
|
Bo kultury to się powinno od najmlodszych lat uczyć. Dzieci trzyletnie wiedzą, że puste opakowanie wyrzuca się do pojemnika po konsumpcji czegokolwiek, a te pryszczate konie na kukawkach, ze spawanymi brykami z 80 roku, które zostawiają chlew po sobie wszedzie, gdzie się pojawią, nie maja widocznie kultury za grosz. * nie do tyczy wszystkich. Ci co dbaja o porzadek wokół siebie posta prosze nie traktować osobiście.
|
|
Balthazar2205 nie przegiąłem.Tak jest i co mam się obrażać??Polacy za bardzo się denerwują.Mają nas za brudasów (jeśli chodzi o śmieci) i tu akurat z nimi się zgodzę. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
niech przyjedzie i mi strzeli francuza :D
|
|
ludzie wy świnie.... hodujcie
|