Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czeczeny |
W sumie to ja nic nie mam do nich, rozumiem chcą żyć w swobodzie, bo im szczęście w ich kraju nie dopisało. Wielki + dla tych, ktorzy chcieli im pomoc, ale nie zdali sobie przed tym sprawy, ze przyjmuja do Lomzy DZIKUSOW! Jesli by zyli w zgodzie, do nikogo sie nie czepiali to ja do nich nie mam nic, zeby tu zostali, ale co z tego.. jak ludzie sie ich boją. Opanowali cały Stary Rynek, najpiekniejsze miejsce W Lomzy. Chodza z nozami, zajmuja caly chodnik, jesli ktos przechodzi to nawet sie nie odsuną, zrzynają wielkich Kozakow. Zaczepiają nie pracują, a dostają od Państwa dużo pieniedzy. To jest nie fair wobec mieszkancow Lomzy , i okolic. Jest naprawde duzo dzieci, fajnych dzieci ktore sa chore, albo nie maja pieniedzy zeby zyć. Chodza żebrza... A taki czeczen przyszedl do Lomzy , nie pojdzie do roboty, tylko zyje z pieniedzy panstwa. Ludzie, gdzie tu sprawiedliwosc!? Pewnego dnia ide sobie sam w starym Rynku, stoja czeczeni na chodniku z okolo 30 ich bylo. jedni zaciskali piesci, drudzy widzialem mieli noz w rece. Przechodzilem kolo nich i jeden z nich zaczal przedemna w rynne uderzac piescia, a inni jakies odglosy wydawac, chcieli mnie przestarszyc, normalnie jak DZIKUSY! Jezdza czerwoniakami, nie placa za bilety. Kiedy kanar ich zlapie, oni prawie becza, i mowia, ze kupia 7 biletow i kanar ich puszcza. Inny mieszkaniec Lomzy jak zostanie zlapany przez kanara, to nie ma odwrotu musi zaplacic mandat, czy Czeczeny maja jakies wieksze uprawnienia od Mieszkancow Lomzy, czy co.. Sonda, ktora byla prowadzona dla mieszkancow Lomzy, kto chce zeby zamknac osrodek dla uchodzccow powinna byc takze prowadzona dla okolic Lomzy. Przeciez duzo osob dojedza do szkoly z okolic, pracuje i chce do Lomzy przyjezdzac i wiedziec, ze mu w tym fajnym miescie sie nic nie stanie. Lomza jest i tak mala, czemu akurat tutaj zostal zrobiony osrodek dla nich? Katowice o wiele wieksze miasto od lomzy, mialo osrodek ale zamkneli, wiec czemu w mniejszym miejsce o wiele od Katowic gdzie zyje sie naprawde dobrze bez czeczenow otworzyli go. Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czeczeny |
white power
|
|
Popieram tą wypowiedź w 100%. _________________________________________________________
|
|
ja tam sie ich nieboje wystarczy ze do nich przykozaczych i juz spieprzajaaa jestem jaki jestem
|
|
"ja tam sie ich nieboje wystarczy ze do nich przykozaczych i juz spieprzajaaa" co powiesz o starszych osobach ? tez sie przykozaczą?... Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
jak wam tak przeszkadzaja to zrobcie z nimi porzadek zbierac ekipe i do boju a nie zale na forum internetowi napinacze
|
|
..Gadget..ty chyba nie masz co do roboty ,wesz się odczep na dobre od tych Czeczenów bo już w d=pe nie wchodzi tylko Czeczeni i Czeczeni ,k==wa czego im zazdrościsz ,zmień temat ,pozdrawiam Borys-50
|
|
gadget to cipka boji sie frajerów... jestem jaki jestem
|
|
Czepiacie się narodowości, a nie o to chodzi. Znam kilku z tej dobrej strony, pracują uczciwie i są naprawdę w porządku. Jeżeli chodzi o cwaniaków i te grupki na starym rynku - to mówię stanowcze NIE. Kiedyś kilku po pijaku próbowało w nocy wbić mi się na chatę i źle się to dla nich skończyło - po prostu mieli pecha, ale to byli zwykli degeneraci i nie ma co tu generalizować czy to Czeczeni czy nie. Jeśli którakolwiek z moich opinii narusza obowiązujące zasady, normy prawne, etykietę, propaguje przemoc, jest wulgarna, wzywa do nienawiści na tle religijnym, rasowym, czy wyznaniowym, lub jest po prostu obrzydliwa - to po prostu jej nie czytajcie :-)
|
|
nie boje sie, ale przeraza mnie to, ze starsi ludzie sie ich boja... Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
smolen kolezka przydymionych....wpominalem juz o tym... Lec na wesolo a nie tu sie naprezasz... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 pewnie coś ci dolega,jest tyle drzew na ulicach , sobie po boksować i dajcie tym Czeczenom spokojne żyć nie róbcie takiej afery to nie godzi w nasz honor ,czy jakiś Czeczeniec tak wam na odcisk nadepnął za co do jasnej cholery taka wrogość Jak byś się ty czół jak byś był Czeczenem a morze wam chodzi o haracz na wykup ===gen Sławka Borys-50
|
|
Balthazar2205 pewnie coś ci dolega,jest tyle drzew na ulicach , sobie po boksować i dajcie tym Czeczenom spokojne żyć nie róbcie takiej afery to nie godzi w nasz honor ,czy jakiś Czeczeniec tak wam na odcisk nadepnął za co do jasnej cholery taka wrogość Jak byś się ty czół jak byś był Czeczenem a morze wam chodzi o haracz . Borys-50
|
|
smolen dziwny jestes. jak nie rozumiesz o co nam chodzi to nie komentuj, naprawde Twoje komentarza sa niemile widziane. Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
Gadget ty cioto. Jak czytałem twoją wypowiedź to śmiech mnie ogarną. Stał i uderzał pięścią w rynnę a inny miał nóż hehe ja pierdole!!! A jak Polacy stoją na ulicy albo pod klatkami to tez to na forum piszesz?? Albo to, "duzo osob dojedza do szkoly z okolic, pracuje i chce do Lomzy przyjezdzac i wiedziec, ze mu w tym fajnym miescie sie nic nie stanie" Rozumiem że tylko Czeczeni w naszym pięknym jak ***** miescie rozrabiają?? takiego bełkotu juz dawno nie czytałem !!! Uśmiech na twarzy Miód w sercu Ołów w pięściach
|
|
Tańczę, ja tańczę na łące Przecież łąka to słońce Mądrze świat został stworzony Dzięki za to Ci Ojcze
|
|
smolen .....!!!!!znowu sie jakasz hahaha Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar, szkoda klawiatury na takie osoby jak Smolen. Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
smolen "morze"? Nie wiedzac jak sie pisze podstawowe wyrazy, nie znajac zasad ortografii najlepiej zrobisz jak nie bedziesz sie wypowiadal, a jesli chodzi o "gen Sławka" juz haracze nie sa potrzebne... ;)
|
|
;na zawsze,słuchaj do wypowiadania to ma każdy do tego forum kłos i nie będziesz ty chamie komuś głosu zabraniał, jaki ty strasznie mądry jesteś znasz się na ortografii, morze to jest morze długie i szerokie ja tak chciałem i tak napisałem zamiast może to morze to takie ważne ty palancie i cioto , Borys-50
|
|
gadget ja rowniez popieram Twoja wypowiedz. Sa tacy ludzie ktorzy nie wszczynaja bojek i chca normalnie zyc wiec dajmy im szanse na lepsze jutro no ale wiekszoscz nich to nieciekawe towarzystwo ktore oglada sie jak latwo zarobic i sie nie narobic. Polacy jak i obcokrajowcy powinni miec takie same prawa jak obcokrajowcy jesli oni dostaja takie zasilki my tez powinnismy je dostawac zeby bylo rownouprawnienie. Moze wtedy byloby troszke inaczej. Bo Polacy niektorzy maja ciezko w dodatku nie ma pracy i naprawde nie maja kasy ale to juz nikogo nie obchodzi wiec warto pomyslec o rownouprawnienu wtedy mniej Polakow bedzie uciekalo za granice po lepsze jutro ...:)
|
|
Ja zaś współczuje ludziom mieszkającym koło czeczenów w bloku, szczególnie latem , gdy wieszają surowe mięso u siebie (na salonach) :) Je*ie padliną na całej klatce schodowej a much całe roje, ciekawe dlaczego im to nie przeszkadza... :)
|
|
bo oni to jedzą właśnie te muchy. LUDZIE UŻYWAJCIE MUCHOZOLU jak nie będzie much, to nie będzie też czeczenów
|
|
mala22, smolen - oni nie chcą normalnie żyć. Oni chcą zyć za nasze pieniądze. Zapytaj kilku Czeczenów czy chcą do pracy - wyśmieją ciebie. Porozmawiajcie z tymi pasożytami to poznacie ich podejście do życia. http://demotywatory.pl/1346402/Kombatant-walczyl-za-kraj
|
|
magdalena ...my pracy nie mamy i ciężko o pracę a Ty chcesz ich do pracy wysłać , to dla nasz jeszcze gorzej, nędza i głód. Zobacz co dzieję się na zachodzie, polaków zwalniają bo jest logiczne ze swojego obywatela nie zwolni tylko obcokrajowca itd a o zasiłki to macie rację powinni i pobory być wyższe to co na zachodzie przecież my też w unii jesteśmy a przełyki mamy takie same co na zachodzie ludzie mają i ceni powinny być jednakowe Życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych Borys-50
|
|
KozioŁ - Ty Twardzielu, a pomyślałeś choć przez chwilę, że Polacy już tu przed czeczenami byli i mieszkają w swoim kraju i rozruby też robią w swoim kraju i że polaków nikt tu nie ściągał i nie płaci im za stanie na rynku??? Pomyślałeś o tym Twardzielu, jak Ciebie ten śmiech ogarniał??? chyba nie...
|
|
jesteśmy dla nich jak dobra mudzyna
|
|
Smoleń - mamy kiepskią pracę, więc zaprośmy Czeczenów, żeby pasożytowali na nas? Cóż za logika. Najlepiej byłoby, żeby w ogóle ich nie przyjmować, ale skoro już rząd ich zaprasza TO NIE DAWAĆ ZASIŁKÓW. A jeżeli już muszą dawać im kasę - to nie za darmo - niech odśnieżą chodnik, pozamiatają liście i wtedy dać a nie za darmo. Dając im kasę za darmo hodujemy sobie wroga. http://www.youtube.com/watch?v=-XIFi0EHz2Y&feature=related#t=2m18s z dedykacją dla naszych miłych gości.
|
|
haaha wy naprawde myslicie ze wasz skowyt jest przez kogos zauwazony ? boisz sie nie wychodz albo wez sie za trening silownia sztuki walki ;-) zacznij sie ogarniac nie bedziesz sie bac... stoja to stoja... do mnie sie zaden nie odezwal.... magdalena ile ty masz lat 13 ? nie zaprosil tylko sa podpisane miedzynarodowe traktaty odnosnie uchodzcow .. prawo nie wazne jakie ale prawo ... nie pamietasz jak nasi rodacy w czasach komunizmu uciekali za granice przed represjami do krajow zachodnich ? tez podlegali prawom uchodzca ... jak nam daja to dobrze jak daja innym to zle .... nie daj pieniedzy to co bedzie ? z czegos musza zyc .. zaczna krasc napadac rabowac o to ci chodzi ? masz racje niech odsniezaja latem a nawiosne zgrabiaja liscie posunmy sie dalej niech uprawiaja pola za naszych rolnikow pracuja ... odgrodzmy ich plotem nad brama zrob napis "ARBEIT MACHT FREI" nie bylo juz tak w przeszlosci ?
|
|
M_L - ty poważny jesteś? Jak masz jakiś dług wobec kogoś to spłać go. Ani ja , ani nikt z mojej rodziny nigdy zasiłków nie dostawał , więc dlaczego mam spłacać jakiś wyimaginowany dług Czeczenom???? Uważasz, że 13-latki nie mają praw czuć się bezpiecznie we własnym mieście? Mają się uczyć walki na noże bo jakiś idiota sprowadził tu pasożytów? Jakby nie dostali zasiłków to by spokornieli. Przychodzili by grzecznie do ciebie i pytali czy może posprzątać ci mieszkanie, a może ogródek skopać - tak jak Polacy sprzątają mieszkania w USA (nie dostją tam zasiłków tak jak ci się wydaje - muszą zapierdalać, żeby przeżyć). Co ty bredzisz o arbeit macht frei???? Nadużywasz alkoholu? Naprawdę uważasz, że normalna jest sytuacja gdy pracownik biedronki musi utrzymać rodzinę za 900 zł a rząd z jego pensyjki pobiera podatki, żeby dać Czeczenowi zasiłek w wysokości 3000 zł? To POlacy tu robią za niewolników. http://www.youtube.com/watch?v=-XIFi0EHz2Y&feature=related#t=2m18s z dedykacją dla naszych miłych gości.
|
|
ja tez nie pobieralem zadnych zasilkow ... pracuje i mysle ze nie jeden chcialby tak pracowac jak ja .. ale nie o tym mowa ... ty placisz cos czeczenom ? nie chcesz nie plac nikt ci nie karze .... czy 13-latki maja czuc sie bezpiecznie .. napewno tak .. ale od tego maja rodzicow bo majac tyle lat jak sie szwedaja i walesaja po nocach to rodzice powinni ustalic pewne granice ... a czy tylko czeczeni sa jedynym zagrozeniem na tym miescie ? ze strony innych nic nie grozi ? brak tu innych degeneratow haha urwalas sie z ksiezyca ? myslisz ze ktos by przyszedl po twoje smieszne 5 zl i dal sie upodlic ? heheh wzrosla by przestepczosc do takich granic ze wtedy to byloby strach wyjsc na ulice miasta ... nic nie bredze ... brak argumentu ? o jakim alkoholu ty mowisz? ja nie pije ... :-) nie kazdy musi miec takie same problemy w domu jak ty mamy wolny kraj ..nikt nikogo nie zmusza do pracy w biedronkach .. nie chcesz nie pracujesz tam ... jest wolny rynek .... jak by ludziom nie pasowalo to by sobie zmienili pracy .... jak przyslowiowa biedronka by nie miala pracownikow to by musieli podniesc stawke by ktos przyszedl tam pracowac ... ale jak komus pasuje praca za 900 zl to co mi albo tobie do tego ? pracowalem na stacji benzynowej .. majac 780 zl ... ze bylo mi to za malo to zmienilem prace ... i teraz pracuje tak ze mi starcza i nie mam zamiaru jej zmieniac .... czy musze zarabiac wiecej .....nie jest to konieczne ..... polacy robia tam gdzie chca .. nie kazdy robi za niewolnika ... kazdy ma wybor ... a ty skazujesz czeczenow na przymus pracy przy sniegu p.s. zeby nie bylo ze popieram ich pobyt w naszy miescie .... tylko smieszy mnie wasze idiotyczne podejscie do zycia .. KOMUSZKI "czy sie stoji czy sie lezy" haha ale czasy sie zmieniaja ... jak w stanach .. mozna byc bogatym albo biednym wszystko zalezy od tego czy sie chce
|
|
Ja powiem jeszcze tak, wszyscy zwolennicy i obrońcy czeczenów, są tacy cwani, tacy dobrzy i wyrozumiali, bo na milion procent każdy z Was ma robotę i zarabia jakąś kasę, ale jak byście posiedzieli na bezrobotnym trochę, to sami zauważylibyście, że czeczeny też za takie same siedzenie na bezrobociu w odróżnieniu do Was dostają kasę! Jestem tego pewien że tak by było! No bo jak? Przyjeżdżają nie wiadomo skąd, nic nie robią i dostają tyle, co ja zarabiałem/ałam jak miałem pracę, a teraz papiery w urzędzie pracy złożyłem za późno i 3 miesiące kuroniówki mi uciekło...
|
|
czy uwazasz ze jak ci w zyciu nie pyklo to innych nalezy upodlic zgnoic by pokazac ze wlasna nie umiejetnosc ma zmusic do tego by gnebic innych ? masz jakies komplesy .. problemy ? od tego zaczela sie hitlerowska ekspansja .... w Polsce tworzy sie wolny rynek ... porownujesz nas do stanow .... u nas tez mozliwy jest ten amerykanski sen .. od pucybuta do milionera ... tylko wiekszosc nie pojdzie do pracy za 900 zl ... nie chcesz nie idz w zyciu nic nie osiagniesz ... wszyscy winni tylko nie przyslowiowy ja zly szef .. zly zachodni kapital .. zli wschodni przyjezdni ... zdejmij wreszcie klapki z oczu .. zyjemy w globalnej wiosce ... kazdy moze tylko czy chce ? lepiej ponazekac... komunizm upadl .. dzieki walce naszych przodkow ... rodzicow dziadkow ... mamy mozliwosci tylko trzeba z nich kozystac .... szefowie zli bo nie placa tyle (placa tyle za ile znajduja pracownikow) zli przybysze bo zabieraja prace zly zachodni kapital (bo wzbogaca sie w polsce) wszystko zle ... czy wy naprawde zazdroscicie wszystki ? brac sie za robote by sie wzbogacac i tworzyc sile naszej gospodarki .. a nie jedynie upominac sie o kolejne dni wolne zmniejszenie liczy godzin pracy ... a lezac to sie nie dojdzie do niczego .. nieroby co wola ponazekac
|
|
M_L - ty komediant jakiś jesteś? Włąśnie o to mi chodzi. Zabrać im zasiłki i wtedy jak będę chciała to im rzucę groszem, a jak nie będę chciała to nie dam ani złotówki. Teraz pod przymusem zabiera mi się część pensji i przekazuje tym pasożytom. Niebezpiecznie jest nie tylko w nocy - Czeczeni również w dzień zaczepiają nastolatki - twoim zdaniem rodzice powinni chodzić za nastolatkami krok w krok? No właśnie - w Polsce mamy naszych własnych degeneratów - po co sprowazać bandziorów z Kaukazu? urwałeś się z księżyca? - 5 zł za sprzątanie? śmieszny jesteś. Chętnie bym dała 50 zł za skopanie ogródka. W USA Polacy nie dostawali zasiłków i jakoś uczciwie pracowali za marne grosze (przestępczość nie wzrosła). To zasiłki powodują przestępczość (Francja - od lat daję ogromnie zasiłki Muslimom - co się działo w 2007 roku? W USA Muslimy nie podpalały samochodów, bo tam nie dostają zasiłków). A co twoim zdaniem ma zrobić ktoś kto ma rodzinę na utrzymaniu? Tylko Czeczen może powiedzieć "*******ę to , nie robię" - on dostaje duży zasiłek. Polak musi spuścić łeb i pracować. To nie jest wolny kraj , gdy rząd decyduje za mnie na co wydać moje pieniądze. Polacy robią za niewolnika - gdziekolwiek byś nie pracował, część twojej pensji jest oddawana Czeczenom i innym pasożytom. "a ty skazujesz czeczenow na przymus pracy przy sniegu" - ty se chyba jaja robisz? Właśnie jestem za tym, żeby mogli sami decydować - czy chcą pracować, czy nie chcą. Żadnego przymusu. Jak nie chcą powinni mieć prawo nie pracowania. A Polacy powinni mieć prawo decydowania na co wydają swoje pieniądze. Oj Komuszek jesteś. Czy Czeczen stoi, czy Czeczen leży - 3 tysiące się należy. Precz z socjalizmem. A powinno być tak - Czeczen może być bogaty, lub biedy - zależnie czy chce (pracować).
|
|
No bo jak? Przyjeżdżają nie wiadomo skąd, nic nie robią i dostają tyle, co ja zarabiałem/ałam jak miałem pracę, a teraz papiery w urzędzie pracy złożyłem za późno i 3 miesiące kuroniówki mi uciekło... zazdroscisz tym co maja "lepiej" sam jestes sobie winny ... z Twojej winy ci ucieklo wiec najlepiej szukac winnych wsrod czeczenow ? no i dostaja ... skoro my pracujemy to placa im z naszych podatkow.. bo bezrobotni nie placa podatkow ...wiec z kad ten zal bezrobotnych ? przeciez to nie z ich pieniedzy..... nie ze jestem zwolennikiem placenia im .. ale respektujmy prawo miedzynarodowe dotyczace uchodzcow kraje unii tez moga sie bulwersowac ze ich pieniadze ida do nas w ramach pomocy .. i tez oni nic z tego nie maja .... jak dostajemy to dobrze miliony euro ... jak placimy pare zlotych to zle ....
|
|
A to jednak nie jesteś kierownikiem zmiany w McDonalds? Nie martw się - kiedyś znajdziesz pracę. Nie zazdroszczę nikomu - czemu tak sądzisz? Jak ktoś do czegoś doszedł własną pracą (ewentualnie coś odziedziczył) to czemu mam zazdrościć - jego sukces. Natomiast nie lubię jak mnie ktoś okrada z pieniędzy, które zarabiam. Ja nie piszę o tobie - twoja sytuacja mnie nie obchodzi - i w dupie mam to, że jesteś bezrobotny i nie płacisz podatkó - mnie interesują moje pieniądze. Ja milionów euro nie dostaje. Tu powinno obowiązywać prawo polskie - mamy demokrację i to Polacy powinni decydować komu płacić. Większość Polaków nie chce dawać ogromnych zasiłków pasożytom. POza tym nie porównuj RP do Europy - tam zarabiają o wiele więcej i na pewno nie jest tak, że Czeczen dostaje większy zasiłek niż wynosi średnia krajowa czy np emerytura. "z kad" - robisz prymitywne błędy (to nie literówka, ty naprawdę myślałeś o "kadach")
|
|
no chyba rodzice powinni opiekowac sie dziecmi a nie chodzi taki samopas po ulicach .... bylo by bezpieczniej i dla dzieci i dla doroslych i rodzice spedzaliby czas z dziecmi znalesc prace to nie problem .. tylko trzeba cos soba reprezentowac .. ale jak cale zycie sie uczyc nie chcialo nic nie robic ... a teraz lament ze nie ma pracy ? gdzie oni tak zaczepiaja ? powiedz mi przejde sie moze i mnie zaczepia ...... z tyloma sie mijalem i to zawsze oni ustepuja miejsca na chodniku juz widze twoj lament jak by pracowali ze nasi rodacy nie maja pracy a czeczeni pracuja ... ludziom nigdy nie dogodzisz a co moim zdaniem powinni robic by utrzymac rodziny ? pomyslec o tym najpierw przed zalozeniem rodziny .... czesc moich pensji .. idzie dla urzednikow ... ile pochlania nasz urzad miasta i ratusz ? ile prezydenty sobie biora na nagrody ... a pozniej sciga ich cba .. dla mnie to sa najwieksi przestepcy polacy maja prawo do decydowania na co wydaja pieniadze ... kazdy ma prawo isc glosowac .... prezydent nie jest moj nie ja na niego glosowalem ale musze zgadzac sie z jego decyzjami chociaz ich nie popieram .. na tym polega demokracja i do tej pory nic lepszego jak demokracja nie zostalo wymyslone
|
|
nie ze jestem zwolennikiem placenia im .. Chłopie, czy tam babo, Ty jesteś i zwolennikiem płacenia im i zwolennikiem ich samych. Żebyś miał dać 100zł. albo swojemu koledze bezrobotnemu, albo czeczenowi, to kolega by się smakiem objadł jedynie. Strasznie się bulwersujesz i czytasz tak jak chcesz czytać. O tej kuroniówce jak pisałem, to chodziło mi że Polak ma w tym kraju gorzej jak czeczen. Jak się spóźni papiery złożyć, to ok. Jego wina, ale 3 miechy musi sobie radzić, jak pracy nie znajdzie, bez jakich kolwiek pieniędzy, a opłaty trzeba robić. Jeżeli jednak się nie spóźni złożyć papierów do UP, to dostanie tego kuronia, śmiesznego kuronia, na jakiś czas i sam szuka pracy, bo wie że będzie ciężko, a czeczen... po co mu robota, skoro nie Jego państwo mu pomoże w biedzie zawsze? Żeby nie było, nie jestem rasistą, ale patrzę na to z innej strony i uważam, że jak by dostawali tą kasę za byle jaką robotę, byle jaką! to bym wcale się nie wypowiadał, a jak chcesz zobaczyć za co Oni tą kasę dostają, to zapraszam CODZIENNIE o każdej porze na Stary Rynek. Nawet teraz się przejedź albo wyjżyj z raz przez okno, bo nie wiem gdzie mieszkasz i zobacz jak Oni ciężko zasówają na tą kasę pod filarami i Admiralem. Ludzie na tym forum ich nie wyganiają z kraju ot tak sobie, ludzie chcą jakiejś sprawiedliwości. Żeby kasę się zarabiało jak się ma dwie sprawne ręce i nogi, a jak już dają tą kasę za darmo, to niech jakaś sprawiedliwość na tym świecie będzie i niech polak dostaje CONAJMNIEJ tyle samo jak jest bezrobotny. Bo polak musi bez kasy iść pod most, żeby mieć "dach" nad głową, a czeczen żeby mieć dach nad głową i kasę co miesiąc na czas, wystarczy że jest czeczenem.
|
|
gdzie oni tak zaczepiaja ? powiedz mi przejde sie moze i mnie zaczepia ...... // to zapraszam na Stary Rynek, park przy Ekonomie, plaża :) to zmienisz zdanie. Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
zgwałcą :)
|
|
POLSKA DLA POLAKÓW:)
|
|
stwierdzam ze smolen to jakis wiejski przygłup ewentualnie pachołek wielbiciel agresywnych pasozytow byc moze wydal siostre ja ktoregos cham i to bez zasad ortografii
|
|
ML napisal "nie chcesz nie plac im" czy ty jestes chory? niechce ale place podatki z ktorych im sie placi wysublimowany "logiku"
|
|
wiecej pieniedzy z Twoich podatkow jest marnotrawionych ... wydawane przez politykow ... ile jest kradzionych ... takie przekrety afery ... i was to nie boli ... tylko ze czeczeni dostaja ? to co jest im placone to sa ulamki procent z budżetu ... tam gdzie mozna wiecej oszczedzic to nikt nie porusza tematu ... atak na prezydenta w Gruzji ... wiesz ile kosztowal tam jego przelot ochrona ... i co to dalo ? po co to bylo ?.... cala ta pokazowka kosztowala kraj wiecej niz roczne utrzymanie tych czeczenow w polsce .... jestem za oszczednoscia ... i tez na to placisz ... i co Ci to dalo ? mowisz ze placisz podatki ... ja tez .... ale podpisujemy pewne zobowiazania miedzynarodowe ...i musimy sie z nich wywiazywac ... w czasach komunizmu Polacy tez uciekali przed represjami z kraju i tez czerpali pieniadze z innych krajow ..... a co do starego rynku .. czesto tam bywam i nikt mnie tam nie atakowal... ale jak to mowiac szukajac guza mozna go znalesc
|
|
co z tego ze ułamki ale mam prawo sobie tego nie zyczyc prawda?
|
|
no raczej ... a ja mam prawo sobie nie zyczyc by wieksze pieniadze byly marnotrawione ... dzialki panstwowe sprzedawane za bezcen ... i sporo innych wydatkow na ktorych budzet traci wieksze pieniadze... ale co z tego ze tu napiszesz Ty czy ja jak nie mamy na to wplywu .. i zostanie to tylko w naszych poboznych zyczeniach ..... ze swoim podatkiem to mozesz .... przekazac 1% na wybrany cel ... i zrob to pomozesz komu chcesz i wiesz ze ten 1% zostanie spozytkowany na to na co masz ochote .... ja przekazuje 1% bo wiem ze te pieniadze nie zostana zmarnowane .... o reszcie 99% nie mamy na to wplywu ...
|
|
1% nie badz smieszny a zusy krusy vaty to co to jest
|
|
zusy ida na cos innego ... emerytury ... skladki zdrowotne krusy .. haha wiesz ile tego placi rolnik to sa smieszne pieniadze ... a pozniej oczekuje emerytury ... gdzie pozniej reszta podatnikow musi ich finansowac .. z krusu to on sobie na emeryture nie odlozy .... a vat tak samo jak i ty placa tez i czeczeni ... bo kazdy zakup jest opodatkowany i kupujac w sklepie placisz podatek.. wiec rownie dobrze oni tez moga stwierdzic ze placa podatki .... tak wiec tez maja prawo czuc sie tu bezpiecznie.... a ze dostaja jakies pieniadze .. hmmm skoro im sie nalezy i prawie to robia wiec nie wiem z kad ta panika do nich ... to prawo jest zle a nie ci co z niego kozystaja
|
|
widze ze nie slyszales o dziurze budzetowej i przesunieciach srodkow miedzy resortowych hehe zyj w nie wiedzy nie mam zamiaru cie uswiadamiac
|
|
widze ze nie masz argumentow ... forum jest po to by dyskutowac .... skoro prawo jest zle trzeba zmienic prawo ... zblizaja sie wybory ... kazdy ma prawo glosowac na kogo chce jak sie bezrobotnemu nalezy zasilek to ktory go nie bierze bo dziura budżetowa ? czy emeryci zrzekaja sie emerytur ? tak samo czeczeni biora to co sie im nalezy .... wiec z kad ten zal do nich ? karac tych co sa na bakier z prawem .... a rzadzacych to wybieramy sobie sami ..
|
|
niech każdy z wasz o azyl polityczny składa papiery jak cygany i też będzie pobierał zasiłek,a ty ,,,adamsoxx...to jesteś bardzo i to bardzo chory naprawdę ,oj tobie potrzebny jest na gwałt dobry lekarz do głowy już nie będę pisał jaki. Borys-50
|
|
smolen fajnie pisze:"u nasz". "kazdy z wasz" podoba mi sie
|
|
to tak dla ozdoby słów żeby było ciekawie Borys-50
|
|
Nie obrazaj mnie bo to swiadczy tylko o Tobie a nick smolen pasuje z pewnoscia do Ciebie doskonale :) Ciekawe czy zawsze jestes taki wyszczekany?
|
|
co złego to nie ja,,, pozdrawiam Borys-50
|
|
już mnie nie ma wyjechałem na zawsze do Anglii po azyl prześladowania mnie w tym naszym nędznym kraju. Borys-50
|
|
już mnie nie ma wyjechałem na zawsze do Anglii po azyl prześladowania mnie w tym waszym nędznym kraju w którym jest nienawiść i niegościnność,,,,,,,,,,,odleciałem tam mój kraj= Anglia. Borys-50
|
|
już mnie nie ma wyjechałem na zawsze do Anglii po azyl prześladowania mnie w tym waszym nędznym kraju w którym jest nienawiść i niegościnność,,,,,,,,,,,odleciałem tam mój kraj= Anglia. Borys-50
|
|
|
|
|
|
to leć i do honolulu. Elo ! ;) Czeczenom mowie stanowczo NIE!
|
|
Smolen p....e slawek juz w domu a ja tak daleko i mam blizsze info... To raz a poidrugie powturzyles sie ponownie ten tekst juz widzialem... Pajacu... Dobrze ze pojechales bo by cie schlastali wiesz czym i po czym..... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Jebać ich jestem jaki jestem
|
|
ja tez mowie nie dla czeczenow a jak ktos chce zobaczyc jacy to ludzie to prosze sie wybrac po 15tej na wesolo do hotelu zobaczycie jaki to kulturalny narod panel
|
|
Zabierzmy czeczenom pieniadze i przeznaczmy je na slowniki ortograficzne dla wiekszosci rodakow z tego forum! OLE! _____________________________________________________
|
|
Zabierzmy Czeczenom pieniadze i przeznaczmy je na slowniki ortograficzne dla wiekszosci rodakow z tego forum! Może zacznij od siebie ? Czeczenom, nie czeczenom. Polakom, nie polakom...
|
|
... a może byśmy się tak napili? Owszem owszem w kazdej chwili... a moze prócz Czeczenów wyrzućmy połowę kościołów, połowę rond, połowę budek z kebabami i wszystkie dziury z dróg. Wkońcu na te rzeczy tez wiekszość z nas psioczy i mówi że to nie potrzebne...
|
|
ANTY-BLM - Z TOBĄ ZGADZAM SIĘ W STU PROCENTACH. SZACUNEK DLA CIEBIE.!!
|
|
patologii w Łomży i tak mamy dużo.......
|
|
www.csfighter.vgh.pl 193.218.154.64:27135 password cs
|
|
może czas użyć argumentów siłowych i pokazać kto tu rządzi ? Bo niedługo to będą się parzyć w naszych chałupach
|
|
wiadomo pomagać innym to godna rzecz ale trzeba to robić z głową na Słowacji też karmili "gości" socjalami i teraz mają Cygańskie osiedle w Koszycach a reszta zdjęć w Google wpiszcie : "Lunik IX" darmowe mieszkania w których odcięta jest woda i prąd rodowici mieszkańcy nie mają tam wstępu... przykre ale prawdziwe w Bułgarii, Ukrainie jest to samo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |