Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiosna idzie!!!! |
jak ja sie ciesze ze wiosna juz sie zbliza ;o)) snieg topnieje jeszcze jakies resztki pozostały ale marzanne topic czas pozdrawiam wszytskich wiosennie smoczek :O))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiosna idzie!!!! |
Też pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!nieważne, że grypa i ciśnienie skacze. Wkrótce wszystko będzie cacy!!!!!!!!
|
|
O!! Przyszła!!
|
|
Kurcze!! slicznie jest za oknami:)) Mam nadzieje ze to juz wiosna bez falstartu:))))))) Dzis wybieram sie do Łysych, pieknie ZYC SIE ZNOWU CHCE:)!!! Takiego optymizmu z okazji niedzielnego slonca zycze dzis wszystkim forumowiczom:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Evaa: a ja z Piotrem i z Indarem byliśmy na "małej" wycieczce..... Szkoda, że nie byłaś z nami:) Ogólnie było wesoło... nawet jak telefony nie miały zasięgu a na mapie nie było dróg, na których byliśmy:))
|
|
P.S. zawsze i wszędzie Skoda wymiatać będzie:))
|
|
Krzysiu nie jeden dzien sloneczny i cieply jeszcze przed nami:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
wczoraj widziałem bociany , klucze dzikich gęsi , łabędzie oraz żurawie. To jest wspaniałe. Brak mi określenia aby oddać to co sie w tym momencie czuje. A jeszcze swiadomośc tego ,że ten cykl trawa od wielu wielu lat i trwac będzie dalej - to juz całkiem jestem mały. calisto
|
|
Chwilowo zajrzalam tez do skansenu w Nowogrodzie...jejuu...jak tam sliczni sie juz zaczyna robic:))) Nie omieszkam w najblizszym czasie zwiedzic;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Zgadza się..... skansen w Nowogordzie to urocze miejsce:) Widok na wpływającą do Narwi Pisę...:)) Ślicznie:)) 3mam Cię za słowo, że jeszcze się kiedyś przejedziemy:))
|
|
proponuje debate na "temat naglący i wiadomy", w "skladzie wiadomym"- w skansenie hehe;))) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
a myślałem, że i miejsce będzie wiadome:))) zasadniczo to możemy się spotkać w wiadomym składzie, w wiadomej sprawie w wiadomym nam skansenie:)
|
|
a gdzie wiadoma pora i wiadomy dzien?:) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
wczoraj o 20:00:)))
|
|
Siemano wszystkim Wiosenne pozdrowienia dla wszysykich !!!!!!!!!!!!!! Juz wiosa chyba na 100% przyszla za oknami jest juz coraz cieplej i oto chodzi PRAWDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maciej
|
|
tyle że skansen zamykają o 18.00 :( _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
To go zdobędziemy:)
|
|
wiosna idzie idzie i chyba nawet przyszła... ale najgorsze sa noce.. wielkanocnym zajączkom moga przymarznąc uszy.. a to źle sie odbije na ich populacji.. a co to za swięta bez wielkanocnego zajączka .. qrczaczki mają lepiej ... (chyba) a tak wogóle to witam wszystkich... jam tu jest nowy .... pozdrawiam M
|
|
Krzysiu zawsze mozna kilka pododdzialow zmobilizowac hehehe;)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wystarczy posłać Indara i jego ludzi. Skansen zdobędą. Chałupy spalą. Dziewki wyhędorzą. Łupy przywiozą:))
|
|
witaj c3po wiosennie! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |