Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmieszne uwagi z dzienniczka szkolnego. |
Jeżeli ktoś takie posiada prosiłbym o zacytowanie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmieszne uwagi z dzienniczka szkolnego. |
uczen je na lekcji czekolade marki milka zuje gume firmy orbit uwagi z lekcji jezyka rosyjskiego pani truszkowska .
|
|
Z czasów gimnazjum: Uczeń .... trzymał głowę ucznia .... i przystawił ją do krocza mówiąc liż liż. Fajnie jak się tłumaczył że to nie on :D
|
|
Też z gimnazjum: Uczeń wyje w czasie lekcji ;p
|
|
-Kradną ze szkolnej kuchni ziemniaki i robią z woźną frytki. -Naraża kolegów na śmierć, rzucając kreda po klasie. -Na wf-ie nosi za małe spodenki. Zapytana dlaczego, twierdzi, ze takie są bardziej sexy. -Kowalska i Józwiak nie chcą podąć swego nazwiska. -Zjada ściągi po klasówce.da ściągi po klasówce. -Powiedział do pani woźnej, która zwróciła mu uwagę: "Niech pani uwaza, bo jutro może już pani nie pracować w tej szkole". -Wyrzucił koledze czapkę przez okno ze słowami: "Jak kocha, to wróci". -Przyłapany na paleniu w toalecie broni się, mówiąc ze "wykurza Robale z kibla". -Pije wódę z kranu, mówiąc: "Kaca mam". -Na lekcji dłubie w nosie i mówi, ze to jak narkotyk. -Stwierdził nieprzygotowanie do geografii z powodu śmierci babci, z która to babcia jechałam dziś rano tramwajem. -Wyrwany do odpowiedzi mówi, ze nie będzie zeznawał bez adwokata. -Schowany za podręcznikiem fizyki wydaje dźwięki przyprawiające mnie o mdłości. -Uczeń siedzi w ławce i zachowuje się podejrzanie. -Uczennica mówi "dzień dobry" do kolegi."
|
|
z czasow ogolniaka - wtedy byl tylko jeden w Lomzy, a uwaga dla calej klasy wpisana do dziennika: "klasa chodzi po klasie i nie zwraca uwagi na moje uwagi" - nie bede podawal, ktory nauczyciel to wpisal, ale niektorzy czytelnicy forum moga to pamietac :)
|
|
Pęka balona na lekcji...
|
|
Czasu gimnazjum. Ł... W... na lekcji wf-u użył w stosunku do kolegi następujących słów, cytuję: "Ssij pałę".
|
|
Z gimnazjum: "uczeń robił z księdza idiotę"
|
|
gimnazjum nr 8 Panie od matematyki "Z**rska" PRZECIEZ TO JEST JASNE JAK DRUT !!!
|
|
"Uczeń położył kurtkę na ławkę i wmawiał nauczycielowi że kurtka odpoczywa"
|
|
katechetka napisala: "Uczeń pokochał Boga i poprawił swoje zachowanie"
|
|
Uczeń robi stołówkę z sali 236
|
|
a propos katechetki. troche OT, ale nie taki daleki... kiedys oddala mi klasowke (w podstawówce) a tam zobaczylem przy jednym pytaniu duży, czerwony znak zapytania i podreślony podwójna linią napis "Paranoja !!". ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
j. rosyjski p. Truszkowaska, ,,wyszła z klasy kręcąc kuprem" .:Co mnie nie zabije to mnie wzmocni:.
|
|
uczniowie klasy IIIta rzucają się parówkami na lekcji:)))
|
|
scorp chyba się w PG1 uczyłeś :P PG 1 religia "Uczeń poprawił swoje zachowanie i pokochał Pana Jezusa" A uwaga wcześniej brzmiała: "Uczeń zachowuje się nagannie na lekcji religi i namawia do tego innych" Kilku znajomych usiadło obok siebie na krzesełkach i udawało, że jadą samochodem. Uwaga: " Uczniowie jeżdzą samochodem po klasie" "Uczeń przyniósł surowe ryby do szkoły" Jakiś zapach jej nie pasował i wymyśliła sobie, że ryby ktoś przyniósł. w domu mam wyrwane gdzieś 3kartki z zeszytu uwag. Jak znajdę to napiszę coś jeszcze -> śmiech na sali
|
|
Autor: D (---.dyn.optonline.net) Data: 02-04-10 02:52 z czasow ogolniaka - wtedy byl tylko jeden w Lomzy, a uwaga dla calej klasy wpisana do dziennika: "klasa chodzi po klasie i nie zwraca uwagi na moje uwagi" - nie bede podawal, ktory nauczyciel to wpisal, ale niektorzy czytelnicy forum moga to pamietac :) Hahaha! Pamiętam! To M.C. wpisał. Nie pamiętam której klasie to wpisał, ale słyszałem o tej akcji.
|
|
Na lekcji muzyki: "Uczeń śpiewa na lekcji muzyki"
|
|
"Uczeń strzela na lekcji ołówkiem i twierdzi że to pistolet"
|
|
uczeń rozwalił w łazience płytki głową marysialomp
|
|
nauczyciel do ucznia: -bo postawię ci pałę! Na to uczeń: -Nie dziękuję, mam dziewczynę. :) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
,, Uczeń zgarnia śnieg z parapetu "
|
|
idioci......
|