Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy forum uzależnia ? |
jak myślicie Bimbo !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy forum uzależnia ? |
Uważam że uzależnić może wszystko, forum również. Ja np przy komputerze dużo czasu nie spędzam ale gdy już usiąde to dwie pierwsze strony jakie odwiedzam to właśnie fora - ŁKSu i 4.lomza ot tak z przyzwyczajenia. Przyzwyczajenie - Uzależnienie. Myślę że wielkiej różnicy nie ma. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A-Z przez "że" pisze się przecinek"," :) i jak Ty masz pisać poprawnie po naszemu? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
tommeknet - skup się na treści a nie tu próbujesz szczegóły wyłapać. mądrala! ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
tommeknet przed ''że'' a nie ''przez'' że.....buahaha you dumb ass ;-D nie masz co robić chyba
|
|
Tommeknet faktycznie zrobiłem błąd lecz Ty chyba gorzej na tym wyszedłeś:D Odnośnie tego poprawnego pisania raczej chodzi mi o eliminowanie pokemonów piszących tzw. szlaczkiem "XxXxXxX" i tych różnych"xD, xP ^^" itp. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |