Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl sprzedana !!! |
prosze bardzo, oto dowod: http://4lomza.eu/ sprzedali nas do Warszawy! w sumie po ostatnich aferach z czeczenami i kolakowskim, oraz z serialem TVN "klub szalonych dziewic" portal stal sie tak popularny. pozamiatane :( _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza.pl sprzedana !!! |
tak tak, wykupiles sobie domene, i bedziesz robil konkurencje
|
|
no co ty. ja tu w szoku a ty babo tylko o zakupach. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
taak to dlaczego email: tomek.com@gmail.com widnieje w twoim profilu na 4lomza.pl i na 4lomza.eu, co cwaniaczku myslisz ze sie nabiore
|
|
gdybys byla madrzejsza, spojrzałabyś w kalendarz, zobaczyła, że jest prima aprillis i pomogła mi w dowcipie. a ty po prostu spielas pośladki i próbujesz oszukać słonecznikowy kolor owłosienia na twojej małej główce. dzięki Einsteinie. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a zebys ty byl madrzejszy, to pogodzil bys sie, z tym, ze cie zdekonspirowalam i zamilknął.
|
|
sama sie dekonspirujesz tą rotacją ksywek, słoneczniku. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
ja nie musze sie dekonspirowac, poprostu mam zapisane 2 loginy, jeden moj drugi brata, ale zebys byl madrzejszy to bys sie domyslil . i koncze tą nieczemu nie służącą denną konwersacje, ktora jest tylko i wylącznie dowodem twojej ubogosci intelektualnej.
|
|
o fak, a juz szedlem po popcorn :( _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
..kurde a ja już się nabrałam, normalnie ;) Fakt, dziś Prima Aprilis :D
|
|
Sprzedałeś się . Oo
|
|
0/10
|
|
Autor: LukeSkywalker5 (---.elomza.pl) Data: 01-04-10 20:55 0/10 nie, to nie jest profil na naszej-klasie, wiec mozesz napisac cos madrego. Zdzis: za darmo dawali... ;] green: wygralas toster _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
gratki za pomysla :) historia, najlepszym jest nauczycielem, lecz najgorszych ma uczniów - Mahatma Gandhi
|
|
track
|
|
walczylismy o forum dzielnie: wróg nie odpuszczal: jednak bylismy bez szans: forum sprzedano! kupiec wolal pozostac anonimowy: _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Twoja laska ? ;O
|
|
nie patrz na dupę, patrz na kontekst o_O p.s. nie, nie moja. moja nie nakrywa pluszowych misi kocykiem ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
*misiów (?) _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
trackone, pluszowy mis z kocykiem powalił mnie, stary masz u mnie zimnego browara ;)
|
|
hehe. aby nie żubra ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Fajna historyjka z obrazkami :) Ps. bardzo sympatyczna koleżanka na 1 zdjęciu :)
|
|
Ptysiu nie licze żeby na ciebie się spojrzała w czapce żwirka ;]
|
|
trackone , "liśka" zgodziła się na umieszczenie tutaj jej zdjęcia ?
|
|
MasaViV Jestem przekonana ze lisia nic o tym nie wie .. ;/
|
|
no fotka rzeczywiście fajna. nie znam jej (tej Lisi), znalazłem to foto w google grafika. mam nadzieje, że nie poczuje się urażona :]. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
nic nie wie i sie wkurwi-la, usun to. pozdro
|
|
Przede wszystkim to wcale nie musi usuwać tego foto gdyż jest ono ogólnie dostępne w google, tak jak pisał trackone, także cała ta liśka może nawet włosy z głowy rwać z nerwów i tak nic nie poradzi ;) Kolejna sprawa to taka że nie można edytować swoich postów a co za tym idzie nie można ich usunąć.
|
|
no wlasnie, nie ma edycji niestety. co raz trafi na 4lomza.pl - zostanie tam na wieki (wieków). amen. to samo z google, niestety.... dobra, komiks sie udal, Liśka zagrała jedną z głównych ról, a że prima aprillis był, to zagrała bez gaży. ;] zaraz się do mnie przyczepią obrońcy Czeczenów, że umieściłem foto małego Czeczenka z drewnianym karabinkiem (drugie zdjecie). potem przyczepi się osoba, która założyła temat o tabletkach zelixy, że pewnie dyskryminuję również grubsze osoby (zdjecie nr 3). no i na koniec dostanie mi sie od tych dwoch facetów w czerni (kimkolwiek te tajemnicze postaci na zdjeciu nr 5 by nie byly ;] ). pozdrawiam wszystkich aktorów gorąco. jeżeli kogoś urazilem, to przepraszam. za rok w prima aprillis, w drugiej częsci, sie nie pojawicie.... za karę. ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
spoko nic sie nie stalo i napewno ta Liska nie bedzie sobie "rwac wlosow z glowy" z takiego glupiego powodu, wesolych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |