Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w Lomży?Czy jest za godziwe pieniądze? |
Interesują mnie wasze opinię o dobrze płatnej pracy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w Lomży?Czy jest za godziwe pieniądze? |
najpierw ją znajdź później sie martw zarobkami;-D Dobrze płatna? heheh ....bez komentarza
|
|
W Urzędzie Miasta, w Starostwie powiatowym , w Gminach. Tylko się uczyć nie chce co?
|
|
Zacznijmy od tego co dla Ciebie znaczy "dobrze płatna" ? ![]() ________ Malachit
|
|
No temat dobry, i w prywatnym przedsiębiorstwie albo w budżetówce to da się zarobić, tylko po pierwsze musisz mieć znajomości żeby się dostać a po drugie coś umieć żeby się wykazać i utrzymać na stanowisku, lecz najgorsze jest że większość z tych szukających pracy albo nie ma kwalifikacji albo ma kwalifikacje i zero zielonego pojęcia o czymkolwiek i chciałby zarabiać fortunę. Moim zdaniem brak tu logiki, a temat jest zbyt rozległy, bo jeśli już to może lepszy temat byłby czy są w Łomży ludzie do pracy, czy może zawodowi bezrobotni którzy od lat chodzą po urzędach, po opiekach i są oni bardzo aktywni bezrobotni, ale jak mają propozycję jakiejś pracy to pomimo że nie pracowali od X lat to aż im ręce wykręca w drugą stronę. Czyżby epidemia bezrobocia?...
|
|
w łomży nie ma czegoś takiego jak dobrze płatna praca......... a szkoda...... szczęście to ją znaleźć
|
|
Ja na złomie się zbogaciłem i nie jest mi zle z tym . eqx
|
|
teraz to wszyscy od razu nie wiadomo ile chcą zarabiać. pracować najlepiej do 16, soboty wolne już nie wspomnę o niedzielach. i żeby się tylko nie zmęczyć. jak ja zaczynałam pracę to się cieszyłam, że ją mam i pensja na początku mnie nie interesowała. chciałam zdobyć doświadczenie. zarabiałam 620 zl 5 lat temu. po roku dostałam umowę na czas nieokreślony a teraz na pieniążki i brak pracy nie narzekam. raczej na jej nadmiar. tak więc najpierw dajcie coś z siebie a później krzyczcie, że chcecie dobrze zarabiać. bez doświadczenia i kwalifikacji nikt majątku wam nie da
|
|
nie ma w tym mieście.. Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |