Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
eskulap |
Forumowicze, moze orientujecie sie od ktorej godziny mozna robic badania w eskulapie i jakie sa te podstawowe badania, ktore trzeba wykonac jezeli chce sie isc do pracy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: eskulap |
sprawdzą, czy widzisz kolory i czy masz przy sobie 100zł. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a krwi nie badaja ? albo moczu ? bo mi cos swita ze wlasnie kiedys badali glownie chodzi mi o to od ktorej godziny tam urzeduja
|
|
lepiej idz w onie na żabiej jest dużo taniej anio1
|
|
Badania około 100 zł. Rano niesiesz mocz i pobierają krew, później prześwietlenie i około 15stej wizyta u lekarza...
|
|
w eskulapiej jest krew , zdjecie klatki to podstawowe czasem jeszcze ginekolog i ekg serca zaleezy do czego ci to tzn miejsce pracy anio1
|
|
jak nie masz trzech nóg i nie prowadzisz dyskusji z wyimaginowanym przyjacielem, to ci podbiją.... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
anio1 nie moge isc tam, poniewaz mam skierowanie na badanie do eskulapu, i dlatego beda to badania bezplatne, ale to nawet nie o to chodzi chodzi o to, ze ja nie wiem o ktorej mam tam jechac, zeby nie okazalo sie ze np jak pojade, to juz nie ma miejsc
|
|
sory za dubla, ale do jakiego zawodu bada ginekolog ?? 8-/ _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
to napewno 2 dni zajmie jednego niesiesz mocz o krew i nie pamietam drugiego zdjecie i do lekarza i tyle wiem ze lekarz jest chyba do 17.30 i sa duze kolejki a krew to z rana trzeba 7-8 anio1
|
|
kurde, widzisz, bylam tam kiedys na badaniach, ale niestety nie pamietam, o ktorej to bylo godzinie:/ z badan pamietam przeswietlenie klatki, ginekologa i mocz. to na 100%. Chyba jeszcze tam byly jakies inne badania, ale juz nie pamietam jakie... ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
ok, dziekuje za pomoc, pewnie najlepiej bedzie jak stawie sie tam ok 7.... wtedy moze uda mi sie to wszystko zalatwic dziekuje jeszcze raz wszystkim i pozdrawiam
|
|
prosze. ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a Ty, trackone, rzeczywiscie najwiecej pomogles/as ;] hehe:D szanelka, nie ma za co;] Powodzenia :) ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
rano do ośmej pojawiasz się u nich możesz mieć mocz ale nie musisz pobierają ci krew potem idziesz na elektrokardiogram i do rentgena potem umawiają cię na wizytę popołudniową niby na godzinę ale i tak nie ma to żadnego znaczenia bo decyduje kolejka po południu idziesz najpierw do okulisty a potem już w kolejkę do gabinetu i zonk czekasz 2-3 godziny aż łaskawa pani doktor przyjmie pani doktor ma często humory i jest opryskliwa potem ci podbiją badania na termin od roku do 3 jak ktoś napisał wyżej "bezpłatne badania" to nieprawda, po prostu płaci za ciebie zakład pracy i to sporą kwotę od 80 do 150 zł i właśnie za taką kwotę nie szanują cię i pozwalają postać rano i popołudniu w kilku kolejnych kolejkach niestety eskulap ma małą konkurencję w mieście i dlatego się nie starają, obsługa jest ślamazarna i niegrzeczna ta doktor na końcu doświadczalnie sprawdzone, że najszybciej udaj się załatwić w piątek najwolniej w poniedziałek ale tak czy tak kilka godzin w plecy poza tym zawsze spora grupa cwaniaczków z rodzaju ja tu stałem ja byłem wcześniej i wchodzących tylko na chwilę generalnie jest to system na wyciąganie szybkiej kasy od zakładów pracy a szanse na wykrycie jakiejś choroby raczej iluzoryczne
|
|
Ja nie zauwazylam zeby ta pani byla nie mila. Tez tam zawsze robilam badania i nie moge powiedziec zebym jakos dlugo czekala. Poza tym dobre jest to ze badania robia wszystkie w jednym miejscu. Nie spotkalam sie tez z czyms typu ja na chwile ja tu stalam itp. Wszyscy sobie grzecznie siedza i czekaja... Nie chce wiedziec jak wyglada przeprowadzenie takich badan w naszym szpitalu.... _____________________________________________________
|
|
pytanie za 100złoty do forumowiczowych informatorów łomżyńskich
|
|
do dwunstej
|
|
szanelka i jak po badaniach? __________________________________ Są tacy to nie żart, dla których jesteś wart Mniej niż zeroooo...
|
|
zyje
|
|
I co żeby pobrać krew to trzeba ciut świt? Dużo ludzi..?
|
|
jak ja byłam pobrac krew, to było duzo ludzi, ale w miare sprawnie to wszystko poszlo i trwalo moze z godzine
|
|
A o której godz byłaś..? Bo ja bym chciała tak na koniec gdy jest najmniej ludzi..
|
|
green ja bylam po 7 pare minut,ale z tego co mi wiadomo to pobieraja krew do 9, ale wiesz, te panie pobieraja wszystkim, ktorzy stoja w kolejce,wiec mysle ze jak bedziesz kolo 9 to uda Ci sie jeszcze to zalatwic
|
|
Orientujecie się ile kosztuje badania na krew w moczu?
|
|
Nie jest to takie drogie. Z tego co wiem to kilka złotych. Krew w moczu jest jednak dosyć niepokojącym objawem tak wiec oprócz badania laboratoryjnego sugeruję zrobić sobie jeszcze badanie usg nerek. Oraz układu moczowego. Powodów krwiomoczu może byc wiele: http://krwiomocz.net.pl/krwiomocz/krwiomocz-przyczyny/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |