niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jak przemyca sie narkotyki do kryminału

Że nawet tam nie moga zapomniec o tym za co pewnie siedza,przypałowcy na maxa,oby dostali troche do wyroku,a chocby za to ze pieniade wydawane przez nas chocby na te fikcyjna resocjalizacje poszły w błoto,a może dobrym pomysłem byłby zwrot pieniedzy wydane na ich resocjalizacje..Mówi się że więzniowie kochaja wolnosć ,ale większosc pewnie jej nie znosi i nie rozumie bo robi wszystko żeby ja stracic.
A tak z innej beczki-chyba w miejscowym kryminale zatrudnili goscia od pr,bo panowie nagłasniaja każdy sukces.Prawdopodobnie po to żeby przycmić porażki.To przez x lat nie próbowano dostarczyc narkotyków do kryminału?czy nie wykrywano może tego?A czy sprytny pan który uciekł tak hucznie z tego przybytku znalazł się?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jak przemyca sie narkotyki do kryminału

ludzie popelniaja bledy. ciekawe czy bylbys taki odwazny to wszystko powiedziec w wiezieniuu ? ;]

Nieupoważnionym wstęp wzbroniony ;D

fedor ty stary społeczniaku zebys poszedł siedziec to bys w dupie przenosił cioto ty

leon

zapomniałem dodac ze sperme bys przenosił a nie narkotyki

leon

leon....nie wiem kim ty jesteś ale mi się twoje zachowanie nie podoba ,więżeń ma odbywać karę anie zaopatrywać się w narkotyki , po wyjściu masz być być naprawiony a jak zrobisz tę same przestępstwo to powinna być 10 razy większy wyrok zamiast roku to 10 lat i sam siebie utrzymujesz w tym więzieniu, wtedy na pewno by się wam odechciało ...pozdrawiam .

Borys-50

smolen nie każdy ma bananowe życie

...Czesio,,,bananowe czy inne to kara powinna pomagać a nie wracać ,np jak w domu coś nie tak zrobiłeś i dostałeś od ojca to nadal też na złość robiłeś tak samo, na pewno dobrze już było i kary nie było.To co kosę komuś wsadzić bo on ma a ty nie masz ,szukaj pracy za granicą to tobie się materialnie polepszy. Za narkotyki powinna być wysoka kara bo to nam do życia nie jest potrzebne , ty zarabiasz morze na wygodę czy na przeżycie a drugiego zabijasz to jest nie ta droga, pozdrawiam

Borys-50

...Czesio,,,bananowe czy inne to kara powinna pomagać a nie wracać ,np jak w domu coś nie tak zrobiłeś i dostałeś od ojca to nadal też na złość robiłeś tak samo, na pewno dobrze już było i kary nie było.To co kosę komuś wsadzić bo on ma a ty nie masz ,szukaj pracy za granicą to tobie się materialnie polepszy. Za narkotyki powinna być wysoka kara bo to nam do życia nie jest potrzebne , ty zarabiasz morze na wygodę czy na przeżycie a drugiego zabijasz to jest nie ta droga, pozdrawiam

Borys-50

Borys-50

Borys-50

Borys-50

oszalał :) dostać w dupę, a 10 lat to pewnie wolał bym te 2
oni tam nie pomagają tylko demoralizują

leon to odpowiednia ksywka dla ciebie,w puszce miałbys z nią powodzenie.Chodzi mi o to że pajac który zgodził sie na przeniesienie tych paru gram powinien ponieść konsekwencje za to że jest taki słaby i głupi.Z drugiej strony pisanie o tym jak to dzielni straznicy udaremnili przechwyt,to parodia,sa tam od tego jak **** od srania,między innymi za to im płaca,czyli pisanie o czymś w gazetach co jest ich obowiazkiem jest totalna bzdura,znaczy że do tej pory narkotyki były tam na porzadku dziennym,tak?

Narkotyki w pudle byly i beda jak nie takim sposobem to znajdzie sie zyczliwy mundurowy co je tam przyniesie...niewierzycie???? Tak jest wszedzie...kasa na ziemi nie lezy,ale o tym nie napisza.
Co do wypocin smolenia i nastepnego pajaca fedora...idz tam na tydzien a ci z dupy zrobia jesien sredniowiecza...Wazycie wszystkich w jednym worku i ze wszystkich robicie cpunow...ty smolen to wogule idz pikietuj pod Zaciszem bo ci kolegow zabiora do czerwca...Obronca ucisnionych,a spojrz dookola siebie co sie dzieje?????
Zapytajcie sie byle kogo czy narkotyki w pudle sa na porzadku dziennym,jakiegos klawisza,jest ich w Łomzy od h...a. Tam to droga zabawka zapewne 3-4 razy drozsza jak na wolnosci wiec nie kazdy korzysta a wy na szubienice wszystkich....
Z kad tyle wiem????
Macie zagadke....

Ziemia jest piekłem innej planety.

smolen-----
nie wysylaj tych swoich tekstow po 5 razy nie pisze tylko o tym poscie nikt glupi nie jest na pamiec sie tego nie uczy...
A jak chcesz zablysnac to dzis w TVN trzeba bylo....
Czytam cie nieraz i widze jak sie gubisz i sobie zaprzeczasz...wiesz co mysle ze zagubiles sie gdzies chcesz byc w kregu zainteresowan szukasz kolegow kukasz jakich wypowiedzi jest wiecej i srasz zarem...
Tak cie widze...
I tak powiem....ale bez urazy to forum wszystko przyjmie nawet to co na mnie napiszesz....
Z gory mam na to wy....ane

Ziemia jest piekłem innej planety.

HAHAHAHHAHHAAHH
NARKOTYKI DO DUPY SOBIE WESTA

http://www.youtube.com/watch?v=GoRUyH5gQMA&feature=related

AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tak czytam i wychodzi mi na to ze w pudle sie rzna na potege hehehehe . Kochani za duzo filmow sie naogladaliscie.

K 120

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org