poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Masakra Gdzie najgorszy fryzjer w Łomży??

Mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej obcinają i farbuja bo jak do tej pory mam uraz po wizycie na 3go maja u Pani doroty poprostu masakra musze naprawic wlosy kolor i strzyzenie i nie wiem komu teraz zaufac????POMOCY

elka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Masakra Gdzie najgorszy fryzjer w Łomży??

Dobrze strzyże i maluje pan Arek na Sadowej,polecam.

to pytasz sie o najgorszego czy o najlepszego? ;]
bo tytul jest:
Masakra Gdzie najgorszy fryzjer w Łomży??

a pytasz sie o najlepszego..

wole wiedziec gdzie jeszcze tak zle robia jak tam na 3go maja a na koncu tam gdzie najlepszy

elka

opierdol sie na łyso i bedziesz miała spokój !!

szpenio - człenio!!!!

Moim zdaniem najlepsza jest pani AGATA na mickiewicza 53.Fryzjer i stylista w jednym.Naprawde polecam

z gówna czekolady nie zrobi!!!

Też miałam problem ze znalezieniem dobrego fryzjera, nie bede wymieniała tych salonów z których wychodziłam niezadowolona. Ostatnio byłam na Legionów w salonie" Satysfakcja" i muszę powiedzieć że w końcu dobrze trafiłam. Pani fryzjerka obcinała mi włosy z niezwykłą starannością i do tego jest bardzo sympatyczna.

kiedys w salonie "na os'lep" umylam glowe, bez suszenia, bez czesania
sam szampon z balsamem 15 zlotych

MOJA ŻONA CHODZI DO SALONU "EMILKA" NIEDALEKO HALI SPORTOWEJ SP 9 ZAWSZE PIĘKNIE WYGLĄDA.

A MÓJ MĄŻ SAM SIĘ STRZYŻE !!!!! I TEŻ ZAWSZE PIEKNIE WYGLADA !!!!

Polecam salon Satysfakcja na Legionów. Pani Ania bardzo dobrze strzyże włosy i maluje po nad to jest bardzo miła i sympatyczna.

ogol pipe

Ludzie typu Czesio, manfred, niepajacujty -po co zaglądacie na to forum i piszecie o rzeczach, o których nie macie zielonego pojęcia? Jaki jest sens popisywania się takim bełkotem niskich lotów? Rozumiem, że na nic więcej was nie stać bo w szkole nie nauczyli jak poprawnie zbudować zdanie i czytać ze zrozumieniem.

Kama111, przejdx się do jegomościa Edmunda na placu niepodległości. Gwarantuję Ci, że po tej wizycie każdy inny fryzjer będzie dla Ciebie artystą w swoim fachu hehehe

To, co myślę o świecie nie musi być typowe.

up

the thruth tracker

nie polecam salonu w KAUFLANDZIE. robiłam tam balejaz po paru dniach pasemka zrobiły sie żółte a dodatkowo mam pełno plam. Robiła mi to taka czarna z dłuzszymi włosami pozal sie BOŻE "fryzjerka". Co najgorsze ta "pani" wogole nie orientuje sie na czym polega strzyzenie. Wytłumaczyłam tej "pani" o jaka fryzure mi chodzi lecz ta "pani" albo nie ma pojecia o technikach strzyzenia albo wogole nie słucha swoich klientów/ek. Nie polecam tego salonu.

a wiem wiem z tym fryzjerem w kauflandzie a,le ra pani nie wiem czy czasem nie jest na stazu i sie doucza he ale mam tych salonow teraz musze wybrac dziekuje wszystkim za pomoc

elka

adal też ogol :)

czesiu ,ono ma juz ogolona

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

znam dziewczynę bardzo dobrze robi włoski, ja i moje znajome od lat robią u niej, jeśli chcesz podam ci jej namiary na maila, może jeszcze uda jej sie naprawic to co spieprzyła '' niby'' fryzjerka, pozdrawiam

Do "galaretka21". Zapewne pracowałaś w tym salonie, ewentualnie twoja koleżanka. Nie udzielałaś sie na forum dopóki tam pracowałaś. Teraz gdy okazało sie że jestes kiepską fryzjerką i straciłaś etat zaczynasz się mścić, jak dziecko w piasku,któremu zabrano zabawkę, śmieszne i żałosne zarazem. Od niedawna jest tam nowy właściciel i pracownicy i klienci nie narzekają.

Ja stanowczo odradzam salon w Kauflandzie. Pożal się Boże... nie wiem kto te panie przyuczał do zawodu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org