Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pijana koleżanka :D |
Sytuacja teoretyczna. :) Jesteś na imprezie w dobrze znanym ci pubie/barze/dyskotece w Łomży. Dobrze się bawisz z przyjaciółmi itd. Po kilku godzinach spostrzegasz w lokalu swoją dobrą znajomą w stanie "mocno po spożyciu", która mówiąc delikatnie "odwala manianę"... Zaznaczam, że jest to osoba, którą dobrze znasz, powiedzmy, że jest na swój sposób atrakcyjna hehe i się w niej kiedyś nawet podkochiwałeś. ;) Co zrobisz ? A) mijasz ją / udajesz, że jej nie znasz i bawisz się dalej B) oferujesz, że odwieziesz ją do jej domu, po czym hmm... wykorzystujesz zaistniałą sytuację :D C) zachowujesz się jak człowiek na poziomie - odwozisz ją do jej domu, dzwonisz do jej koleżanki, wyjaśniasz w czym rzecz i wracasz na imprezę. Ja wybrałbym C. A ty - co byś zrobił ? PS Zainspirowałem się tym filmem: http://www.youtube.com/watch?v=vs5wv1KZdnk&feature=related :D _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pijana koleżanka :D |
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 25-03-10 22:23 PS Zainspirowałem się tym filmem a juz myslalem, ze poza tym forum masz jakies zycie towarzyskie.... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
a ty kolego się nudzisz chyba bardzo,a może poprostu masz problem i tylko szukasz pijanych koleżanek...żeby odwiezć je do domu ... zuza2669
|
|
No teraz to maile posypią Ci się od dziewczyn.. Jesteś wymarzonym chłopakiem "na poziomie", także napewno z którąś z nich się umówisz. Wyleczysz w końcu swój kompleks samotnika i zaczniesz powoli czuć zapach "pierwszego razu".. A gdy już sikawka stanie, gotowa do wielkiego wystrzału, energia wybuchu materiału genetycznego magazynowanego latami bedzie tak potężna, że zamiast sikawki stanie Ci pikawka.. I jaki z tego morał? Za reklamę admin kasuje temat. Za autoreklamę schodzisz ze sceny... Następnym razem zamiast wybierać "c" wybierz reklamę... cogito ergo summ..
|
|
Jeśli jest "dobra impreza z przyjaciółm"i i dobrze się bawisz, to nie ma 2 i 3 pkt. "Nigdy nie jeżdżę po alkoholu" :)) przecież tu brakuje punktu D :)
|
|
anty blm i co myślisz że jak byś tą koleżankę odprowadził do domu i wogole to byś zyskał u niej jakieś szanse?? bo ja myślę że ona by zaczęła ciebie unikać... Najlepiej by było jakbys ją wykorzystał to byś miał troche przyjemności hhahahaha
|
|
dokładnie tak jak wyżej albo zeby sobie nie robic problemu udac ze jej nie znasz i na paliwie zaoszczędzisz i moze unikniesz zarzyganych siedzen w samochodzie
|
|
autor wątku pewnie chciałby się znaleźć w takiej sytuacji, poczuć się jak bohater, sęk w tym że to w jego przypadku dziewczyny udawały by że go nie znają...
|
|
Na teoretyczne pytanie zadane w poście odpowiedzi udzieliły dwie, maksymalnie trzy osoby. Reszta zaczęła jak zwykle PIERDOLIĆ od rzeczy i rozmywać swoimi śmiesznymi rozkminkami powyższy temat. Udowodniliście, że jesteście totalnymi DEBILAMI i szkoda dyskutować z wami na jakiekolwiek tematy - zarówno te "na poważnie" jak i na te traktowane z przymróżeniem oka (jak powyższy). Po prostu szkoda na was klawiatury... Dziękuję, dobranoc. _________________________________________________________
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 26-03-10 18:51 Po prostu szkoda na was klawiatury... to kup se joystick. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
nie wiem zawsze to ja zasypiam na stole i budzę się w domu
|
|
Joystic to się giął kiedyś na atari i commodore. Nieśmiertelne i wspaniałe czasy river ride. :) To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
odpowiedź D) hehehe To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
b
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |