Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakim autem do ślubu |
Jakim autem preferujecie jechać do ślubu? Limuzyna,zabytek,czy coś nowego? W naszym mieście przybywa samochodów zabytkowych obserwując np. urząd celny
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakim autem do ślubu |
jak niedaleko to bryczką, a jak nie to zabytek
|
|
Słyszałam, że w Łomży jest możliwość "wypożyczenia" karocy takiej z prawdziwego zdarzenia, białe konie etc. Świetna sprawa. _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
tylko TIREM !!!! bez naczepy Tempiem głópote na foróm
|
|
a moze takim ? http://www.slub.lomza.pl/images/img/samochody/piotr_wojewoda/IMG_0164.jpg
|
|
ile za przewozke koscil - lokal na terenie lomzy Piotrek ? _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
napisz email to ci wszystko powiem co i jak
|
|
odezwe sie w maju. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
ok tylko zeby za puzno niebylo bo juz troche terminow mam zajetych a kiedy masz wesele?
|
|
koniec czerwca _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
to czerwiec jeszcze caly mam wolny :) jak cos to pisz email napewno sie dogadamy
|
|
Piotrek26 ile bierzesz za przewóz do ślubu??
|
|
serduszko 1985 napisz mi na email co gdzie kiedy to powiem ci jaka cena bedzie ok?
|
|
piotrek 26 prosze odezwij sie do mnie na meila bo tez bym chciala sie zapytac konkretnie co i jak ile by kosztowalo dzieki bardzo pozdrawiam
|
|
nastepny "madry post?", nie msz swojego zdania? jedz na rolkach :)
|
|
emiSka napisz domnie kiedy slub i gdzie mieszka pan mlody panna mloda , gdzie jest kosciul i sala weselna to podam ci cene moj email : piotrusnaw2@wp.pl
|
|
Jesli ktos jest zainteresowany prosze pisac gdzie i kiedy na email. Z gory dziekuje http://www.slub.lomza.pl/images/img/samochody/piotr_wojewoda/IMG_0164.jpg http://www.slub.lomza.pl/images/img/samochody/piotr_wojewoda/IMG_0166.jpg http://www.slub.lomza.pl/images/img/samochody/piotr_wojewoda/IMG_0209.jpg
|
|
up _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
:)
|
|
Mnie osobiście mój kochany mógłby zawieżdz i na ośle ale gdzie takiego znależć ?
|
|
A jaka to róznica?
|
|
szanuje ludzi majacych wlasne zdanie...,a sadzac po sposobie doboru auta na slub az boje sie spytac w jaki sposob wybierales panne mloda.forum,mamusia,ciocia?a dziecko potem jak?tez bedziesz pytal wszystkich? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Dzieci Neo. Kiedyś rdzilismy sobie bez internetu, a dziś nawet jak jest internet to cieżko znaleźć auto do ślubu, bar z kebabem, biezlizne ślubną, czy panne młodą....co za czasy
|
|
Deaewoo Nexią
|
|
:))))))))))))) a czym pojedziesz do sadu na rozwod???:))))))))))) bagrmosen
|
|
na rozwód to MPKiem, bo pewnie baba do cna majątek rozgrabi ;] _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
http://zapodaj.net/050ee40f5084.jpg.html zapraszam :)
|
|
Akordem do ślubu, już bym wolał trabantem, wszyscy by sę oglądali, kuresko pospolite.
|
|
robrob a powiedz ile takich accordow widziales w łomży lub okolicach?
|
|
Piotrek taki Akord za 10 lat to będzie jak dzisiaj Daewoo Lanos. A rozumiem że ma to być pamiątka na lata. Także najlepiej już jechać jakimś starym "klasykiem". Zawsze dobrze się na DVD prezentuje.
|
|
Pietrek bez obrazy ale akord to akord i nic tego nie zmieni i niema się czym fascynować, wolał bym klasyka albo bryczkę czy nawet fajnego tira ale nie zwykłego sedana w postaci passata, c-klasy, akorda, mazdy itd. takie jest moje zdanie, a honda jest całkiem fajnym wozidełkiem sam kiedyś jeździłem
|
|
A może piechotką? Będzie oryginalnie....
|
|
Polecam mojego Cadillaca Deville, cabrio. http://zapodaj.net/050ee40f5084.jpg.html Zapraszam
|
|
zazwyczaj swoim sie nigdy nie jezdzi nalezy podarowac sobie jakis luxus w tym dniu!
|
|
Z tym akordem porazka! zgadzam sie w 100% ze to zwykly "dupowoz" a na okazje slubu cos fajnego ;) moze byc klasyk lub luksusowe auto 7ka czy lexus jest piekny jak placic to wiedziec za co !! honda mozna jechac na zakupy
|
|
tylko klasyk (krążownik) albo zabytek, bo jak się widzi młodą parę wsiadającą do super błyszczącej, nowej limuzyny z nutką przepychu na twarzy to się rzygać chce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |