Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dancehall w Łomży? |
Witam. Czy nikt nie słyszał może, czy w Łomży nie ma ktoś zamiaru zacząć prowadzić zajęć z Dancehall'u? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dancehall w Łomży? |
nauką sie zajmij lepiej
|
|
Cycolina, ja chętnie Tobie poprowadzę te zajęcia ;]
|
|
nie martw się.. Nauką też się zajmuję ;] ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
heh nie dziękuję ;)) Wolałabym, aby ktoś kto się na tym zna mnie uczył ;D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Też jestem ciekawa, czy ktoś prowadzi tego typu zajęcia w Łomży. Nikt nic nie "zasłyszał"?:-) _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
co to za głupota ?? o co w tym chodzi ??
|
|
|
http://www.bkstep.pl/warsztaty.php
|
|
ludziom z tej '' dobroci '' juz w du*** sie po przewracalo.... Ty cycolina wes sie za robote a nie jakiegos dancechalla wydumalas....
|
|
człowieku, jeśli nie wiesz nic na ten temat, to się nie udzielaj! ;] Ja TYLKO zapytałam czy ktoś coś wie w tej sprawie. Durne komentarze mnie nie interesują ;] A na robotę mam jeszcze czas, więc ODBIJ ;] ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
odbic to ty sie mozesz ... łbem o sciane. Haaa xDDD
|
|
Twoim? ;> z chęcią ;D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
małpy przed lustrem
|
|
cycolina schowaj cyce;/
|
|
żeby ona miała.... płaska jak deska i dlatego poszukuje dancehalla xD
|
|
hmm. a widziałeś, że znasz mój rozmiar? ;> może wiesz lepiej jaki rozmiar stanika powinnam nosić ? ;> ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
jak nie wiecie o czym mowa to po co sie wogle wypowiadacie ? ;] żal.. cisnij ich malenka ; DD
|
|
po to żebyś miał żal
|
|
po co ci stanik jak tam nic nie masz... xD zacznij chodzic na silke a latem bedziesz miala co pokazac ;p
|
|
wiesz, moja miseczka od stanika mogłaby Ci się na głowe zmieścić i jeszcze byś miał luzy ;DD ..i siłka mi nie potrzebna, bo i teraz mam co pokazać ;] ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
pokaż cyca
|
|
chcialbys zobaczyc..
|
|
urwisek-ty waflu
|
|
"waflu" to Cię matka na obiad woła ;D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
dancehall w Łomży nie ma i narazie nie będzie... wielka szkoda... __________________________________ Są tacy to nie żart, dla których jesteś wart Mniej niż zeroooo...
|
|
...jacy wszyscy są zabawni na forum, gdy są anonimowi...
|
|
w realu też potrafię być zabawna ;DDD ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
no
|
|
up _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|