Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zalany laptop :/ |
Hej nie wiecie moze czy mozna jakos uratowac zalany laptop? Jest gdzies w Lomzy lub okolicy jakis zaklad ktory moze sie tego podjac jezeli tak ile to moze kosztowac? Ze mozna odzyskac pliki to wiem chodzi mi tylko o to czy mozna caly komp. przywrocic do "zycia":)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zalany laptop :/ |
785466872 http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Expert Broniewskiego 20
|
|
zalany laptop hp dv-7 gorącą herbatą ,w Łomży wszyscy orzekli że już nic się nie da zrobić ,laptop wysłany do Gdańska ,po 3 miesiącach zwrot z informacją że nic sie nie da zrobić ,laptop wysłany do Warszawy do osoby ogłaszającej się na Allegro ,zrobiony w ciągu 2 tygodni
|
|
w łomży, bodajrze na giełczyńskiej jest sklep SPEED albo jakos podobnie. ja w zeszlym roku zalalam laptop kawa z mlekiem i cukrem i tam zawiozlam. a teraz go używam i wszystko ok jest :)
|
|
odziedziczylam mojego laptopppa jest taki sobie jest swinsko brudny nie to ze zalany nie nie parszywy! ale jest moj jedyny i moj
|
|
Podstawą jest wyjąć baterię. Sam się trochę bawie w naprawy zalanych telefonów i większość działa po dzić dzień:)Jeśli nie poszedł dym to pewnie da się go uratować:)
|
|
niepajacujty przykro mi ze do szkoly nie chodziles( ja chodzilem na bhp nie mowili jak siadac do komputera zreszta to nie ma nic wspolnego z moim laptopem, w szkole nauki jazdy tez ucza jak jezdzic i mimo to codziennie ginie miliony ludzi na drogach !!!
|
|
jak nie miliony??? sory pajcowo janie ograniczam sie wylacznie do woj.podlaskiego!!!
|
|
Faktycznie czasami lepiej jest odesłać laptop do innego serwisu, spoza miasta. Tutaj masz namiary na jeden http://laptonik.pl/oferta/zalany-laptop/ oraz instrukcję co zrobić w przypadku zalania laptopa (gdyby Ci się jeszcze raz coś takiego przydarzyło).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |