Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
york |
mam pieska yorka sześcio miesięcznego ,cały czas śpi , wogle nie szczeka ,czy to normalne u szczeniaka ,pomóżcie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: york |
A puls ma?
|
|
On dopiero przyzwyczaja się do nowego miejsca ,a być moze po szczepieniu jest trochę osowiały,pozdrawiam
|
|
mam go zaledwie pare dni,
|
|
A puls ma? :D :D :D _________________________________________________________
|
|
i tak śpi już pół roku? a nie śmierdzi padliną? bo jeśli tak to mam złe wieści...
|
|
nie, nie jest to normalne. powinnaś jak najszybciej udać się do weterynarza. niech zmierzy temperaturę, obejrzy, posłucha itp. może to być też wina złego karmienia albo, co bardzo prawdopodobne, pasożyty. szczeniak powinien być często odrobaczany, ponieważ "robaki" u szczeniąt są jakby "z urzędu". zapłacisz 20zł za dwie tabletki i za dwa dni mały ma szansę stanąc na nogi. nie trać czasu, bo się wykończy. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Nie jest normalne, zrób tak jak radzi ci trackone.
|
|
szczeniak mając 2 miesiące lata po całym domu więc nie jest to normalne... dlatego się nie bierze yorków .. chorowite są
|
|
kiedyś jak wybierałam pieska (2-miesięczny) to jeden był bardzo żywy (mój) a drugi spokojny wręcz anemiczny - jak się później okazało wypadł komuś z rąk... __________________________________ Są tacy to nie żart, dla których jesteś wart Mniej niż zeroooo...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |