Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
platforma..... |
Proszę o skomentowanie ponizszego tekstu,(na forum politycznym najwyrazniej jest zbyt niewygodny) My ktorzy POpieramy POi wierzymy w platforme jak w boga,nie mozemy sie zawiesc na platformie.Czekamy wciaz na te cuda ,a tu nam pisza ze POparcie maleje.To jest niemozliwe.My wiemy i rozumiemy ze platforma jeszcze nic dobrego dla Polakow nie zrobila,ale my wierzymy ze kiedys zrobi,przeciez pan Tusk obiecal nam druga Irlandie.Ja rozumie pana Tuska ze sie wycofuje z Irlandii bo tam kryzys,ale z cena jablek dotrzymal slowa,poniewaz skupywane sa po15groszy za kilogram,no i nareszcie bedziemy sprowadzac jablka z Bialorusi,bo naszym sadownikom napewno sie nie bedzie oplacilo .Zboze tez juz sprowadzamy,bo pan Tusk dba o naszych rolnikow zeby sie nie przepracowywali.O stocznowcow tez pan Tusk dba,poniewaz kazal zamknac te stocznie ze wzgledow zdrowotnych.Robotnicy polscy w tych stoczniach spawali i wdychali dwutlenek wegla,a on jest szkodliwy,wiec pan Tusk powiedzial niech sie Niemcy ,Holendrzy i Francuzi truja a ja musze dbac o zdrowie Polakow.Pan Tusk dba tez o kierowcow polskich.Niebuduje obiecanych autostrad ,poniewa stwierdzil ,ze Polacy bardzo szybko jezdza wiec by sie pozabijali na tych autostradach,a tak to bedzie wiecej zywych Polakow do roboty na zachodzie.Pan Tusk stwierdzil i slusznie ze trzeba zlikwidoac telewizje publiczna ,poniewaz tam wode z mozgow robia Polakom,ze platforma zle rzadzi,a przeciez to jest nieprawda bo platforma wogole nie rzadzi Polska tylko Bruksela.Pan Tusk powiedzial ze trzeba sprywatyzowac szpitale,poniewaz Polakom sie w glowach wywrociloi chca miec opieke medyczna za darmo. i zyc dlugo i szczesliwie.A skad ma pan Tusk wziac pieniadze na emerytury i na opieke medyczna dla Polakow jak oni nie pracuja ,poniewaz pan Tusk dba o ich zdrowie i zamyka te zaklady szkodliwe dla zdrowia.Zbrojeniowke tez pan Tusk kazal zamknac,no bo po co sie zbroic jak nie ma wojny.Doszedl do wniosku niech sie inni bija,a my bedziemy walczyc o pokoj i chodzic z wedka na rybyaby dzieciom dac cos zjesc.Dobry jest ten nasz pan Tusk,dobrze ze sie na niczym nie zna i zeby nie zanudzac Polakow to nawet sie nie pokazuje w telewizji,bo by go zaraz chcieli pytac o Palikota,o Misiaka,a tak to ma swiety spokoj i moze uciac sobie drzemke,bo nasz pan Tusk bardzo lubi spac i grac w pilke.Polacy maja do niego pretensje ze nie dba o Polske,jakie moga miec do niego pretensje,przeciez wiedza ze on jest liberalem,a haslo liberalow przeciez mowi -licz na siebie.Podoba mi sie ten pan Tusk on jest wspanialy,wszystkich kocha i nie chce sie wtracac do spraw gospodarczych,no bo po co sie bedzie wtracal jak sie na tym nie zna.Polacy musza w niego uwierzyc,poniewaz on obiecuje cud a tym cudem bedzie dobrobyt w zyciu wiecznym zrodlo:wirtualnapolska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: platforma..... |
nie chce mi sie czytac, ale wiem jedno: PiS 4 eVer ! _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
dlugi ten list.... xD
|
|
dobra, hu...k, przeczytalem. :] takie tam jechanie po platformie oszustów w ironicznej formie. z trescia sie zgadzam, ale ta forma mnie dobija. tekst dziecinnie i malo profesjonalnie "zminusowany", czyli "ala ma kota" zmienil ktos na "ala kota nie ma". tekst powiela schematy i przywary platformy. nie ma sie co jarac - kazdy o nich wie. "tekst niewygodny"? moim tekst za dlugi. za dlugo autor (z glupia minia zapewne) wytykal wady platfusów. za dlugo "a to, a tamto, ojej...." i tak do konca w tej formie. nuda i szarzyzna po prostu. zapewne dlatego ten tekst zostal olany na "polityce" i zostanie olany tutaj. ja juz zaluje, ze go po prostu nie olalem, tylko napisalem post drugi... :/ _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
autor niech najpierw podszkoli się w ojczystym języku i nie chodzi tu o literówki bo te każdemu sie zdarzają,ale te jego "ja rozumie" to ja juz tego nie rozumiem!
|
|
Autor: x-anonim (---.elomza.pl) Data: 25-03-10 21:59 autor niech najpierw podszkoli się w ojczystym języku i nie chodzi tu o literówki bo te każdemu sie zdarzają,ale te jego "ja rozumie" to ja juz tego nie rozumiem! -zrodlo:wirtualnapolska (wyjaśnię-pisownia celowo z błędami)
|
|
Z tekstem się zgadzam. Cudów nie ma wszystko ściema. "By żyło się lepiej..... na Florydzie".... GPS
|
|
OK, wszystko się zgadza ;] Ale parę lat temu taki tekst można było napisać w kierunku PiSu... dla mnie nic ciekawego... Kolejna władza, kolejne docinki... Polska...
|
|
ja to się w ogóle zastanawiam czy jest tutaj jakiś moderator :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |